|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 6:12 pm |
|
White7ider |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
Много ясно , че ще ги натръшка , дано само да го гризне и нашето момче ... та да му дойде пАуЪрА !!!
ПС:Не знам как е в мангата ?! Има ли , няма ли разлика с анимето ?! Нека някой ми драсне едно лично ако има желание , че ми стана интересно !
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 7:31 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Определено мангата е по-добре направена, тv анимето си е някак си... по-детско . Ако ще я почваш захващай я от начало, че историята е променена и да речем някои герои се появяват по-късно в мангата за разлика от анимето. А бе различна е.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 7:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Изключително слабо аниме 4/10 или казано по друг начин една от издънките на GONZO.
Това беше последния (засега) епизод, не се очаква продължение. Мангата си върви, но историята там е съвсем различна(не че и тя е кой знае каква). Така, че ако ще я започвате, най-добре да е от първи чаптър.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 8:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Свършиииии!
Най-сетне това цветно петно свърши.Още не знам как успях да го изгледам цялото.
Мангата надали ще я започна,но анимето беше едно от най-слабите неща,които някога съм виждала...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 11:18 pm |
|
someone |
|
|
|
Zenith написа: Свършиииии! Най-сетне това цветно петно свърши.Още не знам как успях да го изгледам цялото. Мангата надали ще я започна,но анимето беше едно от най-слабите неща,които някога съм виждала...
Мангата и Анимето нямат нищо общо след като минеш средата и на двете . Едното изостава а другото си продължава
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 30, 2008 11:53 pm |
Zung |
|
|
|
Даже края не беше як де*а мислех, че поне 1/10 от мангата ще вкарат вътре в тая битка ама на.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 02, 2008 4:57 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Хубавото на анимето беше най-хубавия завършек за едно харемче
5 към един
за хора като мене, които не са чели маната, анимето достига едно 5-6/10
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|