по принцип не ми правеха впечатление, ама сега съм си изградила некво супер кофти мнение благодарение на Code E
Иначе определено се намират и някои готини ама в момента съм на тая вълна
Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 10:40 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Не мога да понасям очилатки от типа iinchou ( там class representative или както се води ). Някакви супер сдухани и супер арогантни. Обикновено супер много завиждат и често правят гадости. Принципно не харесвам и аниме девойките като си сложат очила. Като цяло - не ме кефят ама хич.
Много точно казано. И имам чувството,че абсолютно винаги правят очилатите някак... противни ><
Според мен си в грешка Базирайки се на 341 анимета които съм гледал (341вото [c] в прогрес +16 онгоинг) и 5500те епизода от които три четвърти са комедии, и винаги има меганета мога смело да заявя, че те са едни от най-забавните персонажи, и винаги внасят нотка на свежест ^^
пп. А в хентая винаги са най-перверзните , респект към тях ^^
Според мен си в грешка Smile Базирайки се на 341 анимета които съм гледал (341вото [c] в прогрес +16 онгоинг) и 5500те епизода от които три четвърти са комедии, и винаги има меганета мога смело да заявя, че те са едни от най-забавните персонажи, и винаги внасят нотка на свежест ^^
Това прозвуча като цитат от CV xD
Нямам нищо против очилатките, но е факт, че не се сещам за очилата девойка в аниме, която да ми е обрала симпатиите.
Сега обаче ако става дума за слънчеви очила
Няма какво да се спори -they own
Ем да харесват ми, ноне тия с кръглите стъкла, малко са противнички А иначе да Нагато беше адски сладка с очила А за аниме героите, мнението ми е пак същото, не на кръглите стъкла!!От мъжките персонажи с очила най-ми стопля сърцето Кьоширо
/Kyoshiro to Towa no Sora/
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 80 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения