|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 5:03 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Sjilx_Matrix написа: KISSSY написа: ShApEsHiFt3r написа: Има... намерете нещо, което наистина обичате да правите. Аз съм си намерил вече поне 3-4 съществени неща, които са ми страшно интересни и правя с интерес. Спортове, учене(не за училище, like duuh ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) ) и още нещо, и още нещо ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Въпроса е, че и тези неща ни мързи да ги правим ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Аз лично обожавам плуването, преди си ходих редовно на тренировки 3 пъти в седмицата, сега ме мързи ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Обичам да препрочитам някоя друга темичка по история, сегашния материал ми е интересен, ама много ме мързи ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) И какво правя сега - отивам да се метна отнякъде, че не мога да правя любимите си неща от мързел.....ама ме мързи О.о намери какво те радва наистина и съм сигорен 4е 6те ти се оправи мързела ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Абе не знам, трудно ми е да намеря нещо, което по принцип да ми харесва, пък камо ли повече от тези работи....започвам да си мисля, че вече е до въпрос на воля....трябва да се приема гадната страна на нещата т.е. че ТРЯБВА да станеш и да свършиш нещо и наистина да го направиш.....трудно е преминаването на тая граница - да се размърдаш
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 8:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
ShApEsHiFt3r написа: Има... намерете нещо, което наистина обичате да правите.
не помага
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 3:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Мързела много лесно се побеждава. Въпроса е дали искаме.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 9:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Много, много кофеин, на мен това ми помага
Просто като пия много кола (или кафе, рядко, не обичам кафе) и ме мързи да не правя нищо
Което е нещо като анти-мързел, но пак е мързел, все едно
Иначе съм истински мотивиран, ако след като направя даденото нещо, ще чуя едно искрено "благодаря"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 12:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15742.jpg) |
Dattebayo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ами според мен мързелът е едно прекрасо състояние ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ...
абе златната среда е ..хем да си мързелив ,хем да знаеш кога да се стегнеш ,или поне към това се старая.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 1:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17450.jpg) |
~Uchiha Sasuke~ |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Майка ви, с какъв зор прочетох 5 страници постове. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ...а така ме мързеше...
Лек? Нека ти кажа нещо, момче. Мързелът е....и аз не знам какво е, но не е секси. Не е секси. Защо не съм си ъпдейтвал галерията? Защото ме мързи.
Сегa трябва да пиша, защото бездействах цяла вечер от мързел. Мързи ме. После трябва да спя. Мърз...а, не...ммм...всъщност като се замисля ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) и това малко ме мързи. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) И сигурно ще си легна пак в 3. Ех, така ми се искаше да ме мързи да ме мързи...
Ученето е кунай в задника. ![Изображение](http://www.laymark.com/i/o/48.gif) Как да се справя с него? С малко експериментация и наблюдение осъзнах, че в последния момент се надъхвам да уча. Друго решение е да се постарая да направя ученето интересно. Някак си. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Например имате да пишете скапано съчинение. *ПЛЯС* Наруто. Имате есе по литература. *ПЛЯС* Пример от Наруто. Имате остра диария! Ами... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) там вече не мога да ви помогна, но тоалетната хартия може да ви окажe съдействие.
Пфт....сега разбрах, че има супа за ядене. Тц тц тц...сега и това трябва да ям. Тъкмо изядох предишната, а сега разбирам, че ме чака нова. Само ми отварят работа. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А аз исках да е*авам лютеник.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) И не забравяйте:
УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ СУТРИНТA
П.С. Ма*ка му, вижте колко ме накарахте да напиша!
http://pramed.com/diaria.htm Ако някой се интересува от oстрa диария. (подчертавам - остра)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 8:58 am |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Абе вече ви казах решението:
Format C
Не мислете, че се ебавам. Общуването в интернет ви дава избора да си мързелувате пред компютъра или да не го правите. Но ако останете без интернет вие няма да имате интернет. Прекалено много сме отвикнали(повечето) да гледаме телевизия, за да ни е интересно дълго време.
Повечето хора ако им дадеш избора да направят или да не направят нещо те няма да го направят... защото така им е по- лесно, а всички обичат лесните неща
В един момент ще ви е скучно да мързелувате, защото няма да има какво да правите... и ще излезете навън, ще учите нещо(може да не е за училище), ще поискате да спортувате... и в един момент ще ви стане навик, който ще изпълнявате независимо дали имате компютър или не.
Сега като дойде пролетта-лятото аз сигурно в този форум няма да се явявам често, защото не си срува. Есента и зимата са време за мързел и тъпеене
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|