|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 2:39 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
kimera написа: дейба и темата...не мога да заеба защо ви пука.... 
ако им пука за 1 час от живота тогава ако един ден осъзнаят как половината им отива на вятъра, може да стигнат до силна депресия, но за щастие много са неосъзнатите хора и никога няма да го схванат, но предполагам че все пак поговорката "блажени са невежите" няма как да е по-вярна
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 6:14 pm |
 |
Shi No Tenshi |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
oversoul написа: Супер тъпо е, в 21-ви век просто е неприложимо. Само дето минимум една седмица се чувстваш като убит, защото ставаш по-рано >< Това си е насилствена смяна на режима. Според мен трябва да отпадне.
Съгласна съм.Биологичния часовник на човека не може толкова бързо да се приобщи към нов режим и не седмица,а месец е трудно човек да се съвземе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 7:19 pm |
 |
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
всъщност не е измислено да пестим електроенергия а едно време като са нямали лампи са пестили свещи по този начин.
тогава е имало ефект, но сега...
ако компютъра ми ще работи на свещи може
та и аз не ща проклети промени на часовете.
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 8:30 pm |
 |
BlossomStar |
|
 |
|
Morridin написа: Само Блосъм каза, че има хора, които по принцип нямат фиксирано време за спане (без режим) и че е хубавко да гледкаш повече слънце (витамин D)... Твоят аргумент всъщност ми хареса само... Но накрая това "гледай си работата" беше много професионално, признавам... Not rly... слаба ракия... дам, 'яко свестни' аргументи извадих - мнение 1 в темата...  А това, че твоят организъм си е разбутан по принцип - ми не е много хубаво... както не е хубаво да се правят такива промени. Повече слънце зяпкаш - вярно, но твърде много слънце - рак на кожата (примерно). От ик. гледна точка: проучване в Калифорния е показало, че туй чудо няма никакъв ефект в/у консумацията на електричество. [3] Загубата на единия час пролетта през 2000та година е довел до загуби над 31 милиарда долара на Уоустрийт. [4]И дори личният ми пример как съм можел да прекарам 1 час повече извън София е 'яко свестен'.  Това, че го обръщаш на хейт е ... Всъщност не искам темата да стане на 'мрете, аз съм прав' >.< И затова и не исках да пиша тоз пост, ама малко прекалихте... //Ако сте мислили, че с нещо искам да се заям в предишните си мнения - извинявам се. Също така се извинявам, че писах "1/2" като визирах мнението на Блосъм, но малко чувство за хумор? Явно не се намира...
Не, просто аз чаках тази смяна на времето от преди няколко дни ...и по телевизията разни хора се оплакваха...и тука тази тема...и първият път реагирах нормално, но на някакъв по-надолу пост вече се издразних.... е, днеска ми беше супер...излизам от сградата свършила работния ден и гледам синьото небе с облачета и ми става ведро, а не ме обзема мисълта, че след два часа ще съм като парцал и няма да мога да свърша смислена работа....
та гледайте си работата...аз съм супер доволна
а това какъв ми е режима си е лично моя работа...един ми беше казал, че имало експеримент и затворили някакви хора изолирани от светлина, без представа за времето...и два дена стояли будни и два дена спали... колко е вярно не знам...казвали са ми го
май колкото и да е тъпо това влияе на трудоспособността ми или настроението ми
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|