Дата и час: Пет Фев 07, 2025 4:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 2:46 pm 
Аватар

Супер добра група,имат яко зарибени парчета.
Трент Резнър е голяма работа. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 3:57 pm 
Аватар
СЕЛСКИ БЕКs

Aз както и мн други хора в тоя форум 5 пари не давам кво др правят освен музика. Как ще ме убедиш, че струват при т'ва положение ?

[The Roads of The Lords~]
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 6:31 pm 

Ако ти се чете, заповядай - http://www.suite101.com/article.cfm/ind ... usic/66470

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 6:39 pm 
Аватар

Вижте какво, темата съм я сложил за всички почитатели на групата или за хора на които може да им хареса, а не за разни смешници, които просто търсят къде да цъфнат с някое смешно злобно мнение, че да им се увеличава бройката. Ако някой не му харесва групата да си пести коментарите, а не да се прави на интересен и на много разбиращ и да "сее акъли" айде гледайте си вашата работа :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 4:08 am 
Аватар
*

adidaf написа:
Тогава недей да се изказваш, че последния им албум бил несвързани звуци и че те дразнели как изглеждат. При положение, че тоя "наркомански" период е бил преди десетина и повече години - сега няма нищо общо с новите им проекти, които са много интересни и иновативни.

И щом им слушаш само музиката, тогава наистина никога няма да ги разбереш. При тази група музиката не стои на първо място или поне си дели първото място с послания и идеи, които са си по принцип типични за индъстриал метъла.

Не е за всеки, защото повечето ги мързи да мислят и нямат малко въобръжение. NIN наистина не правят само музика, ами и покрай нея има и много други работи, които някои хора дори не си дават зор да разберат и се изказват.

Ти отново не разбра какво ти говоря.
Слушал съм всичко тяхно, няколко пъти, и казах, че последният албум е много нетипичен, като е почти изцяло инструментален.

Не съм ги виждал изобщо, не знам как прецени, че ме дразни визията им. Както някои биха казали "гей са", така казах "наркомани са". И е така, защото имат песни, които може да ти хвърлят душата от някой мост, докато усмислиш нещата и се върнеш в тялото си.

Сядаш в 6 сутринта и слушаш сънспотс, да не говорим за клипът от турнето им, right where it belongs.

и т.н.т.

Фен съм им, но не мога да кажа, че вниманието ми е главно съсредоточено върху тях, защото примерно голяма част от "заспите им", не ми харесват.
И пак съм на мнение, че не е нужно да им гледам другите простотий, защото си имам достатъчно занимания, но нали знаеш, всеки с лудостта си.

adidaf написа:
Ако ти се чете, заповядай - http://www.suite101.com/article.cfm/ind ... usic/66470

Ще пропусна.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2008 11:53 am 
Аватар

Lord_Hellhammer написа:
Вижте какво, темата съм я сложил за всички почитатели на групата или за хора на които може да им хареса, а не за разни смешници, които просто търсят къде да цъфнат с някое смешно злобно мнение, че да им се увеличава бройката. Ако някой не му харесва групата да си пести коментарите, а не да се прави на интересен и на много разбиращ и да "сее акъли" айде гледайте си вашата работа :x

Прощавай... Следващия път като влизам във форум, няма да си изразявам мнението... Щом не ви харесва... :lol: :lol: :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2008 4:52 pm 
Аватар

По едно време много им се кефех, но сега нещо ми мина ентусиязма. Имат някои много добри песни обаче :love:

Personal favorites:
The fragile
Perfect drug

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 23, 2008 5:48 pm 
Аватар

Hurt е вликата песен :headbang: След толкова години още си я слушам.

П.П. Имам един въпрос. За каква група говорим щом всички освен Trent Reznor (вокалиста) се сменят през няколко години? Просто ми е любопитно :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 24, 2008 8:56 am 
Аватар

Зарибяващи песни имат,радват ме (:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 2:04 pm 
Аватар

Албумчето хич не е лошо. :) Особено Head Down, Echoplex (която също излезе малко преди самия албум, както Discipline) и Lights In The Sky са ми фаворити.

Now I know why everything turns grey, but it's our own world we paint
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 4:37 pm 

Ishy написа:
Hurt е вликата песен :headbang: След толкова години още си я слушам.

П.П. Имам един въпрос. За каква група говорим щом всички освен Trent Reznor (вокалиста) се сменят през няколко години? Просто ми е любопитно :?

Ами точно затова то е по-скоро проект Nine Inch Nails, отколкото постоянна група и точно това им е уникалното.

Новият албум е супер и напълно в духа на Year Zero. Сега доколкото разбирам се очаква и Year Zero 2, дано само да го пуснат по-бързо :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 7:38 pm 

Новия албум кърти мивки! Страшен е и евала му казвам на Трент, че го пусна изцяло безплатно!

Ghosts (който излезе по-рано тази година), също доста ми хареса, тъй като съм фен и на ембиънт музиката, но определено последния албум е едно завръщане към корените на групата и това доста ме кефи :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 8:12 pm 
Аватар

То и филм по Year Zero уж се очакваше, дано и такъв излезе. А иначе сега се върна един от предните китаристи на групата - Robin Finck. Ако сте гледали Closure, той е китариста там. Сформира се един готин line-up отново, само дето ме е яд, че го няма Jeordie White.
Не съм съгласен, че е завръщане към корените. Завръщане е, но просто към With Teeth. Което и исках де. :D Стила на With Teeth ми харесва най-много и за това се радвам, че новия албум напомня на него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 5:35 pm 
Аватар

lilkid написа:
snookie написа:
Бати педераското име... :o

:lol:

В случая нямам мнение относно името но групата не са по вкуса ми ... ;) тва сеедно да ми препорача някой boys like girls ... Групата не е нищо особено ... Лично мнение !

ем тия които имат ограничени знания по английски и се представят не това ковто трябва, много ясно че ще им се струва педераско

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 10, 2008 9:55 pm 
Аватар

Между другото гледайте Closure и Beside You In Time, ще забележете две не много близки лица на NIN. Beside You In Time си е концертен запис, докато Closure съдържа и много кадри извън сцената, както и клипове на групата.
За феновете на Куейк - Трент Резнър е правил саундтрака към първата игра и на кутиите с амуници за nailgun-а пише NIИ.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 4 [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]