Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:05 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 12, 2008 9:14 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Каквоооо o_O Какво направи тая ИЗМЕТ на Юууко-чан O_o СМЪРТ на клада!!! Уата да се прибира най-сетне, Юууко едва ли ще иде на лекар... х( пфф....
И кво ФВР се оказа по-силен от Юууко, че и се оказа, че си живее в руините от където тръгнахме(мм то тва май се знаеше всъщност (?))...
И са ше идат там и нечий други крила шсе пръснат и шси срежа вените :nod:
Някакво Dungeon приключение ли ни чака сега какво ли... =/ Интересно интересно...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 13, 2008 9:52 am 
Аватар

SayanMk написа:
Каквоооо o_O Какво направи тая ИЗМЕТ на Юууко-чан O_o СМЪРТ на клада!!!

183ти чаптър като го прочетох бях в същото настроение Оо Цял ден го псувах тоя и все още искам да знам какво точно й направи на горката Юуко X_x
Сега най-голямата гавра ще е -->
Цитат:
ше идат там и нечий други крила шсе пръснат и шси срежа вените
=)) И всичко наново :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 6:03 pm 
Аватар

доста шокиращ развой на събитията а? :drop: помня преди бая време като гледах сериалчето...което беше скучно, едноообразно и цензурирано (което много ме дразнеше) ...бях на път да го отпиша. А днеска като окончателно приключих със Овите и мангата се пляснах по челото и паднах от стола :shock: дано свърши по скоро защото информацията почва да ми идва в повече..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 6:13 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Мога да ти кажа че сериачето си беше много готино и японците не цензурират нищо освен хентай шитовете :wink:
Колкото до последният ччаптър беше тотална глупости значи, първите 10 странички потвърдиха че времето найстина се връща и във вторите 10 странички потвърдиха вече потвърденото за "по-сигурно" :lol:
Ебахти тъпотията

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 10:24 pm 
Аватар

незнам какво можеш да ми кажеш но ако направиш сравнение между мангата и анимето (ако щеш даже и със овите) ще видиш че кръв нема...пример: когато дават миналото на Курогане, той държи майка си и се появява Томойо-химе.Тя му забива(пробожда) ръката с некфа магия..ф анимето го връзва за некъф кол

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 11:23 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

thefolenangel написа:
Мога да ти кажа че сериачето си беше много готино и японците не цензурират нищо освен хентай шитовете :wink:
Колкото до последният ччаптър беше тотална глупости значи, първите 10 странички потвърдиха че времето найстина се връща и във вторите 10 странички потвърдиха вече потвърденото за "по-сигурно" :lol:
Ебахти тъпотията

x2 По-добре и аз не мога да го напиша :lol: Нещо Clamp се излагат. Да не говорим, че са почнали да си правят нещата от кратки по-кратки :? Дано малко се хванат в ръце, че става тъпо......

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 10:29 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оо... нали не се очакваше да ми стане мъчно за стопилите се "някоиси", които са обречени да циклят вовеки? Щото аз даже се зарадвах. Първо се зарадвах, че нещо стана, полсе се зарадвах, че ги освободиха по тоя начин. Скоро може и да стане нещо... но какво по-различно от това, да отркият че
а) те се намират В перо на Сакура, съдържащо този спомен
б) те се намират в Клоу, където перо на сакура, съдържащо този спомен, се е активирало
цъ) те са нейде из пространствените дупки, не се знае къде, с перото на Сакура ~
-_-
Все пак след като героите ни се ъпгрейднаха, като доволна gameboycolor игра, продължението си следва същия стори-лайн, същите приключения и буквално това е просто следващата арка от резервоара, като Токио бе лир. отклонение... :0

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 1:24 pm 
Аватар

Ппфт,и аз се зарадвах,дето тия се стопиха...демн,тва цикленето е шибано нещо @_@
Интересно сега какво ще тръгнат да правят? Да търсят FWR и да го ступат едно яко?
А в какво действително са попаднали- а,б или цъ :lol:
И покажете Юуко най-накрая ;-; искам да знам какво стана с нея!!!

Бтв,нейде из нета пишеше,че мангата ще има само 28 тома (т.е. още 4 със този,който в момента излиза) :( Честно казано,не ми се иска да свърша,макар че май натам отиват нещата...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 2:50 pm 

Ако не свърши скоро ще стане Naruto... А вие не искате това нали :roll: Или поне аз не го искам :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 10:05 am 

Мамка му и TRS... как може толкова неща да са навързани и всичко, което съм предполагал, че може да се случи да не се случва, а да се получават някакви напълно неочаквани неща.... :o :o :o Ся се оказа, че mahou shoujo-то от CCS мангата, която дори не съм чел, е майка на Шаоран от TRS xD И сега е интересно кой ще е баща му xD А какво ли ще стане от тук нататък, вече не смея да правя предположения :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 5:15 pm 
Аватар

... Ще убия тия в нета, дето бяха писали грешен споил (че Уатануки е син на Шаоран и Сакура >> бях откачила направо...)
Както и да е, новият чаптър е отново ... plot twist, twist plot, twisted plot :lol: и аз вече не знам какво да пчаквам от тая манга...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 9:37 pm 
Аватар

Fictional being написа:
Интересно ми е какво пушат момите от Кламп :drop: ... Такива омотани плетеници от 20th century boys насам не съм виждал (не че има нещо лошо в това).

Нимфеткиииии яко нимфеткииии :lol:
...Или пък можe да прекаляват с латино-американските сериали? :o
Не знам, обаче аз се оплетох с всичките тия Шаорановци X_x И така и не казват от няколко месеца какво стана с Юуко :( Много гадни бяха думите й накрая на оня чаптър...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 9:47 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Къъъъде ни пратиха тия беее :0 Върнаха ни у 1ви клас..
Кога ше дойде момента някой да ритне хитсузен-а в таш#%*( и да се приключи тая манга с кеф и радости....
Искренно се надявам да не я правят безкрайна, каквото би им било добре, за бюджета...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 8:06 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Къъъъде ни пратиха тия беее :0 Върнаха ни у 1ви клас..
Кога ше дойде момента някой да ритне хитсузен-а в таш#%*( и да се приключи тая манга с кеф и радости....
Искренно се надявам да не я правят безкрайна, каквото би им било добре, за бюджета...

:lol: :lol: :lol:

Та какво казваше за RPG-тата? :P

CLAMP са се доказали, че са фенгърли и това си е. :lol: -> затова ни сервираха това. :lol:

BTW тъкмо приключих с четенето на CCS (всъщност е пре-прочитане, защото предния път бях толкова eager/obsessed на тема SyaoxSaku, че исках да разбера какво точно се случва накрая, тааа "сигурно" съм попрепуснал и някой друг chapter ^^"""") => нещата малко или много се изясняват, така че "може би общата картина ми се оформя" (пък и се начетох на "комплекси" :hotl: ) -> защо се отказва Clow Reed накрая примерно или ролята на Sakura? :roll:

Таа, добре, че я прочетох, иначе щях още да си бия главата (Ohkawa, Ohkawa, фенгърла такава, как можа да обърнеш "чистата лИбоФ" между Syaoran и Sakura в mother complex :drop: ?, ако бях прочел преди това CCS-то както трябва, нямаше да съм изненаден, ама нейсе)

BTW из мрежата се носят някакви слухове, че CLAMP работят върху подновяване работата на някой от старите си проекти (X/1999 или Gohō Drug), затова и са тези почивки. :roll: Вече стана известно за съвместния проект на CLAMP и Dark Horse (мангата май се казва "Mangettes")

BTW2 само едно едно нещо ме тормози (etoo, две са :lol: - на кого е бил първия скиптър на CCSakura, макар и да е играчка и откъде Seishiro познава CCSyaoran? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 9:17 pm 
Аватар

Нейде из нета пишеше, че към края на 2009 Тсубаса и Холик ще свършат, тъй че явно няма да стане боза ;) Плюс че на края на някой чаптър пишеше, че това е финалната арка.
Това със Шаоран и Сакура... определено е странно .__. Трябва ми още поне един чаптър обяснения, че тука стана брейнфък >>

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]