..........Moжете ли да си представите живота днес Без интернет?
-> Мога и ще бъде супер маниика... Верно няма да мога да си пиша по скайпа ама има телефони пък... сека вечер ще се излиза до посряд нощ щото няма игрички или накой подобни тъпотиики да те заковават вкъщи.
..........В тази връзка, не мислите ли, че интернет управлява животите ни?
ми моя живот е далеч от "управляван" от който или каквото и да е освен от мен самия...
..........Можете ли да се откажете от всички свой пиратски потребности?
принципно мога но трудно ще ми се откъсне
..........Забелязвали ли сте, че интернета си има и лошите страни и кои/кога/как?
Да забелязъл съм: Кои -> зацикляш по сумати време пред компа и забравяш да погледнеш слънцето в очите.. ставаш антисоциален в истинския свят което трудно се лекува.. секс освен с ръката няма давидиш много много + мени мор. Кога -> Ми забелязах го на около 16 години и беше леко шок и ся нема такиви проблеми Как -> ми един френд ме попита "Абе ти освен за игри за друго можеш ли да говориш?!?" което ме накара да се позамисля кво по дяволите правя..
..........Страдали ли сте заради интернет под някаква форма?
ми спрех се навреме така че не..
..........Въпреки пряката им зависимост, кое според вас има по-гоемият принос - компютърът(средството) или интернета(комуникацията)? ;Р
Според мен е Компа щото и без нет можеш да си намериш на кво да зациклиш а нет-а просто го засилва (зациклянето) (помните ли супер марио и колко сте циклили на него ?).
..........Случвало ли ви се е да се забравите пред компютъра в интернет?
да.. за което съжалявам...
И накрая... подобри ли животите ни .. Интернет?
ако е в умерени граници наистина е по - добре с него но човек трябва да си знае колко и кога..
Брей тфа стана баси писанието без глупусти в него.. имам некъф прогрес бе