И това е от периода,когато бях на 6-7 и гледах анимета по RTL-a После като го даваха на български по нова (ако не се лъжа) въобще не ми хареса ^^; (а и преди като го гледах винаги съм предпочитала Digimon и Pokemon честно казано ). За жанра си е класика,но просто не си падам по mahou-shoujo анимета
_________________ And are you scared?
Заглавие:
Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 10:53 pm
DARK MASTER
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
Ами, аз почнах да го свалям от замунда, защото детето в мен иска да го изгледа цялото ;o И сега съм на 10ти.. way to go. Обаче.. German opening-а повече ми харесва 8D Общо взето помня абсолютно всеки епизод от като ги даваха по Нова, ама пак си ми е интересно да го гледам XD Истината е че го гледам само заради Toxido Mask / or w/e ..
Не знам кой епизод е, но мога да ти кажа какво става. Ами епизода когато Toxido Mask /на който все му забравям името/ Mamoru ли кво беше -_-;, разбира че Usagi e Sailor Moon и после се появява един бял toxido mask или нещо такова XD'' и да са го давали най-много в един-два/три епизода. Само това помня, кой епизод е било, никаква идея нямам. Дано да се появи някой по-информиран от мен XD
Щом белия пич са го покзали значи некъде към 2ри сезон.
Ма Мамору разбира към края му че Усаги е SM и се вижда лице в лице с изгубената си половина на душата или кво беше там.
Аз пък не съм го гледал още както спря по RTL2 тия серии XD.
На това аниме се кефих преди, но сега като го гледам ми се струва пълна боза, не мога да си прежаля очите дори и само за един епизод... Прекалено е банално...
Ох това аниме се насилвах по едно време да го гледам ама май съм алергична към тия преобразувания, какво беше... муун призма пауър мейк уп А имам една приятелка която е вечен фен
Последна промяна werewolf_girl на Чет Май 26, 2011 12:41 am, променена общо 1 път
Kaтегорията му е за малки деца. Булшенсвото привърженици са го гледали като малки я по някой немски канал,я по някоя забутана кабеларка ии беше единственото такова (или поне едно от първите). Затова ако някой започне да го гледа като пораснал вече му се струва глуповато warewolf_girl
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~
Публикувано на: Вто Фев 23, 2010 7:50 pm
akvamarin
Регистриран на: Вто Юли 01, 2008 12:52 am Мнения: 667 Местоположение: Selenit Saturn
Така и не направиха продължение на тва Аниме... прават се тЪрИ shojo Бози !!! естествено За новото Задръстено поколение
_________________ instagram.com/selenitsaturn facebook.com/sailormoonselenitsaturn Моля ви дайте ми машина която записва Мислите, Въображението, Идеите, Сънищата, Чувствата, Мечтите...
Заглавие: Re: ~*~ Sailor Moon ~*~
Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 10:25 am
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 48 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения