666 е единственият цял албум на Хиде, който съм слушала засега и за мен е върха (от другите му солови албуми съм слушала само отделни песни)! Английският на Хиде също звучи повече от добре и изобщо гласът му! Накратко музика за душата - особено Fruits of Chaos е някак завладяваща, колкото повече я слушам, още повече ми харесва (което мога да кажа като цяло за j-rock-a ). Музиката му съчетава по-меланхолични и по-тежки и енергични песни - имаш избор за всяко душевно състояние. А самият Хиде изглежда, как да се изразя, толкова естествен и по тази причина още по-чаровен.
Не знаех, че е и художник, но явно истинският талант не може да се ограничава до една област. Някой да има линкове към негови графики - като съм чувала как пее ми е интересно да видя и как рисува.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 04, 2007 8:19 am
Vampy-chan
Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 10:49 am Мнения: 261 Местоположение: in the shadows...
Никак не ми се нрави нещо Хайдо...В сми...има парчета които ме кефят, но и той като Мияви - с кеф слушам някои парчета, но рядко ще се сетя да си ги пусна.
_________________ Boku wa kimi no Vanilla...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Сеп 13, 2007 6:57 pm
ukio
Ооооо,Хайдо е много готин...аз,съвсем наскоро го "открих" случайно...ровех се във нета за японски песни и попаднах на него...Много ми харесва как пее...и е голям сладур ^^ Watashi wa Hyde-sama wo ai shite iru ^^'
Заглавие:
Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 1:27 am
ukio
Някой ще иде ли на концерта на Larucu тоз петък в Парииии~ж??
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа:
Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
Заглавие:
Публикувано на: Вто Май 06, 2008 10:48 pm
ukio
Концерта беше уникален *-* Най-добрите 2 часа и нещо в живота ми *-*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа:
Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
Заглавие:
Публикувано на: Нед Май 11, 2008 5:16 pm
ukio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения