|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 11:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16555.jpg) |
salsuri |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
ukio написа:
Определено много ми хареса като звучене. В началото нещо ми бяха много приспивни песничките, абе хубави, ама като не ги слушаш в подходящото време, за да ти влязат под кожата, нещо не става...Сега ми е много приятно да му чувам гласа как се разнася наоколо. И не само заради негърското звучене ми хареса! А някой дали има албуми на групата му? Ще ми е интересно да чуя нещо друго от него там.
Лични фаворити сред песните - Unmyeong, Ujeongga, Dashi Saranghandamyeon (feat. Kim Boa, Maeng Jina, Jeon Hyewon), Geunyeoreul Saranghaejweoyo и други де, но на първо сещане са това
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 1:28 pm |
ukio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Преди време caprice се чудеше дали да не пусне тема за Ha Dong Kyun и Wanted. Аз също го обмислям, тъй като имам албумите им. Довечера ще направя нещо по въпроса. Напоследък свалих няколко негови изпълнения на живо. Ще кача и тях.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|