|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:30 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Аз го прочетох този с лодката и знаменцата, дето има една като Нами, дъщеря на пират и чаптъра беше .... злееее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Само това с тренировките при дядо му ми е хем познато, хем не помня да съм чел подобен чаптър >< ...
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бре какво аниме става дума? Значи за втората версия на romance dawn става дума пак за Лъфи, но този път как го тренира дядо му, а първия вариант си е историята със Шанкс и нашето момче, сега пуснаха трети ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 11:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18576.gif) |
Sunlance |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
SHADOWSONG написа: На мен ми намирисва на Скаипея незнам за друго.Тоя ще е от там.
В Skypea не остана никой толкова засегнат или обиден.От физиката не ми прилича на Крийг,а по скоро на Морган,но според мен ще е някой СЪВСЕМ СЛУЧАЕН,които сме забравили и като видим кой е ще си блъскаме главите
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 6:17 pm |
Sunlance |
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
SayanMk написа: Не, обаче обратния случай мисля, че го има, без да се замислям мн мн... А Енел - един меч в земята за гръмо отвод и с другите два - на салата >:] Впрочем не смятам, че Луфи е победил Енел, също...
Енел наистина не беше победен,а просто си излетя с Максим на луната.Колкото до това дали Зоро може да го бие.Според мен на този етап > не . Няма да е от Скайпия този злодей.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 2:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16369.gif) |
Qlimax |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 14, 2007 1:26 pm Мнения: 31 Местоположение: Пловдив
|
Според мен определено е Крииг има същите тънки крака и ръце (каквито Морган нямаше + тва нали дясната му ръка беше брадва ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ).
Освен тва пак има наметало и нараменици което си е доста съмнително само по себе си.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 3:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Оу ЙЕС, цялото ЦП9 са живи.. най-бруталните убийци вършещи мръсната работа на правителството, избиващи и избили хиляди невинни... но са живи, няма проблеми. Ще умра от кеф да видя по вестниците в бъдеще Роб Луччи избива пореден остров... ЯВНО и Спадам ли как се казваше онова лилаво лайно е жив... то бива простотия бива, ама Ода вече ме разочарова страшно яко от тая страна х((( Ок- вече признавам безусловно, че и Арлонг е жив и всички.... просто никой никога няма да умре... просто тъп и страхлив шонен... ..... Поне ми е спокойно, че Ейс никога няма да пукяса..но... ми става и ужасно тъпо и безразлично, че е в Импел даун...ебати... В тая история, ако не си умрял преди 50+++ год, нямаш проблеми - по никакъв начин не можеш да умреш... ... Торбата с кокали свири на цигулка с меча си... меча вади от калъф, а цигулката? От трупа си? Якооо . . . . . . Приспиваща музика, летящи ноти.. мм... качели си гледам DoReMi пак, върнах се в първи клас... Знаех си, че ще е тъп филър арк, който спокойно можеше да изпуснеме... Да беше на Арлог брат му или нещо такова поне, то е ебати идиотизма..
Ееем, явно 1вото място за любима аниме/манга вече се освободи, няма кво да се лъжа вече.... жалко =/
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 6:10 pm |
Sunlance |
|
|
Арка започва да става много интересен и хубав.Арта беше брутален,което забелязвам от няколко чаптъра насам.Просто като видях колко яко беше нарисувана техниката на Зоро в този ми стана много приятно.СП9 са живи , което не е изненада,а колкото до Спандам,аз много одавна бях казал,че е жив и той е . Саяне не си прав,според мен по този начин Ода точно запазва уникалността на своето творение.Няма друг шонен,в които да са живи геройте и това е доста свежо,защото голяма част от злодейте не са тооолкова зли , дори се привързваш към някой ( за мен Foxy си остава култов персонаж и щеше да ми е кофти да умре, примерно) . Нещо май напоследък все лоши неща пишеш в този раздел , малко почивка да си вземеш от ОР и да почетеш нещо друго,като видиш колко по-зле е пак ще пишеш само хубави неща.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 7:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе това ще е герой, който не сме виждали вече почти убеден съм. Сега може в 1 чаптър да дадат защо Luffy толкова много го е унизил, обаче ще е бил некакъв страхливец тоя и сега с дяволски плод гъзарее ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Заключения относно този арк още е твърде рано да се говори, едва преди три чаптъра започна... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21846.jpg) |
Omega Red |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Sunlance станал си голям фанатик на тема OP ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) , все се палиш на тази тема, сакън някой да не каже нещо лошо за мангата/анимето.
Мен също не ме кефи музиката като оръжие ... малко лейм ми се вижда. Иначе съм голям фен на скелетчо де ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) , ама ъъъъ музикални техники ... не благодаря
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|