|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Силата на волята ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 4:25 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Интересно ми е, кой какво може да каже, разкаже, определи и дефинира във темата.
Можете ли да пренебрегнете болката, поради силна воля? Може. Да победите себе си? Да реагирате повече отколкото можете, когато не е имало мотивация, изведнъж блика силата на волята, която ви издига високо, високо по-нагоре.
Засега ще остана безучастен, но после мисля да се включа с разни неща, които се сещам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 8:52 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ама че въпрос... мога естествено
Няма начин да не можеш. Даже хората, които се водят най- големи непукисти и мързели като ги притиснеш в стената ще покажат воля и ще се освободят/ще направят нещо за да могат да продължат напред.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 9:29 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4740.jpg) |
Amnesiac |
Party-зан |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 11:13 pm Мнения: 1049 Местоположение: Sofia City
|
Преди три години, вила във вилната зона "Мечката" (пътя за Самоков) сме се събрали приятелчета за купонче.
Всичко започна когато един от въпросните тръгнал да цепи дърва и взел телефона ми да си свети с него. Естествено сложил телефона на пъна да се вижда по-добре. Получих си го после като от месомелачка...Преглътнах го. Както съм навънка и оплаквам телефона излиза друго говедо с част от дивана ми в ръка и разправя, че седнал и дивана се счупил...чудих се да се смея или плача....как да е влизам аз в кухнята и тоя първия гъз със телефона, за да ми се реваншира почнал да прави салата...лафиме си нещо: "Споко бе Ванка, няма да има повече аварии" и както си реже картофа - так так так - изпуска ножа и въпросния се забива в крака ми...Бинтовах се с некви подръчни материали (вила е все пак) и чак тогава се сетих за аптечката в колата. Излизам аз (колата паркирана на леко наклонена уличка до вилата) и качвам се аз на предната седалка отварям багажника, през това 3-ти тъпанар излиза от вилата да ми сгорчи живота. Аз съм зад колата рова багажника, въпросния гъз влиза в колата да пусне музика и изведнъж аз усещам че колата върви към мене....със окървавения крак влизам в багажника и трееес във вратата на вилата. Падна ми пердето и някакси съм се добрал до предната седалка запалил и изфорсирал колата така, че съм се придвижил 1 метър напред обаче то лед....пак треееес отзад във вратата. Трябваше да се самоубивам. Тук ще спомена, че ми дойде пауъра или тая воля за живот като казаха, че яденето е готово. Отворихме шампанско (лампата се счупи от тапата). Това беше първия ден! Втория филмите продължиха с ходене до самоков на хора които не са били там и трябваше да ги търся...Видиш ли вместо да седят на уговореното място да се намериме - те тръгнали да търсят мене...
И понеже не свършили работата за която тръгнали (да напазаруват малко глупости) аз напазарувах и тръгнах да ги търся...две кучета ме подгониха и добре че колата беше на близо, че с тоя крак не можех да тичам...Намерих блудните души и карам обратно към вилата...влизам и някакво отчаяние във въздуха....някой си направил шегата, че сме катастрофирали и тия малоумници повярвали - почнали да звънят на 150...
Какво ме накара да остана буден тая седмица? Волята за купонче брато
_________________ Lead,follow or get out of the way!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 10:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4740.jpg) |
Amnesiac |
Party-зан |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 11:13 pm Мнения: 1049 Местоположение: Sofia City
|
Съгласен съм с принца...предполагам волята да се избавиш от мъките по-бързо, би била по-голяма от тази да минеш през кал и тръни
(когато ножа упре до кокала)
_________________ Lead,follow or get out of the way!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 10:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13225_1282433032.jpg) |
Repei-kunn |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 07, 2007 6:04 pm Мнения: 389 Местоположение: Outlands
|
Тук е момента да кажа че не всичко е до волята защото в някой ситуаций всичко се развива прекалено бързо и на помощ ти идва единствено някои животински инстинкти +угромно количество адреналин.
Както ми разправяха как един пилот на самолет(малак самолет от тия двуместните) нещо спрял и докато поправял самолета някаква мечка му се нахвърлила.Точно преди да го сграбчи мечката пилота я видял и подскочил 3 метра направо се качил на едното крило и той казва че единственото нещо което го е спасило е адреналина ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) не знам дали е възможно обаче човек оцеля след падане от 59 етаж значи и туй може да се случи
Последна промяна Repei-kunn на Сря Мар 26, 2008 10:17 am, променена общо 1 път
_________________ това което не ме убива, не ме убива !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 3:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
ShApEsHiFt3r написа: Няма начин да не можеш. Даже хората, които се водят най- големи непукисти и мързели като ги притиснеш в стената ще покажат воля и ще се освободят/ще направят нещо за да могат да продължат напред. Не съм съгласен
Мене ако щеш ма трепи, ма кълцай, ма обстрелвай, ма разтрелвай, ко щеш ма прави, а пък той мързела ще си ме властва и мен въобще няма да ме интересува
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 3:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16934_1409945241.jpg) |
ludgidia123 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 7:45 pm Мнения: 4155 Местоположение: Пловдивь
|
До сега не съм стигам до там да го карам само на воля
Нз,сигурно волята е онова което те кара да продължиш когато си изправен пред абсолютен физически и психически срив.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 4:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
dadaadda написа: Мене ако щеш ме ********
Сигурен ли си? Предполагам знаеш мъдрите хора какво казват в подобни случаи - никога не казвай никога бейби...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|