Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 2:49 pm 
Аватар
Модератор

Принципно има тема за бързи въпроси.
Future arc-а започва 136ти чаптър (16ти том)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 12:05 am 
Аватар

Признавам предубедеността си тук! Тоталният ми игнор не беше на място в случая. Но както вече се е споменало първите няколко тома са "малко" скучни. Но... веднъж щом се стигна до начлото на мелето признавам наведнъж изчетох остатъка! (Първите 2 тома ги влача откакто излезе първи еп на анимето, а него зарязах на 15 като сега обмислям евентуално да прегледам битките :mm: Хибари-чан, Боен мод Тцуна.. :love: )
Така или иначе вече има нов фен :D

Сега за последните глави. В момента най гвожди тайната на бебетата и защо Реборн така извади заека от торбата :? Битките доста се забавиха и малко кофти ми стана, че хванах действието по средата :? Но сега като почнаха ми е някакво странно защо не всички са се сменили с младите си егота?! Ще е кофти това да се случи по време на битка :lol: А и които и да е отговорен за идването им в бъдещето надали нарочно иска да остави някой не закачен(за Хибари дори да го срещне този г-н Х, надали ще оцелее след срещата :lol: пък и целта вероятно няма да е изпълнена). Заподозряни засега няма някой отличил се... Ех да бях изчакала още 30-40 глави да се насъберат .... :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 20, 2008 3:11 pm 
Аватар
Модератор

Ако пък разбрах Reborn от къде се пръкна :lol:
Очаквах и все още очаквам Gokudera да се бие Gamma, но ще е изключително тъпо ако Ryohei вече е победен. Просто да излезе, че сегашният Gokudera ще е станал по-силен от бъдещия Ryohei ми изглежда доста смешно.

Lal Mirch~~~ къде сии...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 2:09 am 
Аватар
Модератор

Ясно от къде дойде Реборн :lol: . Щеше да е много фантастично ако в действителност беше там.
Мислех си, че след като изкара Ури, то ще се ядоса и ще тръгне да го дере и без да иска да скъса въжето, но не стана :>. Иначе Гокудера само дето не активира всичките си кутийки :lol: , и се оказа точно така, че ще е по-силен...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 1:47 pm 
Аватар

Ама~момент! До кой чаптър е излезнала мангата :roll: Май пропускам нещо

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Апр 27, 2008 1:49 pm 
Аватар
Модератор

191 - http://www.savefile.com/files/1524056

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 12:49 pm 
Аватар
Модератор

Още не мога да го проумея как сегашният Гокудера ще е по-силен, то тогава бъдещият ще е на съвсем различно ниво.
Иначе ненормалник стана 50503 пръстена + 45435435 кутийки :>. И все още не може да победи Ури :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 10:49 pm 
Аватар
Модератор

Извади магическата пръчка (кутийка) и обърна везните. Точно в момента в който се чудих как Гокудера ще обърне битката и котака влезе в действие. Странно, че не се е досетил по-рано Гокудера, очевидно беше, че ще има нещо повече в Ури освен да драска :>.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 25, 2008 10:04 am 
Аватар

Според мен не се досети, защото само бели му правеше :lol: Въпреки че излезе от кутия... Освен да е смятал, че това е специална атака "изнерви противника"^^
Но иначе най-после. Отдавна очаквам нещо да направи котето. То и без това си дращеше и рушеше наред :lol:
Трябва и да призная на Гоку, че по принцип системата е добре измислена. Само дето на него сам му трябваше време да я разгадае^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 1:11 pm 
Аватар

CIAOSU
Като каза Гоку в първия момент се шашнах :)
Инак почнах анимето преди 15-тина дни и го изгледах на един дъх до 82-ри еп. В началото бе съвсем посредствено аниме, да не казвам на моменти че беше зле.. Но имаше и някои яки неща в анимето, които ме караха да продължавам да гледам.. и не съжалявам! Защото нататък стана толкова по-интересно, че не се сдържах да не захапя мангата моментално. И мен ме е яд сега като Faye, че баш на средата се забих, ама няма как. Сега ще има да си четем по 17-18 странички на седмица и да им се радваме като излязат :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 01, 2008 5:00 pm 
Аватар
Модератор

Е поне Гокудера проумя, че щом е в неговата система, значи си има причина... А не е държал Ури защото е сладък :>
Тея толкова силни лисици бяха натупани от Ури доста лесно (е поне едната :lol: ) и още ми е малко трудно да повярвам, че само заради него битката се обърна наново. Сега май следва спомените на Гемма и после вероятно ще се съвземе ще изкара някой скрит коз и пак ще има 1-2 чаптъра бой :>. Вече искам да свършва тая битка, искам и другите да видим...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Юни 02, 2008 3:12 am 
Аватар

Уааа~Ури FTW! Адски се накефих xD Обаче искам да видя какво става с Тсу-кун >_< Това ме човърка повече от всичко отанало

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 13, 2008 2:57 pm 
Аватар

Гокудера направо изнищи Гама та няма какво.
Флашбакът на последния,който разкрива вътрешните проблеми на Милфиоре мен специално ме изнерви.Като си грунт бъди си такъв до край,какво ше вкарваш нек'ви кретенски самосъжаления "Аз не можах да я защитя" блах,блах,блах...
Тсуна ще върже егати повера,ама ще ни помъчат и с него.И с Ямамото.И тоя палячо Шуичи...Абе,много интересна манга.
Благодаря за внимаието.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 12:25 pm 
Аватар

198 chapter може да се окаже нещо бъгаво :) Ще има теслария.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 21, 2008 3:50 am 
Аватар
Модератор

Охх 3 чаптъра добре ми дойдоха.
И ко оказа се, че на Гама шефката е била от бебетата (или майка й, неможах да разбера). Както е тръгнало Гама ще премине към нашите...
Сега да видим какво е налучело и другото момче срещу ония с 4те меча (все си мислех, че ще изскочи Зоро от някъде...).
Още се чуда на къде ще поеме мангата след този арк. С тея кутии ако ги оставят там к'ъв бе големият замисъл да ги усвояват при положение, че няма да могат да ги ползват после. А ако ги вземат просто няма да има никой който да им се опре и би трябвало да последва един последен арк за бебетата, който там всички ще са изроди големи :>

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 32 [ 474 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]