Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 14, 2006 11:50 pm 
Аватар

Ама после Ринко къв дзвер стана! :twisted: Направо им скри топката на всичките. :lol:
Сега гледам в следващия епизод Сано и Мори ще се бият. Готино е така, щото не върви само Уеки да яде/раздава тупаници. :D Само Хидейоши още не се е разписал с нещо по-така... :?

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 15, 2006 6:19 pm 
Аватар

apcho написа:
Ама после Ринко къв дзвер стана! :twisted: Направо им скри топката на всичките. :lol:
Сега гледам в следващия епизод Сано и Мори ще се бият. Готино е така, щото не върви само Уеки да яде/раздава тупаници. :D Само Хидейоши още не се е разписал с нещо по-така... :?

Дано левъл 2 на Хидейоши да е нещо мощтно :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 15, 2006 7:01 pm 
Аватар

Каквото и да правя не мога да си представя как силата на Hideoshi се превръща в нещо приложимо и полезно за ситуацията!?! Кой въобще би искал такава сила на първо място? Но пък не може да го оставят толкова безпомощен, все да чака да го спасят! Mori вече излиза от тази си роля, сега е негов ред и съм сигурна, че са му приготвили нещо!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 15, 2006 8:15 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бих казал, че и на Мори ще и трябва l2... какво става като остане без очила ? Май ще разберем в следващия епизод :roll:

Ще е хубаво, ако Хидейоши може да създава свой образи, които да говорят иии... експлодират примерно.... но и това ще се преодолее....

Левъл 2 на Уеки не знам какъв е, но определено му трябват крила на това момче... още от първите епизоди все пада от високо Изображение
Мене ме интересува Бог за колко мощен се има... според мен вече знае за какво иде реч и какво се планира(*маниера със схрускването на леда в точния момент*), но това за него си е възможност да си подбере/претренира Уеки, като негов наследник. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 16, 2006 6:37 pm 
Аватар

То накрая се окаже,че Мори е най-силната :wink: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 18, 2006 7:02 pm 
Аватар

Така и не разбрах Ринко от къде ги взима тия "призпособления за манистата", например ръкавицата или ония напръстници??? Тя ли си ги прави и все пак не трябва ли да са от някакъв спезиален материал, нали все пак трябва и да са здрави...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 18, 2006 7:13 pm 
Аватар

Firestorm_1 написа:
Така и не разбрах Ринко от къде ги взима тия "призпособления за манистата", например ръкавицата или ония напръстници??? Тя ли си ги прави и все пак не трябва ли да са от някакъв спезиален материал, нали все пак трябва и да са здрави...

Да между другото и аз се учудих ама сигурно си ги купува от рая??
Едва ли ги произвежда :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 18, 2006 7:45 pm 
Аватар

Ами май не сте обърнали внимание. Тя си каза какво е това - ръкавицата. Това е приспособление, изработено с най-големите технологии с които разполага фамилията Герард(Жерард). Ако се върнете назад, когато Ринко беше с Робърт, и си припомните нейната история... Тя е била използвана от останалите, заради богатството, което притежава семейството и и самата тя.

Тоест обобщено - нейната фамилия е богато семейство, което явно се занимава с това-онова и явно разполага с лаборатории и техника, от които Ринко се възползва, за да подобри уменията си. :) Та в крайна сметка, може да се каже, че си ги "произвежда" тези джаджи. :wink:

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 1:52 am 
Аватар

Съжалявам, че се оказвам с две мнения едно след друго, но някак не върви да вмъквам този си пост в предния. Надявам се да ме извините.

ЧЕСТИТ ЛЕВЕЛ 2 НА УЕКИ!!! :wave: :wave:

И честит ви нов ендинг, който на мен лично адски ми харесва, един такъв положителен е, готски. :D

Окончателно затвърждавам мнението си, че това аниме е неповторимо! И се радвам, че Shinsen май почнаха да влизат в ритъм с него, макар и с доста голямо закъснение.

