Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 10:42 pm 

Добър чаптър. Няма "hero complex" според мен... просто му пука за другите, а това е далеч от комплекс според мен. А това, че защитава Амамия е нормално при положение че я харесва(вижда се от километри :P ). Да идва още. От доста време не бях чел нещо с мисълта, че искам да излиза по глава на ден :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 11:40 pm 
Аватар

Дам Мона още преди поста ти я бях прочел но ме марзеше да пиша. Иначе главата беше якичка, няма никъв Херо комлекс тука просто момчето се интересува пак и си каза че не иска да умират хорра, пак имаше тъп разтфарващ хумор. Най ме изкефи голямото нещо на края на главата чудя се как ли ще го убият.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 11:46 pm 
Аватар

Добре... да речем, че прекалено много се впряга :? Предполагам че с времето или ще изчезне тая напрегнатост или ще се засили, надявам се да е първото, макар и да ми е ясно че няма да е то ....

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 11:52 pm 

SHADOWSONG написа:
Най ме изкефи голямото нещо на края на главата чудя се как ли ще го убият.
ще го надупчат :lol: :?:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 7:37 pm 
Аватар
Цар Алко

ооо този айдъла взима да ми лази по нервите, сега Ageha искам да му покаже кой командва в бъдещето :twisted: . Иначе другия там игралеца "пфу как му беше името" доста добре се справя със ситуацията и знае към кого да се прикрепи :lol: . По името на следващия чаптър явно нашето момче ще рита чудовищни задници 8) .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 5:59 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мене айдъла ме изкефи, имам чувстово, че е разумен човек. В сми - в неговата ситуация и аз бих постъпил по същия начин, асоциирам се с реакцията му.. wait, начи не е умен =/ Как и да е...
Явно е, че той и ония веселяк ще оцелеят само, от този път :lol:

И все още ми е супер-странна тая манга и евентуалното й развитие...
Искам да видя малко повече от оная как е минала през сичките 60 импулса(или там колкото са..) :? В сми -как просто така ше я оставят с тия способности... :roll:

v1 Намесис си тренира унищожителите на света. Като изтренира 1000 човека с такива сили, ет ти армия.
v2 Намесис си тренира спасителите на света(по-вероятното). Като изтренира 10 човека с такива сили, ет ти кой ше се бие с инвейдърите :-0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 6:46 pm 

Саяне не си разбрал.
По някаква причина колкото по- на север отиват битките, толкова по- трудни стават :) Тоест когато тая... сенсея е "играла" всичко е било с пъти по- лесно от сега :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 11:58 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ма.. тва няма значение бе :dontknow:
Аз сакам да видя тя през какво е преминала просто, какво е видяла и прочее... грее ме трудно или лесно е било, важното е наще да имат повече подготовка и знание.... Впрочем тя е доста мощна кинептичка де... А и не искам да вярвам, че това е вид 'игра', тъй като си държа да е една от горните 2 версии :nod:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 4:59 am 
Аватар
Цар Алко

А бе тоя не ме радва нещо, но все пак го приемам, че точно айдъла ще спаси кожата на нашето момче пред сестра му :lol: . Мангата до момента много радва, нашите си тренират бавно, но славно, до края на картата имат доста мисии докато открият кой със своя PSI е причинил това в бъдещето ;). Някой ден бас лова, че това шоненче ще излезе на аниме(не като Deadman Wonderland където текат реки от кръв :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 2:20 am 
Аватар

Мане ква дива глава, Асага просто супер ме израдва със умението си драконовата опашка, мале ако могат да се подобряват силите (във което съм и сигурен) дали няма се превърне в нещо като дракон (фантазии) , Агеха пак показа нищо освен че удари тоя червей нищо друго и то какво направи само го раздразни повече. Сепак накрая той ще е НАЙ ГОЛЕМЙЯ!Сега нямам тарпения да излезе другата глава, какъв ли е тоя новия с белия перчем, защо уби хората като не приличаше на едно от тия извънземни (да ги наречем)!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 2:24 am 
Аватар
Модератор

Еее супер беше чаптъра. Започва по-сериозна битка, а и тея показаха някой умения :>. Макар, че малко изведнъж ги извадиха, след като допреди 2 чаптъра се зореха да ги активират. Иначе се получи добра комбинирана атака. И сега видяхме и човек там.. Иначе накрая "Is it the enemy?" ми к'во предлага, взриви преди това няколко човека, остава и приятел да е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 9:44 am 
Аватар

Не просто "враг" , а "Врагът" , това се питаше накрая. Разликата е значителна, въпреки, че ме съмнява в крайна сметка този да се окаже някои от главните лошковци (повече от един ще да са, със сигурност) . Забелязахте ли и маската му? Значи ли това , че по някакъв начин въздуха за него е отровен, или че не иска да използва/получава допълнителия пси бонус ? Дано има смисъл от нея, а не е просто козметичен продукт на мангаката :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 4:39 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е, стига бе, Агеха всъщност направи най-много. Мацката просто го удари/отби от траекторията, драконовата опашка спаси мацката и фактически - никъв демидж за червея. А Агеха му пръсна 'окото' :] Бих казал, че направо ДОСТА дори направи героя ни + скочи пръв. Бе Агеха си е герой от първия чап, не е еволюиращ лигльо...

А тоя, честно казано, може да е мн далеч от 'враг'. Е, това е само теоритично и не вярвам да е истина, но... има я и тая гледна точка. Ония на ония камък са Нищожества. Тъпи хора, стадо, което нищо не може да направи само. За чии им е, да се влачат в Псайрен? Та нали ако не тая, то др-та игра са 100% мъртви. Може да им се обадят без да звънят на наще = 200% мъртви. А те, като тъпото стадо, което са, се равняват на една огромна раница/багаж за героите ни, нали така? Значи за чии да се мъчиш да ги спасяваш.

Докъто примерно ония пич дето остана > достатъчно добра преценка на ситуацията > не трябва да умира
Идола > достатъчно качества и keepingcool-ness, за лидер или личност > не трябва да умира

А пъъъкк... ся, очевадното е, тоя да е страж. Нали стражи им викахме? Щото само стражите имат оръжия в тоя свят :] Впрочем, тоя е със снайпер >> Мамата ше им се..... щото трябва да тичат по земята на червея =D

А третата теория, да е "врагЪТ" също не е изключена, но тогавва ще трябва някакво извинение, за да се разкара, щото наще иначе трябва да измрат, а тва няма да стане... та не е изключено и то хич, стига мангаката да си е планирал нещата =D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 5:03 pm 
Аватар
Модератор

Не мисла, че е баш врагът. Ако е то тогава нашите нямат никакъв шанс + това значи, че мангата ще я резнат скоро.
По скоро е част можеби от някаква организация, заради които бъдещето изглежда така. Някакъв патрул или нещо такова ще да е. Защото нали в всяко ходене в бъдещето наближават някаква точка -> съответно съпротивата става по-голяма.
А това което SHADOWSONG спомена, това за дракона. Честно казано и на мен ми мина през ума, че нещо може или да "призове" дракон, или около цялото си тяло да го "призове" ( и да стане като една драконова меха :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 11:22 pm 
Аватар

Супер чаптър, както е и очаквано...:mrgreen: Този на края, заинтриигува, според мен не е враг, а един от оцелелите, които ще въведат някакви пояснения в историята :roll:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 28 [ 415 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]