Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 44 [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2008 6:03 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мъх чакайте малко аз яко се обърках ...
Зиглейн не е ли = Джуна ? =/ С невки тату-та са...
А ония да прояви такова детинско държание в съвета направо не мога да повярвам... все си виках, че е мастър-боса, а то май ше е мастър-глезльото :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 11:11 pm 
Аватар

EE яка глава си беше, особенно ковара, изкефи ме Грей като показа къв пичага е с тая дивата физиономия, и ерза като се разплака. А тоя Джерал кво ли е станало че е станъл такув.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 3:01 pm 
Аватар

Ама грей ква физиономия напрай като видя Ерза разплакана, все едно сополите й бяха потекли :lol: Пък за Джерал - Голям тормоз ще да е било неговото. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 10:42 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Добре нещо не схванах... пак големи думи се подхвърлят без да имат особено покритие, деа...
Кво са - Ерза е мъртва и е върната, или ВСИЧКИ ония са убити и върнати? Ерза ако умре ще наритам парното на съседите бе, стига глупости :lol: Къде е тръгнала да изчезва и тя като Локи... Най-готината мацка...
Следващия чап яко бой ^^'?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2008 10:52 am 
Аватар

Тя на Ерза ценностната система не й е много ясна,май и на самата нея.Ама няма лошо-екшън да има.
Натсу,както абсолютно всеки път ми напъни душата,Грей и той.
Сега като ни разкрият кой е въпросния лошко на лошковците,ще бъде идеално...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2008 4:43 am 
Аватар
Модератор

Ерза + сълзи = това не го очаквах, но беше добро :>
Нее няма как да умре Ерза просто сега, просто няма да го преживея. Локи да оцелее, а тя не ? Дори не го взех на сериозно когато го прочетох. То остава и да убие толкова рано един от главните и страхотен герой.
Jubie как взе да се обяснява :lol:

едит:
Нещо което бе пропуснато да се сложи в последният чаптър, корицата на списанието.
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 6:53 pm 
Аватар

Отдавна не я бях подхващала тази манга, обаче доста глави ми се натрупаха да прочета, няма лошо. Развитието на действието доста ми напомня на Rave, само че тук като чели все още няма точно изяснен сюжет. Има загатнати неща за драконите, за council-a и за наследниците на R System, но още нищо конкретно не е потвърдено.

Иначе, 81 глава ме изненада. Мислех си, че този Джерал най-вероятно е психясал от толкова много бой, пък то се оказа, че е обсебен.... е, сега поне стана ясно защо тези от Съвета толкова се паникьосаха и незабавно решиха да предприемат нещо.

Обаче Ерза, някакво хлапе, сега ще се окаже, че са превзели кулата изцяло с нейна помощ.... тя май единствена използва магия.

Интересно дали Сийглейн ( както там се казваше ) има нещо общо с оцелелите от R System. Смисъл Ерза го познава от преди, а той освен всичко доста прилича на Джерал..... плюс, че той се стресна най-много от всички..... Доста добре си се развива мангата. Предполагам, че ще стигне 20+тома по някое време.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 7:08 pm 
Аватар

Ще чакам следващите чаптъри, щото нещо не ми е ясно с тоя Сийглайн и на мене каква ще е работата. :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 10:23 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Честно казано изобщо не очаквах толкова да вдълбаеме в миналото, а явно поне още 1 чап минало ще има... как Ерза се среща с ония там... :o
Е как и да е... Няма как dark mage-а да е възкръснал по този начин. В сми - невъзможно е. Dark Mage да се появи на 80ти чап, тва е твъъъъърде сериозна история, че да е истина. Тва е само загатване според мен. Защото в бъдеще ще се окаже, че има някой жив, който наще ще трябва да бият. Но такъв мастър-босс тука в тия живуркащи чапове... не, несериозно ми се вижа. И все още не мога да си обясня реакцията на ония от съвета... ма ще видиме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 10, 2008 3:07 pm 
Аватар

Чаптъра беше интересен. Тоз Джералд вече почнах да го виждам като юбер-злодей(донякъде). Дано да успее да възкреси оня Зереф, че да има шоу все пак вече сме на 80-ти чаптър, време й е на мангата да почва историята си като хората.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 4:49 am 
Аватар
Модератор

Изображение
Ето това ми хареса най-много от последните 2 чаптъра :lol: Трябва да си го поръчам =))
Хич не ми допаднаха тея flashbacks. Но все пак си беше добре да разберем за Ерза. И защо я наричат предателка и защо ония изперкал.
Иначе немисла, че ще го съживят, няма нужда да се надяваш. Ако го съживят няма кой да го спре там, а и жертвопринушението ще е Ерза. Макар, че може да намери някой начин автора и да го съживи и Зереф да има нужда от време да му върне магията или нещо такова, но пак е малко вероятно.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 8:19 am 
Аватар

може и да го съживят в крайна сметка ама с друго жертвоприношение - есте че няма да е Ерза :lol:
Зийглин си мисля се опита да провокира съвета да използват онова мощно оръжие, което явно е единственото, което може да унищожи кулата - те се дърпат обаче, така че той може да се успокои, че няма да го ползват ... макар че в крайна сметка ще излезе, че Фейри Тейл са по-мощно оръжие и от Етериона, и те да гръмнат кулата тъй между другото :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 11, 2008 8:04 pm 
Аватар

Корицата беше наистина най-доброто в този чап.
Нещо не ме израдва историята на Джерал:идиот с промит мозък,а и Ерза ми е по-сълзлива,отколкото съм свикнала.Обаче свърши е вече ще почва мелето...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 9:36 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

А дано. На Локи бяха само 2 чапа, тука някво се проточи... не й отива да е манга с много-дълбокото минало/цели/разбити мечти по цял арк на герой....А и не върви така - миналото и после настоящето. Тряяше да се натрупа история, да се привържеме към героите и тогава... така е малко сухо. Ама дано поне после не ни занимават с тия неща и вече само яко приключение . . .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 12, 2008 2:57 pm 
Аватар

Е да,ама сто на сто щеима някакъв сълзлив момент при битката й с Джерал.
Но тук наистина ни в клин,ни в ръкав изникна това,докато при Грей беше някак си намясто,без да коментираме какъв е шанса първата ти незаконна мисия да се падне срещу бивш съюзник...
И сега като стана дума за флашбековете все се чудя кога ще видим и историята на Натсу с неговия Игнийл.Това е най-интересното поне за мен.И защо хапи лети?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 44 [ 656 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]