|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 11:07 pm |
|
altostratos |
|
|
|
Силвера за един епизот .Малко трудно ми се вижда даго отрепят.Може да почне 3 ти сезон с битката с него (ако има 3-ти).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 4:18 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Победиха, победиха!! Много яка битка, тоя еп ше го гледам още 5 пъти xD Всичко ко трябваше оживя /е Йошида нямаше нужда де ></, Силвърчо май поумря..... иии Шана is the chosen one въпреки че можеше да го дадат и по ясно.. ><
Чакам 3 сезон Да видим какво "lies ahead"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 5:27 pm |
|
faye |
|
|
|
Ми изгледах последните три кажи речи наведнъж. След битката със асасина пак почна да пропада, колкото и да ми се разправя че не е така. Поне хубаво че избра Шана(тя е по-малко досадна). Юшида как не пукна в тоз последния еп. Тамъд да, а ето я изчезва и.. То беше ясно, че няма да се случи още от момента в който Ике? и се призна в любов, но надеждата умира последна Надявах се на по напечен, драматичен момент. Например: Южи изчезва след трогателна сцена с Шана и в последния момент се прави шашмата на шашмите и съзнанието му влиза в Рейжи майкото - тъй да се каже нов пазител на артифакта. За трети сезон всички задружно трябва да се хванат да пребият томогавата да освободят Южи и естествено след всичко това ще един поуър ъп! Ех мечти... Ще се придържаме към обясненията в любов и още няколко сезона ще чакаме нашите да напуснат града -.-
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 7:06 pm |
|
altostratos |
|
|
|
От края пак нищо не се разбра,но пък като гледам може и да не напраят 3 сезон,но надеждата умира последна .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 01, 2008 8:07 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Kudrokoska написа: Победиха, победиха!!
Sugoi Тъкмо си го свалих цялото от обсешъна, и сега ще му се изкъртя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 14, 2008 1:39 pm |
|
kirilkak |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 7:11 pm Мнения: 151 Местоположение: 3-тата луна на Юпитер
|
абе имам чуството че нещо ни лъжат за края
ония стъпки дето ги дадоха накрая ми навяват чуството че нещо е станало а осмивката на Шана е заради някой друг а пък Южи е изчезнал на некаде нещо подобно на онава дето каза faye в по горния отговор
се пак май ще се наложи да дочакаме 3ти сесон да видим кво ще измислят
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 16, 2008 10:17 pm |
|
Nauticus |
|
|
|
Ами много съм склонен да мисля, че ще има трети сезон не е динствено защото края беше крайно незадоволителен и претупан за да се впише в 24-ворката!
Значи тази сцена с бащата на Юджи, който му казва, че ще си има брат и смята да го кръсти "third" (или нещо такова) въобще не мисля, че е случайна! Това подсказва за продължение и мисля, че е умишлено Но...това са само гадателства
Иначе анимето е направо невероятно, много силно ме е докосвало на моменти и няма да го забравя! Единствените ми забележки са към последните епизоди на втория сезон - битката със "Силвър" (даже не се разбра дали е наистина силвър?) беше много добре замислена, но твърде претупана. Ня ми хареса също това, че последните 4-5 епизода бяха почти само трепаница и малко...абе историята поизбяга от фокус :/ Също много неща останаха недоразказани като например Марджъри и Силвър, къде изчезна зеленокоската Филес и ко стана с любимия й и т.н.
Иначе да...като вас МНОГО исках да видя Юджи награбил Шана в страстна целувка
P.S. О и Йошида определено трябваше да се самоубие!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|