|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 12:14 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
dream_dragon написа: Да се образова на тема секс преди да прави каквото и да било с момчетата.
Айде стига с тия простотии, моля ви се. Като си имаш приятел от година-две например какво? Всеки път с презерватив ли? Хубаво има противозачатъчни, но айде да не забравяме, че на някой жени те не им понасят. Пък и е доказано, че малко или много са вредни за тялото. Мъжете сте големи надувки като не ви се налага вие да го носите в утробата си 9 месеца и последа се напъвате да го израждате. Айде изкарайте един портокал от носа си и пак ще си говорим .
И не е до "образоването на тема секс". Грешки стават - винаги и на всеки се случват. Така че това горе е толкова плоско изкзване, че няма накъде повече просто.
Абортът си е изцяло женски избор. Жената, която го е направила си го е решила и никой няма правото да й казва и копче по въпроса. По-добре така отколкото да го роди неподготвена и лапето накрая в следствие липса на добро родителско възпитание (или средства) да стане поредния дрогиран пропадняк по улиците.
Та да, ЗА абортите съм. Съществуват, защото някой хора имат нужда от тях. И да отбележа - това че съм ЗА абортите не означава, че аз имам намерение да правя. Не съм имала това намерение когато бях на 15, нямам го и сега. Толкова по темата от мен.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 12:51 am |
|
Strid3r 9Y0 |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 01, 2006 12:34 am Мнения: 1083 Местоположение: South Town
|
Cagalli написа: Какво точно да й кажа?
В смисъл че ти може да знаеш ама тя не е знаела,но дори това не оправдава постъпката й.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 12:12 pm |
|
K i v a. to Last |
|
|
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
|
Jeanne написа: "за" в случай че е станало гаф с предпазните мерки и жената не е в състояние да отгледа детето.
Мда,и такива случаи има... Също какво бъдеще може да има дете,чиято майка е на 18 да речем,все още е в училище, бащата е или незнаен,или я зарязва след като разбере... По-добре да роди поредната утрепка,заради която пропада държавата ни ли? Според мен абортът е най-доброто решение тук. И също мисля,че трябва да се забрани да има толкова млади родилки *визирам циганките основно >.>*. В повечето случаи децата са недоносени, не могат да се развият правилно и нямат никакво бъдеще Преди няколко седмици един приятел ми разправя как някаква 14 годишна родила (майка му работи в родилното) и детето било недоносено,до колкото разбрах нямаше даже шансове да оцелее, трябва да го питам какво е станало после. Тъжна история,а още по-тъжното е,че често се случва :/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 31, 2008 3:25 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Добро решение ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|