И най-искрено препоръчвам на тези, които не са поглеждали с кой знае какъв интерес на това аниме, да вземат и да го изгледат, защото си заслужава! :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 2:47 am 
Аватар

левел 2 на Уеки е най-силната сила ,която съм видял до сега в тва аниме ,практически няма кой и няма как да я спре
Кобасен е супер измикяр :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 2:20 pm 
Аватар

Ueki's lvl 2 rocks!!!

Определено мн добър 2 левел... Ами аз в началото още си знаех че потенциала на силата на Уеки е огромен... Само си помислете кво определение бихте дали за БОКЛУК ?!? За мене хляб на една седмица вече е болкук, но има хора за които това е храна... Боклук е толкова относително понятие че той общо взето може да превърне ВСИЧКО, което реши че е боклук в дърво...

Това е и базата на неговия lvl 2 - от разстояние конвертира в дърво и след това дървото изчезва и воала - нищо не остава... Както казаха Reverse въпреки че и Recycle звучи добре ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 6:01 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хммм.... интересно, да.
Връща ефекта на силата на противника в първоначалния й вид, с което я деактивира. Reverse е най-точно! Не е точно това на което си мислех и аз Firestorm_1 - да си внуши, че ефекта от силата на противника е боклук и с това да я превръща в дърво... т.е.- да може всичко да превръща в дърво, а си е баш връщане назад.

Kobasen написа:
А става Б, Уеки хваща Б и си го прави обратно на А
Това обаче не би трябвало да важи за Свещенните съкровища ;) Тук говорим за 'сили' на участниците, тоест, ако дадената сила на участника се ползва срещу Уеки, той ще може да я деактивира. Но ако участника ползва НЕдадена му сила, тоест негова собствена, силата на Уеки е неефективна.
С пети думи - сега противникът му просто ще почне да се бие, без да ползва dèja vu, a ще си ползва собствените атаки(Ранма,Райка и etc. свързани с тялото му).
С шести думи - тоя как и да е - ще го биеме някак, но следващите опоненти, чиито сили почти не се ползват, заради собствения им невероятен потенциал, ще са доста нанагорно за Уеки.
ХАУЕВЪР -

Kobasen написа:
Сега остава да видиме до къде Уеки ще докара тази сила
Свързвайки го с превюто -> Уеки ще докара силата си до там, че да връща не само ефекта от силата на опонентите си, а и да връща ефекта на трупане на спомени(тази идея за спомените ми дойде от Мушиши), като връща опонентите си в тяхното минало.

Та - бре, това сега като помислих пишейки, това наистина е една невероятна сила...

И все пак:
:wave: SANO RULEZ :wave:
Rinko да яде пасти с чесън, по-голям стратег от Сано аз не съм виждал. Тоя човек ме разби с полета си! Малко повече време да имаше да потренира щеше да е убийствено здрав. И това не е всичко - да издържи Курогане от упор в главата и малко след това да си е на краката.... RULEZ отвсякъде!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 6:06 pm 
Аватар

Абе хора кога и защо Ueki е левъл 0 Heavenly being??? Кога изгуби всичките си seacreat tresures ??? И защо много страно???

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 6:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:shock: :? :roll: :o ...... Ти гледа ли епизода или го спря точно там където казват, че е lv.0 и го спря и дойде да питаш ? Щото 30тина секунди след това се обяснява на дълго и широко защо и как... и въобще- не гледа ли 44ти ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 19, 2006 6:57 pm 
Аватар

SayanMk написа:
:shock: :? :roll: :o ...... Ти гледа ли епизода или го спря точно там където казват, че е lv.0 и го спря и дойде да питаш ? Щото 30тина секунди след това се обяснява на дълго и широко защо и как... и въобще- не гледа ли 44ти ?

Хах еми не гладал съм 43 еми щом го обеснявът сори тогава ..
Ама аз се притесних,че пак съм недоразбрал :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 14 [ 202 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]