|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 10:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 2:19 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
Винаги можете да се отвървете с тоя кошмар  ...
Не можете ли поне веднъж да го оставите както си е?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 5:07 pm |
 |
Sakura Uchiha |
|
 |
|
...пишеше в книгата за малките дечица ( книга за малки дечица ) и BTW кой казва, че ще са в самолет?!?
Момичетата се събраха в своя щаб (Макдоналдс). Разположиха се както те си знаят и поръчаха нещо за хапване (сори ного, че постоянно повтарям Макдоналдс, ама отдавна не съм ходила и ми се яде чийзбургер, пилешки хапки и картофки (с интелект на хора ). Сервитьора донесе поръчката (онова дет по-горе изброих ама умножено по пет, щото и Хината е там) и си отиде. -Е? -Какво "Е"? - попита Тен Тен. -Как какво? Екскурзията е за десет човека, а ние сме само пет! Кой ще дойде с нас?!? - вайкаше се Темари. -Как така кой?! Момчетата мноо ясно! - кресна й Ино. Според нея, Темари не беше с всичкия си, та да не се сети, че момчетата ще придружат цветятя си (Китчицее, китчице, китчице, китчице буйна лобода ХЕЙ!) до Карибите. -Тази екскурзия ще бъде пълна с приключения! - възкликна Тен Тен. -Ами да! Вижте - Сакура отвори една книга и я показа на другите. - според тази книга, Карибските (пирати хD) острови са били обитавани от пирати, плячкосващи търговските кораби. Там също така е заснета трилогията "Карибски пирати" - Сакура въздъхна при мисълта за Джони Деп. Добре де, това бях аз! - Какъв късмет ще е, ако срещнем актьорите! Приятелките й въздъхнаха, при мисълта, че може да срещнат Орландо Блум. -Аз мисля, че ще бъде романтично! - Хината си представи как двамата с Наруто наблюдават залеза. Тен Тен реши, че ще замяра Неджи с кокосови орехи (тези на Тсунаде-сама ), а Темари щеше да лашка Шикамару наляво-надясноза да не се прозява през две минути. Ино пък щеше да храни Акамару с ананас, а Киба - с банани. Сакура се двуумеше - Саске й беше казал, че я обича, но той май не обичаше такива ексурзии. Все пак всяка от кунойчитата звънна на гаджето си. Всички казаха "Да". Сакура се обади и започна да увърта. -Саске, онзи ден бяхме в мола и Темари влезе в магазин за ветрила и хареса пет за всяка една от нас. Продавача-кретен каза, че всяко едно от тях струва по 30 долара. В това време гръмна високоговорителят и казаха, че ветрилата са с 25% намаление. Темари ги купи и избягахме. После спечелихме от ветрилата екскурзия на Карибите. Питам те дали ще дойдеш с мен? -САКУРА! - кресна Саске. -Дда? - попита тя плахо. -Защо трябваше толкова да увърташ, разбира се, че ще дойда. Усмивка озари лицето на розовокосото момиче. Вечерта всички тръгнаха на път.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 7:32 pm |
 |
ichiruki_fan |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 25, 2008 8:03 pm Мнения: 365 Местоположение: Видин Пол:Момиче
|
Nimeria написа: За к'во трябва да има емотикони във фика ... ffs ... Мизерно *thumbs down*
х2
Хубаво си го направила ама наистина е безмислено да слагаш емотикони в разказа си.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 9:15 am |
 |
mandra |
|
 |
|
Sakura Uchiha написа: ...пишеше в книгата за малките дечица ( книга за малки дечица ) и BTW кой казва, че ще са в самолет?!?
