Амиииии всичко е според зависи от сезона Зимата режа всичко живо и постепенно спират да ми звънят (: През другото време звънкат разни хора ^^ Иначе аз съм почти винаги с телефона в ръка , защото с приятеля ми имаме общо 1000 безплатни минути и като не мога го виждам заради разстоянието и се почва телефонен тормоз God bless the handsfree!
А за примата - защо да не ? о.О Рядко клипват за да звъня , но когато се наложи го правя (:
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 11:34 am
GoDSmAcK
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
Дрънчат ве... ма изобщо не следя колко и кога. Иначе не се дразня на хората който ми клипват.
Аз не клипвам. Мързи ме да чакам да ми дигнат + това съм на договор.
Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 2:08 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Ами близката година направо ме сцепват по телефона от разговори. Главно по работа ми звънят. В дните в който съм съобщил ,че ще работя сигурно ми звънят през 10 минути. А откакто се научиха ,че имам служебен телефон и постоянно ми клипват приятели да им звъня е така да си лафим ,че нали не плащам аз сметката. Обаче мноооого често се получават недоразумения да ми се звънне в 6 сутринта за и аз не знам какво
Звънят ми толкова често, колко трябва, лол о.о..
Ако трябвам на някой, той просто ми звъни :} Следователно предполагам, не ме търсят особено често ^^
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 46 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения