|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 10:04 am |
 |
andraq |
|
 |
|
Първо: не съм казала, че не приемам критики, това не означава, че няма да коригирам грешките по късно.
Второ: Всеки може да има грешки, не съм казала че съм велика писателка
Трето: това да ме критикуват в живота няма нищо общо с фика
Цитат: Иначе andraq ще ме извиняваш за необичайния въпрос (сигурно е повлиян от часа, в който пиша коментара) ама: Тия двамата кога ще се награбят?
 ще те зарадвам като ти кажа че ще е в другата глава
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 5:20 pm |
 |
Kudrokoska |
|
 |
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
andraq написа: Цитат: Иначе andraq ще ме извиняваш за необичайния въпрос (сигурно е повлиян от часа, в който пиша коментара) ама: Тия двамата кога ще се награбят?  ще те зарадвам като ти кажа че ще е в другата глава 
Това е мнооого хубаво
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 8:42 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
nem13 написа: Дам, но ми доставя удоволствие.
I dodn't see your comment on this one.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 8:39 pm |
 |
andraq |
|
 |
|
ichiruki_fan написа: Здравейте!Много яко фикче андрая!Много голям фен съм на ичируки!Надявам се да ме зарадваш с нова глава в скоро време!!! 
Определено си мой човек  Ми и аз се надавям скоро да взема да пиша ама  .... нищо не обещавам  Но поне като се бавя гледам главите да са по-дълги
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 9:08 pm |
 |
ichiruki_fan |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 25, 2008 8:03 pm Мнения: 365 Местоположение: Видин Пол:Момиче
|
andraq написа: ichiruki_fan написа: Здравейте!Много яко фикче андрая!Много голям фен съм на ичируки!Надявам се да ме зарадваш с нова глава в скоро време!!!  Определено си мой човек  Ми и аз се надавям скоро да взема да пиша ама  .... нищо не обещавам  Но поне като се бавя гледам главите да са по-дълги 
Няма проблем когато можеш.Давам ти цялото време на света!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Апр 30, 2008 8:26 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
ммм....уникално!рядко се срещат толкова хубави неща  найстина има някой грешчици, но са в рамките на нормалното. та за съдържанието: оригинално  мн обичам елфчета и това че Рукиа е елф ме радва мн  давай само така andraq и хич да не ти пука, че те критикуват
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|