Хора, купете си ако искате LOOP или някои от онези с безплатните минути.. защо трябва да ни затормозявате допълнително, евреи мазни (без обида ест, но и всеки студент има тежка еврейска жилка)
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА "Да, но нямам истински приятели..."
ЕЕЕЕ&&&&ААААТИИИИИ отговора Да не си объркал темата с някоя за комплексност.. Как и да е
.. Никога. Телефона ми мухлясва, гние, събира мравки и кал, никой не ми звъни за нищо. Проклетия скайп ми изяде б-кънекта. Аз също звъня мн рядко... Въпрос на координация. Откак имам нет, има начин да се уговарям. От как хората около мен са точни, телефон не ми е нужен ;]
Ми звънят средно по 4-5 пъти на ден,но кога аз не си чуя телефона,кога е изключен,кога не знам къде е.В общи линии само като става дума за работа съм винаги на линия.
И когато говоря с мама.
Въпреки,че откакто баща ми спря цигарите стана много досаден и реши,че трябва да заздрави връзката с дъщеря си,та ми звъни по осем пъти на ден...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 10:08 pm
tifa-sama
Bass addicted
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
Рядко ми звънят обикновено, макар напоследък да зачестяха обажданията. Предпочитам аз да се обаждам и моите пари да се хабят, когато искам да говоря с някой. Ако някой само ми кликне и аз му кликвам обратно, но никога не им звъня при положение, че те искат да говорят с мен
Aве трябва да въведат американския астандарт за отчитане на минутите. минутите ти се броят независимо дали ти се обаждаш или званят. и т.н. няма ма ти ма набута ма ти такова и двамата плащате.
_________________ Have FUN, Pain Death are just the cost of the fun Death Comes for us all,It's just a matter of time
Заглавие:
Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 10:39 pm
zerg0
Позвънявания смс-и...понякога не слизам от телефона, хаха
Като ми клипват се обаждам винаги, защото имам мн познати/приятели, които си сменят често номерата и/или си губят телефоните...
Ноооо ако е някой, дето кара само на клип, се дразня и не се обаждам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 47 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения