Дата и час: Чет Мар 06, 2025 9:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 2:16 pm 
Аватар

Ето малко и от мен. :D
Точно, когато кракът на Темари прекрачи прага на магазина, еди кунай прелетя и го съедини със земята.Останалите й приятелки бяха жестоко изклани от мечът на Кисаме.-Момичето задъхано се събуди,от както спечели екскурзията до Карибите тя постоянно сънуваше кошмари или се притесняваше,че нещо може да я спре.Такъв беше и съня с Кисаме но слава богу днес настъпи деня в,който тя и приятелите и щяха да заминат на заслужената почивка.

Хайде следващия. :arrow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 2:19 pm 
Аватар

Винаги можете да се отвървете с тоя кошмар :? ...
Не можете ли поне веднъж да го оставите както си е?!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 2:25 pm 
Аватар

Е всеки може да пише каквото иска,когато убих Сакура доста ми се сърдиха.Просто повечето хора искат хубав край,ако искаш пак ги убий и няма да пиша,че е било кошмар но някой ще ги съживи пак. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 2:29 pm 
Аватар

Когато те заминаха на почивка терористи, заедно с Кисаме взривили самолета и те всички измрели..НАИСТИНА!!!!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 5:07 pm 
Аватар

...пишеше в книгата за малките дечица :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( :lol: книга за малки дечица :lol: ) и BTW кой казва, че ще са в самолет?!?

Момичетата се събраха в своя щаб (Макдоналдс). Разположиха се както те си знаят и поръчаха нещо за хапване (сори ного, че постоянно повтарям Макдоналдс, ама отдавна не съм ходила и ми се яде чийзбургер, пилешки хапки и картофки (с интелект на хора :D ). Сервитьора донесе поръчката (онова дет по-горе изброих ама умножено по пет, щото и Хината е там) и си отиде.
-Е?
-Какво "Е"? - попита Тен Тен.
-Как какво? Екскурзията е за десет човека, а ние сме само пет! Кой ще дойде с нас?!? - вайкаше се Темари.
-Как така кой?! Момчетата мноо ясно! - кресна й Ино. Според нея, Темари не беше с всичкия си, та да не се сети, че момчетата ще придружат цветятя си (Китчицее, китчице, китчице, китчице буйна лобода ХЕЙ!) до Карибите.
-Тази екскурзия ще бъде пълна с приключения! - възкликна Тен Тен.
-Ами да! Вижте - Сакура отвори една книга и я показа на другите. - според тази книга, Карибските (пирати хD) острови са били обитавани от пирати, плячкосващи търговските кораби. Там също така е заснета трилогията "Карибски пирати" - Сакура въздъхна при мисълта за Джони Деп. Добре де, това бях аз! - Какъв късмет ще е, ако срещнем актьорите!
Приятелките й въздъхнаха, при мисълта, че може да срещнат Орландо Блум.
-Аз мисля, че ще бъде романтично! - Хината си представи как двамата с Наруто наблюдават залеза. Тен Тен реши, че ще замяра Неджи с кокосови орехи (тези на Тсунаде-сама :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:), а Темари щеше да лашка Шикамару наляво-надясноза да не се прозява през две минути. Ино пък щеше да храни Акамару с ананас, а Киба - с банани. Сакура се двуумеше - Саске й беше казал, че я обича, но той май не обичаше такива ексурзии. Все пак всяка от кунойчитата звънна на гаджето си. Всички казаха "Да". Сакура се обади и започна да увърта.
-Саске, онзи ден бяхме в мола и Темари влезе в магазин за ветрила и хареса пет за всяка една от нас. Продавача-кретен каза, че всяко едно от тях струва по 30 долара. В това време гръмна високоговорителят и казаха, че ветрилата са с 25% намаление. Темари ги купи и избягахме. После спечелихме от ветрилата екскурзия на Карибите. Питам те дали ще дойдеш с мен?
-САКУРА! - кресна Саске.
-Дда? - попита тя плахо.
-Защо трябваше толкова да увърташ, разбира се, че ще дойда.
Усмивка озари лицето на розовокосото момиче. Вечерта всички тръгнаха на път.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 6:47 pm 
Аватар

За к'во трябва да има емотикони във фика ... ffs ... Мизерно *thumbs down*

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 7:32 pm 
Аватар

Nimeria написа:
За к'во трябва да има емотикони във фика ... ffs ... Мизерно *thumbs down*

х2
Хубаво си го направила ама наистина е безмислено да слагаш емотикони в разказа си. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 7:35 pm 
Аватар

Сори, просто искам да ви покажа как изглеждат героите в определени ситуации. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 7:44 pm 
Аватар

Че ние не можем ли да си ги представим сами ? :o Всеки , който чете това нещо , е гледал Наруто => знае , как изглеждат героите и как реагират в различни ситуации => няма нужда от емотикони. :lol:

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 9:15 am 
Аватар

Sakura Uchiha написа:
...пишеше в книгата за малките дечица :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( :lol: книга за малки дечица :lol: ) и BTW кой казва, че ще са в самолет?!?

Момичетата се събраха в своя щаб (Макдоналдс). Разположиха се както те си знаят и поръчаха нещо за хапване (сори ного, че постоянно повтарям Макдоналдс, ама отдавна не съм ходила и ми се яде чийзбургер, пилешки хапки и картофки (с интелект на хора :D ). Сервитьора донесе поръчката (онова дет по-горе изброих ама умножено по пет, щото и Хината е там) и си отиде.
-Е?
-Какво "Е"? - попита Тен Тен.
-Как какво? Екскурзията е за десет човека, а ние сме само пет! Кой ще дойде с нас?!? - вайкаше се Темари.
-Как така кой?! Момчетата мноо ясно! - кресна й Ино. Според нея, Темари не беше с всичкия си, та да не се сети, че момчетата ще придружат цветятя си (Китчицее, китчице, китчице, китчице буйна лобода ХЕЙ!) до Карибите.
-Тази екскурзия ще бъде пълна с приключения! - възкликна Тен Тен.
-Ами да! Вижте - Сакура отвори една книга и я показа на другите. - според тази книга, Карибските (пирати хD) острови са били обитавани от пирати, плячкосващи търговските кораби. Там също така е заснета трилогията "Карибски пирати" - Сакура въздъхна при мисълта за Джони Деп. Добре де, това бях аз! - Какъв късмет ще е, ако срещнем актьорите!
Приятелките й въздъхнаха, при мисълта, че може да срещнат Орландо Блум.
-Аз мисля, че ще бъде романтично! - Хината си представи как двамата с Наруто наблюдават залеза. Тен Тен реши, че ще замяра Неджи с кокосови орехи (тези на Тсунаде-сама :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:), а Темари щеше да лашка Шикамару наляво-надясноза да не се прозява през две минути. Ино пък щеше да храни Акамару с ананас, а Киба - с банани. Сакура се двуумеше - Саске й беше казал, че я обича, но той май не обичаше такива ексурзии. Все пак всяка от кунойчитата звънна на гаджето си. Всички казаха "Да". Сакура се обади и започна да увърта.
-Саске, онзи ден бяхме в мола и Темари влезе в магазин за ветрила и хареса пет за всяка една от нас. Продавача-кретен каза, че всяко едно от тях струва по 30 долара. В това време гръмна високоговорителят и казаха, че ветрилата са с 25% намаление. Темари ги купи и избягахме. После спечелихме от ветрилата екскурзия на Карибите. Питам те дали ще дойдеш с мен?
-САКУРА! - кресна Саске.
-Дда? - попита тя плахо.
-Защо трябваше толкова да увърташ, разбира се, че ще дойда.
Усмивка озари лицето на розовокосото момиче. Вечерта всички тръгнаха на път.

Това сега на какво се яввява продължение?!

--------------------------------------------------------------------------------

Точно, когато кракът на Темари прекрачи прага на магазина, еди кунай прелетя и го съедини със земята.Останалите й приятелки бяха жестоко изклани от мечът на Кисаме.

Ето го продължението.

Hell Yeah!

Оттук трябваше да се продължи.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 1:54 pm 
Аватар

Еми да де, така пише в книгата за малките дечица.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 7:54 pm 
Аватар

ем добре ..сега това като край ли да се възприема или НЯКОЙ ще се нагърби със задачата да продължи.. ?!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 9:47 pm 

не и аз не искам да избия всички герой....тука ме направихте по брутална от всякога :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 10:35 pm 
Аватар

mandra написа:
Темата отчайващо се нуждаеше от разнообразие.Ето какво спретнах за 10ина минути.

Сутринта настъпи.Сакура протегна ръка,с надеждата отново да докосне тялото на своя любовник.Силата,страстта,която струеше от него я караше отново и отново да напира тялото си,да се притиска близо до него.Пръстите й плъзнаха по гърдите му,дъхът й нежно погъделичка кожата му.

-Саске,промълви тя нежно.-Събуди се!

След което дръпна одеялото към себе си,принуждавайки го да се размърда и да й обърне внимание.Зачака така,завита на една страна,с предизвикателна усмивка,разляла се по красивото й лице.

-Оn,не се прави,че не ме чуваш!-Сакура се дръпна настрани и за пръв път тази сутрин се осмели да го погледне.Стоеше,легнал с гръб към нея,тъмната му коса се бе разпиляла по възглавницата.Момичето се приближи до него и извърна лицето му към събе си.

-Добро утро!-поздрави тя и нежно го целуна,след като видя очите му да се отварят.

-Добро утро,кучко!-отвърна Саске и грубо я отхвърли настрана.После взе в ръката си куная,лежащ на шкафа до леглото и го запрати по тялото й.

Сакура изстена,вперила невярващ поглед в дотогавашния си любовник.

-Аз...-успя да промълви тя,преди очите и да се затворят за последно.

-HELL YEAH!-изрева Саске,докато изскачаше през прозореца,грабнал якето си в ръка.

WTF?! :shock: :shock: :shock: ARE YOU CRAZY?!OMG?! :x :x :x :x :x :x Тва че ти не харесваш САСУСАКУ не значи че трябва да разбиваш мечтите на висчки?!Oh man what THE HELL is wrong with you people... :bduh::bduh::bduh::bduh::bduh::bduh:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 11:04 pm 
Аватар

Общ фик е ^^ Не му е забранено да пише , а и всеки има право да има собствени предпочитания и мнение... А и ако ще се придържаме към "do not like - do not read" , ти защо го прочете , че даже и изкоментира ? :lol:

Ich und du...
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 15 [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]