|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 7:47 am |
|
alucard_itachi`` |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 08, 2007 1:23 pm Мнения: 2641 Местоположение: varna
|
Туй три глави само да ревеш и да оплакваш немога да го разбера
Ха да изпие иносенса ха пак са разревала и за стотен път да се е сбогувала не не ако е леналее просто незнам...мене ако питате оставам си на аллен...но нещо ми подсказва,че ще е леналее
те новите й ботуши са хубави...ама очаквах нещо голямо гранзиозно...коса,дрехи,сила...то пък какво излезе- чипици
и въпреки това си ги бива...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 6:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
КРОС!!!:D
Само за последната страничка си струваше да гледам битката на Линали.
Евала правя,че не би сама акумата ,а в тандем иначе би било доста жалко.
Ален уж ми е много мил,обаче този път издразни с това "Не успях да защитя всички",време му е на момчето да порасне още малко и да осъзнае,че не е нито всемогъщ,нито единствения екзорсист на тая земя.
Лави и Канда пак гледаха тъпо,ама тя акумата като потроши всички столчета и масички,какво да правят децата.
Но Крос...Все едно на чаено парти влезе.Най-големия просто.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 6:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Средна хубост чаптър, само последната картинка с Крос си струваше.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 29, 2008 11:48 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Ах дейба
Просто по-нагласено от те т'ва нямаше как да стане. Кака Линали се ъпгрейдна и видиш ли, както ревяхме до са, изведнъж станахме all mighty an' stuff xD. Крос и той намери кога да се появи . Ко си беше размърдал трибуквието малко по-рано, сега нямаше да са в толко лошо положение... А и щеше да е милиони пъти по-лесно, ако още в самото начало се беше хванал той или някой от другите генералчета с тоя Левъл 4
Zenith написа: Ален уж ми е много мил,обаче този път издразни с това "Не успях да защитя всички",време му е на момчето да порасне още малко и да осъзнае,че не е нито всемогъщ,нито единствения екзорсист на тая земя.
Да, именно. Генералите си чукаха на канчето през цялото време и са пак Алън се самонаказва. Още повече, че той изобщо не е толко силен в крайна сметка... в смисъл има доста какво повече да се желае от него
И вече е крайно време да разкажат за Лави и Канда по демоните и всички адски създания >_<
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 10:08 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
LOL You messed up mah clothes, now you die! =/ Гъз Мен Хебраска винаги ме е дразнила и ме е яд, че не поумря хич ;/ Че супервайзора е жив- мн се радвам, сега има +5 човека от всичките останали 15, които да могат да се изправят срещу Ърла, 14те му Ноа и една япония от 3лв акуми с бонус 4ки =DDD Мангата ще взима малко почивка, но при това забутано положение е разбираемо =[ Все пак още се води шоунен, а вече почти няма живи, които да станат супер герои ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|