|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 13, 2006 11:02 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
shadowblack написа: Впрочем, това, че Уеки е level 1 и побеждава противници, които са level 2, не ви ли говори нещо?
ммм да... говори ми.... основната идея във всяко едно аниме, че за да защитим приятелите си или да помогнем на хора, които обичаме, сме готови, ако ще да умрем, но да победим на всяка цена.... Второ за което ми говори е, че или Уеки е много повече от обикновен Heavenly Being, или че е много по-умен от всички останали.... както моята баба обича да казва "Сече му пипето" ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) А, като се вземе предвид, че Уеки и team са всичките три заедно ( може би без Мори), тоест са нечовеци... започва да ми се иска поне в едно аниме от такъв жанр, главните герои да са си нормални.... Опппс ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Малко се отклоних от темата и забравих какво исках да кажа.... Мразя да става така....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 15, 2006 2:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=149.jpg) |
Firestorm_1 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 09, 2005 9:44 am Мнения: 331 Местоположение: I'm here, I'm there, I'm everywhere!
|
SayanMk написа:
Мне level 1 си е... Многото оръжия идват от това че се смесват двете сили - на райско същество и дадената от кандидата за бог... То даже ако си забелязъл са му леко растителни (след като се използват оства малко дръвче...)
Левел две трябва де е нещо от рода на да призовава ЕНТ примерно...
_________________ ”- дори и за малките мармоти дето завиват шоколада в станиол„ Coming 2009:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 21, 2006 1:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2344_1323269672.png) |
RobertHaydn |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
уеки трепе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) за мен лично си остава тъп кът манастирска джапанка ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ма последния еп най-мн ме изкефи докъто ония бягат как се бори с небесни животни скъсах се да се смея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) като цяло е малко тъпо само уеки цепи мутри... а до на мори силите гледах раw 45 еп и се още нямаше сили а анимето май е 56 или 65 епа не помня четох в 1 сайт да май 54 шоту в 45 вече битката между бога dude и маргонясалия тапанар с плитка започна и през това реме оня с голямато уста акон ли къф беше ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) се тррепе с уеки(оня дет зе телото на моя любимец от шоуто робърт ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) ) и така анимето е към края си но не се знае мое и да има продължение овата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 27, 2006 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=419_1288813909.gif) |
kirara |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 9:57 pm Мнения: 818 Местоположение: Soul Society
|
Ех,изгледах 3-те нови епизода.Най-после Мори ще си покаже силата...
А тя като каза , че знае каква е ,аз стоях като ударена с мокър парзал-не вярвах да се изясни до края ня турнира.
Горкия Кьоске - стана ми жал.Наистина изяде много бой,а и не е достатъчно силен за да победи Роберт(или по-точно демона в тялото на Роберт) и това означава , че ще яде още бой за напред
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 10, 2006 8:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
Такаммммм сега ще кажа какво мислим за туй нещо.
Анимето е.......амм......то е комерс. Комерс от всякаде, може да се гледа, има саунт трак. Графиката се опитва да върне доброто старо време.
Но просто.......след като изгледах ЕВА-та това аниме ми се вижда......да кажем че е на последно място в класацията ми.
Жена която се бие и прави глупави неща. Това съм го виждал вече.
Главния герой е комичен, но когато трябва да се бие става звяр. (Оан Пиис, ДБ, ДБЗ, DBGT) не виждам трагизъм, няма действие, вървът......от село в село бият се и има лош който никога не могат да победят.
Та го гонят, ли гонят и не могат да го хванат. Изглежда че всеки епизод им е последен......но те винаги ще победят. Епизод за епизод.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|