|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 12:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 11:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
nem13 написа: Аз си ги повтарям по стотина пъти, но не ги ли пипна две седмици ги забравям... някоя тайна методика? Ей това е тайната методика BlossomStar написа: ъъъ...та то нон-стоп четеш текстове...как може да ги забравиш
Друг начин няма за съжаление ><
Rampage, оня торент не ти ли свърши работа?
BlossomStar, за какво те игнорираме? ><
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 1:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мммм... а някаква идея къде мога да намеря текст само с кана, защото ако трябва да търся всяко канджи, мамата ще си... дори и една книжка да е, предполагам, че като я прочета 5 пъти и я преведа, все ще ги науча...
Rampage, atlas-а, който го ползваме за механичен превод, може да ти свърши някаква работи. Имаше и още един подобен, търси у гугъл.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 10:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2066.gif) |
mashimaro |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 12:38 pm Мнения: 140 Местоположение: Kumamoto/Japan
|
Rampage написа: моля каgете ми откаде да си драпна японски ре4ник със сийдари
Safiir нали ти даде линк..аз от там си го дръпнах доста бързо а и не бях в София сега съм много доволен...
може да го кача в 4storin.com ако настояваш толкова..но незнам кога ще е..
_________________ Anime lover & PSP owner
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 4:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Safiir написа: Хмм принципно би трябвало да има някъде...но няма ли да ти свърши работа и текст с фуригана? Фуриганата е написаното с хирагана четене над канджитата.
Дам, би ми свършило, знам какво е фуригана, гледал съм разни raw-чета..... Тематиката на текста няма значение, важното е да е дълъг, ще ми свърши работа.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 7:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18673_1270139918.gif) |
Shi No Tenshi |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 9:29 pm Мнения: 390 Местоположение: Някъде там ...
|
nem13 написа: Akatsuki:V. Не, това е червена луна... не знам как трябва да е прилагателното към кетсу или чи...
Пф,и аз не знам как е кървав,ама chi no tsuki става мисля
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|