Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 11:07 pm 
Аватар

Силвера за един епизот :roll: .Малко трудно ми се вижда даго отрепят.Може да почне 3 ти сезон с битката с него (ако има 3-ти).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 7:50 am 
Аватар

Силно се надявам да има 3-ти сезон , защото това аниме много ми хареса..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 4:18 pm 
Аватар

Победиха, победиха!! :D Много яка битка, тоя еп ше го гледам още 5 пъти xD Всичко ко трябваше оживя /е Йошида нямаше нужда де ></, Силвърчо май поумря..... иии Шана is the chosen one :spinin: въпреки че можеше да го дадат и по ясно.. ><
Чакам 3 сезон :!: Да видим какво "lies ahead" :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 4:31 pm 
Аватар

Мамка му исках да видя по-подробно как избира Шана,не че се оплаквам :lol: Много готин втори сезон,но още 1 целувка не сме видели и се нервя супер много :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 5:27 pm 
Аватар

Ми изгледах последните три кажи речи наведнъж. След битката със асасина пак почна да пропада, колкото и да ми се разправя че не е така. Поне хубаво че избра Шана(тя е по-малко досадна). Юшида как не пукна в тоз последния еп. Тамъд да, а ето я изчезва и.. То беше ясно, че няма да се случи още от момента в който Ике? и се призна в любов, но надеждата умира последна :( Надявах се на по напечен, драматичен момент. Например: Южи изчезва след трогателна сцена с Шана и в последния момент се прави шашмата на шашмите и съзнанието му влиза в Рейжи майкото - тъй да се каже нов пазител на артифакта. За трети сезон всички задружно трябва да се хванат да пребият томогавата да освободят Южи и естествено след всичко това ще един поуър ъп! Ех мечти... :? Ще се придържаме към обясненията в любов и още няколко сезона ще чакаме нашите да напуснат града -.-

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 5:32 pm 
Аватар

Е те града никога няма да го напуснат, колкото и сезона да направят още. Пък и да искаш да осигуриш сигурност /тафтология ></ на семейството си е в пъти по добре отколкото да хванеш пътя и накъдето ти видят очите ^^
Колкото до коментара на xads - и това да видим супер широката усмивка на Шана, която принципно си е нацупено хлапе, което се прави на безчувствено, наистина си е доста (:

Равносметка: вече съвсем не съжалявам, че го гласувах за Best Sequel пЪк ;р

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 7:06 pm 
Аватар

От края пак нищо не се разбра,но пък като гледам може и да не напраят 3 сезон,но надеждата умира последна :wink: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 01, 2008 8:07 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Kudrokoska написа:
Победиха, победиха!! :D

Sugoi :D :D Тъкмо си го свалих цялото от обсешъна, и сега ще му се изкъртя :wave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 9:35 am 
Аватар

Последната битка си беше живо разочарование, претупана за един епизод. А пък дето избра Шана, никаква тръпка, аз ако бях на него щях да си се прибера при мама и тате :twisted: , пък те двечките да си се оправят. А, да ако има трети сезон, пак ще се мъкне с Йошида :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 10:17 pm 
Аватар

Някак си хубаво завърши(макар, че не схванах много много края :lol: ). Дано направят и трети сезон. Като цяло беше много приятно и не натоварващо за гледане аниме(макар, че геройте проявяваха честно някакви наклоности да филисофстват). Не, определено трябва да има 3 сезон за да видин Йошида как се.... Е все тая, надеждата умира последна. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 14, 2008 1:39 pm 
Аватар

абе имам чуството че нещо ни лъжат за края :x

ония стъпки дето ги дадоха накрая ми навяват чуството че нещо е станало а осмивката на Шана е заради някой друг а пък Южи е изчезнал на некаде нещо подобно на онава дето каза faye в по горния отговор

се пак май ще се наложи да дочакаме 3ти сесон да видим кво ще измислят
:arrow:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 5:32 pm 
Аватар

ок, свърши доста тъпо...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 16, 2008 10:17 pm 
Аватар

Ами много съм склонен да мисля, че ще има трети сезон не е динствено защото края беше крайно незадоволителен и претупан за да се впише в 24-ворката!
Значи тази сцена с бащата на Юджи, който му казва, че ще си има брат и смята да го кръсти "third" (или нещо такова) въобще не мисля, че е случайна! Това подсказва за продължение и мисля, че е умишлено :) Но...това са само гадателства :roll:

Иначе анимето е направо невероятно, много силно ме е докосвало на моменти и няма да го забравя! Единствените ми забележки са към последните епизоди на втория сезон - битката със "Силвър" (даже не се разбра дали е наистина силвър?) беше много добре замислена, но твърде претупана. Ня ми хареса също това, че последните 4-5 епизода бяха почти само трепаница и малко...абе историята поизбяга от фокус :/ Също много неща останаха недоразказани като например Марджъри и Силвър, къде изчезна зеленокоската Филес и ко стана с любимия й и т.н.

Иначе да...като вас МНОГО исках да видя Юджи награбил Шана в страстна целувка :blush:

P.S. О и Йошида определено трябваше да се самоубие! :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 12:40 am 
Аватар

а ако излиза трети сезон г/д кога ще излезне

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Апр 21, 2008 1:07 am 
Аватар

От 1-10 епизод беше куул с този "school life".

На последният епизод ми се доспа леко към края. (може и да е причина - късният час) :lol: :lol: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]