Момичетата се събраха в своя щаб (Макдоналдс). Разположиха се както те си знаят и поръчаха нещо за хапване (сори ного, че постоянно повтарям Макдоналдс, ама отдавна не съм ходила и ми се яде чийзбургер, пилешки хапки и картофки (с интелект на хора ). Сервитьора донесе поръчката (онова дет по-горе изброих ама умножено по пет, щото и Хината е там) и си отиде. -Е? -Какво "Е"? - попита Тен Тен. -Как какво? Екскурзията е за десет човека, а ние сме само пет! Кой ще дойде с нас?!? - вайкаше се Темари. -Как така кой?! Момчетата мноо ясно! - кресна й Ино. Според нея, Темари не беше с всичкия си, та да не се сети, че момчетата ще придружат цветятя си (Китчицее, китчице, китчице, китчице буйна лобода ХЕЙ!) до Карибите. -Тази екскурзия ще бъде пълна с приключения! - възкликна Тен Тен. -Ами да! Вижте - Сакура отвори една книга и я показа на другите. - според тази книга, Карибските (пирати хD) острови са били обитавани от пирати, плячкосващи търговските кораби. Там също така е заснета трилогията "Карибски пирати" - Сакура въздъхна при мисълта за Джони Деп. Добре де, това бях аз! - Какъв късмет ще е, ако срещнем актьорите! Приятелките й въздъхнаха, при мисълта, че може да срещнат Орландо Блум. -Аз мисля, че ще бъде романтично! - Хината си представи как двамата с Наруто наблюдават залеза. Тен Тен реши, че ще замяра Неджи с кокосови орехи (тези на Тсунаде-сама ), а Темари щеше да лашка Шикамару наляво-надясноза да не се прозява през две минути. Ино пък щеше да храни Акамару с ананас, а Киба - с банани. Сакура се двуумеше - Саске й беше казал, че я обича, но той май не обичаше такива ексурзии. Все пак всяка от кунойчитата звънна на гаджето си. Всички казаха "Да". Сакура се обади и започна да увърта. -Саске, онзи ден бяхме в мола и Темари влезе в магазин за ветрила и хареса пет за всяка една от нас. Продавача-кретен каза, че всяко едно от тях струва по 30 долара. В това време гръмна високоговорителят и казаха, че ветрилата са с 25% намаление. Темари ги купи и избягахме. После спечелихме от ветрилата екскурзия на Карибите. Питам те дали ще дойдеш с мен? -САКУРА! - кресна Саске. -Дда? - попита тя плахо. -Защо трябваше толкова да увърташ, разбира се, че ще дойда. Усмивка озари лицето на розовокосото момиче. Вечерта всички тръгнаха на път.
Това сега на какво се яввява продължение?!
--------------------------------------------------------------------------------
Точно, когато кракът на Темари прекрачи прага на магазина, еди кунай прелетя и го съедини със земята.Останалите й приятелки бяха жестоко изклани от мечът на Кисаме.
Ето го продължението.
Hell Yeah!
Оттук трябваше да се продължи.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 31, 2008 10:35 pm |
 |
$1$370 |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 2:53 pm Мнения: 275 Местоположение: Пазарджик
|
mandra написа: Темата отчайващо се нуждаеше от разнообразие.Ето какво спретнах за 10ина минути.
Сутринта настъпи.Сакура протегна ръка,с надеждата отново да докосне тялото на своя любовник.Силата,страстта,която струеше от него я караше отново и отново да напира тялото си,да се притиска близо до него.Пръстите й плъзнаха по гърдите му,дъхът й нежно погъделичка кожата му.
-Саске,промълви тя нежно.-Събуди се!
След което дръпна одеялото към себе си,принуждавайки го да се размърда и да й обърне внимание.Зачака така,завита на една страна,с предизвикателна усмивка,разляла се по красивото й лице.
-Оn,не се прави,че не ме чуваш!-Сакура се дръпна настрани и за пръв път тази сутрин се осмели да го погледне.Стоеше,легнал с гръб към нея,тъмната му коса се бе разпиляла по възглавницата.Момичето се приближи до него и извърна лицето му към събе си.
-Добро утро!-поздрави тя и нежно го целуна,след като видя очите му да се отварят.
-Добро утро,кучко!-отвърна Саске и грубо я отхвърли настрана.После взе в ръката си куная,лежащ на шкафа до леглото и го запрати по тялото й.
Сакура изстена,вперила невярващ поглед в дотогавашния си любовник.
-Аз...-успя да промълви тя,преди очите и да се затворят за последно.
-HELL YEAH!-изрева Саске,докато изскачаше през прозореца,грабнал якето си в ръка.
WTF?!  ARE YOU CRAZY?!OMG?!  Тва че ти не харесваш САСУСАКУ не значи че трябва да разбиваш мечтите на висчки?!Oh man what THE HELL is wrong with you people...  :bduh::bduh::bduh::bduh::bduh:
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|