|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Най-красивата кола на света, според Вас Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 7:41 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Нямате право на повече от 1 картинка, може да коментирате, но имате право само на едно предложение!
Темата е провокирана от абсурдната старовремска анкета проведена сред пенсьонери-ценители, за най-красива кола на света, в която печели Ягуар Е от 61ва година, изглеждащ по-зле от руската ЗАЗ-ка... ^^
Може да поствате и обосноваване, освен картинки. Не става въпрос за бързина, мощност, коне, удобство - става дума само и единствено за външен вид/NOTE: външния вид вкл. и интериора ЕСТ. /.
Та.. аз ше едитна след малко, че не мога да реша още... Не забравяйте ограниченията за постване на картинки от правилата... ако ги нарушите ПОСТА ви ще бъде изтрит без предупреждение или обосновка...
Edit: е нема, как и да го мисля
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 7:56 pm |
|
AlucardX |
|
|
|
Porsche 911?
Yes.
Въпреки, че и GT серията ми харесва, 911 ис дъ бест!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 8:03 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
AlucardX м*мицата ти аз бях за това...><
Е няма нищо тогава първия ми фаворит
само една произведена в света
НАЙ-НАЙ-НАЙ-КРАСИВАТА КОЛА ЕЕЕЕЕЕ....*барабанни удари*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 8:20 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
CrazyBastard написа:
Ке си бе Ревентън
да беше написал ква е колата.Иначе много кърти количката.Единствено 20 бройки има от нея като всяка струва 1 000 000 евро
Даже гледах в един немски сайт един пич си я продаваше за 1 500 000 евро.Скъпо удоволствие
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|