|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 2:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Моля който е изгледал последния еп да сподели дали завършва със добър/щастлив край, че ако е с лош по добре да не го доглеждам (нервите ми нещо не държат на драми напоследък ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 3:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Belgarion написа: Моля който е изгледал последния еп да сподели дали завършва със добър/щастлив край, че ако е с лош по добре да не го доглеждам (нервите ми нещо не държат на драми напоследък ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) ) а ако ти кажа, че има малко и от двете
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 12:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22155_1263671671.png) |
altostratos |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Мерси,че ми каза ся ми е ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 3:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Още един пълен провал от драмите на 2008г...
В 11ти епизод Хиросе го изби на майчин-комплекс, изчатка напълно и след това 60% от последния епизод Хаями му бършеше задника, щото Хиросе се вкара във филма, че е 5 годишен. И естествено, за да го извади от матрицата Хайями изценира смъртта си по същия начин по който е умряла истинската майка на нашия кьорав комплексар, във следствие от "умирането" на Хайями Хиросе разбира се проглежда завинаги, след като едвам реши дали ще вижда или не - О КОЛКО ОРИГИНАЛНО!
Поне ги дадоха пораснали, където Хиросе построи паметник във стил Мелница, за да духа на селото... и по невероятната случайност точно по това време Хайями изкача, за да се съберат с Хиросе, за да не го остави на сухо за цял живот.
Не като се замисли човек не беше толкова зле елемента с мелницата, ама тоя край просто беше толкова хаотично направен, че се издразних. Да не говорим колко баналност имаше през цялата серия, и че края тръгна да бъде с кофти развитие и точно накрая наще хора се събраха.
Нещото което ми хареса в анимето е невероятния саундтрак, но като цяло самата история смърди яко.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 6:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=347.jpg) |
Imari |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
dwigga написа: Още един пълен провал от драмите на 2008г...
Nice spoilers...
Съгласен съм с dwigga до известна степен, самото аниме ми хареса много, но колкото и да си затварям очите видях нещата които той каза.
Като цяло е приятно и току виж, човек да си вземе 1 - 2 поуки. То нали това е една от причините да се гледа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 8:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Почти го бях отписал това аниме, не беше кой знае какво, но последните 3 епизода оправиха всичко!
Само заради тях си заслужава да се гледа анимето. Бяха просто страхотни и атмосферата и OST-то в тях бяха на ниво!
Страшно много ми харесаха точно тези 3 последни епизода
Общо взето анимето става за глеадане.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 08, 2008 9:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4710_1246099923.jpg) |
angel_of_darkness |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 9:04 pm Мнения: 990 Местоположение: Out of infinity~
|
Е, съжалявам, ама не ми хареса!! (на кой се извинявам?)
Дааа, вярно, имаше хубави идеи, на истрията развитие не й липсваше, но може би й трябваше повече съдържание.... не ми хареса "драматичната" смърт на Хаями накрая, нито още по-драматичното й завръщане, психическата травма на Хиросе, която, оооо, горкичкия, го доведе до шизофрения ли (нз)и като цяло накрая ми дойде в повече. Смесването на този вид драма с фентъзи там духове, Отоха-чан, не ми хареса. Поне ако кажа, че очаквах повече, ще излъжа Мога да кажа, че арта и музиката бяха на ниво, но като цяло анимето не е нищо особено
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|