|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 12:51 am |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
aliera написа: не, учителя(капитана) на Бякуя е бащата на Ичиго...
Ето еи това го подрекпям! И ще е пълен базик ако е така
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 1:10 pm |
|
Sayo` |
|
|
|
KISSSY написа: Тоя Кенпачи, за който ставаше въпрос трябва да е нашия Зараки, нали единия каза, че този път Кенпачи бил голямо хахо....няма кой друг да е Това за Вайзардите - бивши капитани ме хвърли в оркестъра Главата просто беше наистина уникална, искам да знам защо тия сладури вайзардите не са все още капитани? А Урахара тук просто ми прилича на девственик в женска съблекалня, уникална физиономия има......май Old school is not so old after all
Mmm, моята теория е, че след като са решили там да си отключат тия hollow powers, са ги изпъдили от Soul Society. ^^'
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 2:39 pm |
|
Bethrezen |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 9:54 pm Мнения: 148 Местоположение: In a sinister state of my mind
|
KISSSY написа: Тоя Кенпачи, за който ставаше въпрос трябва да е нашия Зараки, нали единия каза, че този път Кенпачи бил голямо хахо....няма кой друг да е
Не е Зараки. Той става капитан след Тосен, а това значи и след Айзен. Пък обаче мисля, че е някой наш познат - залагам на Ишин.
_________________ Every fuckin' one of 'em... They have the gall to take pity on me... And they don't even know... how much they're hurtin' me by doin' it!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 5:31 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Весела глава Хареса ми. Това с джаза не ми се връзва, но имам теория (както винаги ): Смятам, че там времето върви по различен начин (което, ако е така, ще е много тъпо, защото няма да се върже с арката за спасяването на Рукия). В смисъл - 100 години = на 20 или 50 (или нещо от тоя сорт, обърках се >< ).
Както и да е - по темата - много се изненадах, че видяхме половината от Вайзардите... И то с високи постове... (което като се замисля хич не е чудно ). Интересно каква ли им е връзката с Урахара и Ишин?
Писах много глупости, съвсем несвързани работи и тъпи теории - ще рече, че ми е харесало много Айде по скоро да идва The Next Chapter, че нямам търпение
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 7:11 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Bethrezen написа: Ясно се вижда, че Тосен е капитан, когато говори с Маки Ичиносе, по време на битката на Зараки с миналият капитан.
А нали се сещаш,че това бяха филъри?Пък и като гледам как тръгна това развитие може да е измислено в действие.И останах с впечатление,че Кен-чан е станал капитан повремето на Йоруичи.А тя все пак сто години я е нямало...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|