|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 8:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 1:54 am |
 |
KoCTeH |
|
 |
|
vegetosayajin написа: Няма свестен аргумент не се губят часове реално 
Така е !
Наистина не се губят !
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 3:11 am |
Hedon |
|
 |
|
Цитат: Огромните скрити печалби, от клатене на времето и донадената стойност на работници и чиновници, които никога не взимат надбавки за разлика от собствениците. http://www.traklink.net/Article4.htmlНякаква статия по въпроса,който има желание да отвори и да прочете.Не е цялата статия,но от това,което прочетох господин Ивелин Хутев е дал повод за размисъл. Ето ви и още една статия,която подкрепя твърдението на Моридин. Цитат: Идеята за смяната на времето е обществена инициатива, която може и да има своите икономически основания, но от гледна точка на здравето е напълно необоснована, смятат учените.Човек свиква по-трудно с пролетната промяна на времето, когато един час буквално изчезва. Но и есенното връщане с час назад принуждава тялото да променя своите биоритми, за което е нужно време и то не толкова малко. http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1116980
Ta смянатa на времето е много вредна за организма.
Това е факт.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 4:44 am |
House |
|
 |
|
Give me back my life ...
Ем , да ... Преебано е . Чувстваш се преебан , не си доспиваш , псуваш ....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 4:48 am |
 |
dantemp |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Moon написа: дупе да ни е здраво! кво ще прайм ся без един час от живота си 
Часа днес ти е отнет, ама часа който ще ти дадът зимата си е твой, нали
Иначе, и аз мисля, че т'ва е тъпо. Просто безмислено... а т'ва за настройването на организма в режим е супер вярно, който мисли, че не е така явно е спал в часовете по биология
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 1:24 pm |
 |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
KoСТеН написа: vegetosayajin написа: Няма свестен аргумент не се губят часове реално  Така е ! Наистина не се губят !
Аве хора, вие сериозно ли?  Хващате се за мнението на Саянски като удавници за сламка. Ако наистина вярвате, че той не се е сетил, че после този час се наваксва есента, ми е тъжно...  Ирония, чувство за хумор нещо? Aaaanyway...
Само Блосъм каза, че има хора, които по принцип нямат фиксирано време за спане (без режим) и че е хубавко да гледкаш повече слънце (витамин D)... Твоят аргумент всъщност ми хареса само...
Но накрая това "гледай си работата" беше много професионално, признавам...
Not rly... слаба ракия... дам, 'яко свестни' аргументи извадих - мнение 1 в темата...  А това, че твоят организъм си е разбутан по принцип - ми не е много хубаво... както не е хубаво да се правят такива промени. Повече слънце зяпкаш - вярно, но твърде много слънце - рак на кожата (примерно).
От ик. гледна точка: проучване в Калифорния е показало, че туй чудо няма никакъв ефект в/у консумацията на електричество. [3] Загубата на единия час пролетта през 2000та година е довел до загуби над 31 милиарда долара на Уоустрийт. [4]
И дори личният ми пример как съм можел да прекарам 1 час повече извън София е 'яко свестен'.  Това, че го обръщаш на хейт е ... Всъщност не искам темата да стане на 'мрете, аз съм прав' >.< И затова и не исках да пиша тоз пост, ама малко прекалихте...
//Ако сте мислили, че с нещо искам да се заям в предишните си мнения - извинявам се. Също така се извинявам, че писах "1/2" като визирах мнението на Блосъм, но малко чувство за хумор? Явно не се намира...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|