|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 1:14 am |
|
PartyMonster |
|
|
|
Емчи как ,когато бях съвсем малка зяпах разни по RTL ,после Волтрон ,Сейлър Муун,манията по Покемон,Ю Ги О,Шаман Кинг имаше и още някви дет не им помня имената И после дойде един период на "затишие" така да се каже,демек позабравих за любовта си към аниметата ии преди няколко месеца ми попадна 1 АМВ-микс от анимета ,и някъде в средата се появявяше сценка с момче с черни крила,как целува момиче.Много се зарибих и реших да намиря анимето.Е успях ( беше ДНК Ангел) и аниме заразата ме хвана отново,регнах се тук и още няколко аниме форумчета и в момента усилено наваксвам загубеното време.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 2:28 pm |
|
lameraa |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
|
ми гледам анимета от февруари месец тая год биф6ата ме запали по наруто едвам ме нави да го гледа 6тот мн ме дразне6е японския език пусках 1-ви епизод на 2пати и се се отказвах посредата някаде а тя продалжава6е да ми тварди 4е е супер яко постоянно ме навива6е и така изгледах го до 20 ти еп и ми стана супер инт завар6их го за седмица и малко хах после гледах елфен лиед,шакуган и там о6те доста които са голям култ и от тогава не сам спирал да гледам ... а тя дето ме навива6е нее изледала нито едно др аниме освен наруто а аз .... хах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 9:12 pm |
|
† KIRA † |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 7:29 pm Мнения: 75 Местоположение: Valley of Death, Over da Hills and far away, Sofia
|
"най-първите са били Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Шаман Кинг" - към тези мога да добавя Sailor Moon, Покемон, Yu-Gi-Oh Принцеса Мононоке, абе като цяло от телевизията там като бях по-малка превъртах през каналите по RTL даваха доста ако си спомням правилно, а иначе така сериозо почнах да се интересувам от баща ми, той ме зариби главно, взимаше касети от видеотеката, след това ме караше да му свалям анимета и тъй
_________________ Some people tell me that I need help ? - Some people can FUCK OFF AND GO TO HELL and I'm not the one with the criminal mind, but I'll change my mind, if you keep fuckin' with minds !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 2:29 pm |
|
fireyoh |
|
|
|
Аз от както съм се родил все съм на анимета и анимацийки.
Имаше едни анимета по от бебешки сорт като Mega man.
Гледал съм го до 3-ти клас а и много други анимета.
После ги прекратих за малко около 1 година (бях 7 клас) и в началото на 8-ми клас се зарибих по краля на шаманите и то ме запали отново по аниметата до днес и не мисля, че ще спра да гледам анимета до края на живота си или докато не спрът да ги произвеждат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 2:43 pm |
|
White7ider |
|
|
Регистриран на: Нед Окт 14, 2007 7:09 pm Мнения: 249 Местоположение: Столицата
|
saber_rider написа: Първите ми бяха Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Pokemon и Yu-Gi-Oh! Но в действителност станах зарибен след като видях в локалния тракер,че много ги теглят тез анимета и реших и аз да си дръпна..Изтеглих Devil May Cry,хареса ми,после изтеглих Black Blood Brothers и то ми хареса и така почнах да си тегля и да гледам...И чак после разбрах за тука..
Конникът и звездните шерифи и Волтрон ми навяват толкова носталгични спомени !
Иначе сериозно се захванах да гледам анимета от 1 година някъде вече! В началото бях доста скептично настроен , но в последствие осъзнах каква груба решка съм допуснал ! Иначе никой не ме е зарибявал , аз сам си се пристрастих !
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|