|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 12:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 7:37 pm |
 |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9848 Местоположение: PervTown
|
съжелявам за изтритите и 0-1 мнения, които бяха по темата
ама я дайте малко по сериозно
--------------------------------------------------------------------------------------
еми на мен си ми звънят и аз си звъня
,а пък стреличките са на принципа ако единия има безплатни минути към тебе да му дзъннеш и той да ти се обади
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 7:40 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Звънкат когато не уча за изпит. >>
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 7:59 pm |
 |
Pres |
|
 |
|
xads написа: А аз да задам един друг въпрос:Кой обича да му звънят?Едно от нещата,които мразя е да говоря дълго по телефона или да ме занимават с глупости по въпросното устройство...Телефона е да мога да звънна на някого когато ми трябва наистина и обратното...Иначе да ме занимават с глупости по него и т.н....не съм тоя тип човек,който ще говори по 2 часа... средно разговорите са ми по 30сек-1мин, най-много малко повече от минута ако наистина има какво да кажа, така че - аз не съм от тези, за които питаш Vegeta написа: Нямам истински приятели
so what ? това не е казано никой да не ти звъни
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 8:34 pm |
 |
hriskou |
|
 |
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
|
frozen написа: аз не звъня на никой. => никой не ми звъни
+ нямам телефон/и не искам../

Фани ♥
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 8:36 pm |
 |
Zaknafein |
|
 |
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:17 pm Мнения: 1036 Местоположение: при момиченцата :)
|
Звънят ми доста често, а да не говорим за "еврейските смс-и", клипвания, стрелички или още там както ги наричат- УМИРАМ!!!
Хора, купете си ако искате LOOP или някои от онези с безплатните минути.. защо трябва да ни затормозявате допълнително, евреи мазни (без обида ест, но и всеки студент има тежка еврейска жилка)
но обективно погледнато- като нямат пари в примата- какво да правят- "клипва".. и ако искаш обаждаш му се- can't be helped
но все пак дразни "малко" понякога (на 5-тия път за деня)
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|