Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 12:29 am 
Аватар

Чапа си бе супер дори, незнам каде го видяхте тва тъпото, сиг щото явно нямаше бой , супер си бе доста се нахъсах като Саске падна кво ли ще стане с него дали зетсу ше ги изяде и двамата, и дали Змията умря щото не ми се стори така.А и саске определено ревна като накрая имаше и усмивка.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 12:53 am 
Аватар

най-накрая свърши битката :D и Итачи умря :mrgreen: ет ласт :lol: зарадва много чсптъра, че и видяхме доста герои :wink: странно стори ми се по-добър от предните... някакси по-бързо се разви действието или то това заради застоя на една битка се получи :roll: хехех *потрива ръце* дойде интересната битка :twisted:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 1:18 am 
Аватар

Малко не мога да се съглася за динамиката,защото имахме две старнички само със Саскевите очи.Явно да пресъздаде всеки момент от тяхното затваряне...Обаче аз съм доволна.И сега нека Тоби ги размаже...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 2:06 am 
Аватар

И така Итачи НЕ УМРЯ,Саске НЕ УМРЯ и всичко това най-вероятно ще го разберем след 5-10 чаптъра когато привършва битката с Мадара :!:
Най-вероятно ще се окаже,че Итачи от самото начало е използвал некво джитсу подобно на онова на Нагато от сагата с Гара където той и Кисаме временно бяха завзели 2 тела (нищо чудно да го е копирал от Нагато с Шарингана).Просто няма начин да е ритнал куная (из нинджа речника) щото иначе се губи цялата история :!:
ПРИМЕР: Саске вече няма за какво да живее след като брат му е мъртъв и има 2 избора пред себе си или се връща в Коноха или събира квото е останало от триото му и заживява скучен отшелнически живот,което е невъзможно щото Наруто-кун веднага ще се натрапи с неговата "братска" любов и ще го върне отново в селото (все пак Саске вече няма да има причина да не се връща).И така и в двата случая си отиват около 80% от основната история :!: :!: :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 2:20 am 
Аватар

Натъкнах се на една информация (нз колко е вярна) Итачи май не умира :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 11:49 am 
Аватар

Толкова ли ще е лошо Итачи да е жив, а Саске умрял оО?
И защо имаше кървави сълзи и после някак си лицето му се измени...weird.....oO" и не ми харесва как накъсва нещата на големи фрагменти Киши сан....по добре щеше да бъде да прави действията да вървят с еднаква скорост и да редува главите със Саске и Итачи, и Тоби и Наруто групата.....>.>

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 12:33 pm 
Аватар

Цитат:
Натъкнах се на една информация (нз колко е вярна) Итачи май не умира Confused

Дано.
Е най-сетне се появиха и Какаши групата. Малко живец.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 12:50 pm 
Аватар

Tkk написа:
На мен ли ми се струва, но това с очите на Саске.....
Отидете на 9 страница и вище най-горната рисунка в ляво. Ще забележите, че в окото което влезе кръв е по-различно от другото му. Сякаш има мангекю шаринган..... Това `poke` май ще се окаже доста по смислено от колкото предполагаме...
Никъде не видях такова нещо :roll: Очите си му бяха черни
Lord_Hellhammer написа:
Натъкнах се на една информация (нз колко е вярна) Итачи май не умира Confused

Много не ми се вярва но..дано :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 1:22 pm 
Аватар

Qlimax написа:
И така Итачи НЕ УМРЯ,Саске НЕ УМРЯ и всичко това най-вероятно ще го разберем след 5-10 чаптъра когато привършва битката с Мадара :!:
Най-вероятно ще се окаже,че Итачи от самото начало е използвал некво джитсу подобно на онова на Нагато от сагата с Гара където той и Кисаме временно бяха завзели 2 тела (нищо чудно да го е копирал от Нагато с Шарингана).Просто няма начин да е ритнал куная (из нинджа речника) щото иначе се губи цялата история :!:
ПРИМЕР: Саске вече няма за какво да живее след като брат му е мъртъв и има 2 избора пред себе си или се връща в Коноха или събира квото е останало от триото му и заживява скучен отшелнически живот,което е невъзможно щото Наруто-кун веднага ще се натрапи с неговата "братска" любов и ще го върне отново в селото (все пак Саске вече няма да има причина да не се връща).И така и в двата случая си отиват около 80% от основната история :!: :!: :!:

Не съм съгласен , няма смисъл от тези 100 чаптера битка и след това да се окаже фейк :? А и Саске има за какво да живее все още , трябва да убие и Мадара , все пак той е съучастник на Итачи и негов учител ... малко трудно някой без Шаринган да убие Мадара , така че това ще е дело на Саске .
Само се чудя на Наруто , защо толкова много се опитва да върне Саске .. щото при всяка среща Саске иска да го убие , така че нз какво е това приятелство .. и ще е много тъпо Саске да мине от страната на Наруто / демек от добрите / ей така :? Може би някой път Наруто ще спаси Саске , и той ще му върне услугата като му помогне .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 4:29 pm 
Аватар

емото кво се кефи..Tobi може и да се вьрне да види кво е положението и през тва време тея да мраднат малко и да дойде Pain..или Tobi да ги пребие и само Naruto да избяга и да го няма в повече от 30 чаптера чаптера и след това да се появи за Pain..

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 4:59 pm 
Аватар

То слава богу не се оказа, че Саске е неква машина, а просто Итачи преди това нещо му е имало.То иначе много щеше да стане, мамка му.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 7:22 pm 
Аватар

Ехей, осъзнайте се. The winner is the last one standing. Ако някой му го е натаковал на Итачи преди това, Сасуке е имал късмет, елемент в боя както силата, техниката и прочие.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 8:03 pm 
Аватар

The winner is the last one standing... and 5 seconds later is down too
Итачи не победи, но Саске загуби, не успя да изпълни целта на живота си- да убие брат си :wink:

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 8:47 pm 

И накрая ще се окаже, че Саске се е бил срещу фалшив Итачи и истинския ще излезе от сенките в пейзажа (който отмаха 1/3 от чаптъра) и ще му каже: "Forgive me, Sasuke" :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 9:24 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Аз пък мисля, че най-сетне го закла.....прекалено бозаво ми изглежда иначе.....кеф, че пак отидохме към Наруто и компания :P Шино сега ще се прави на гъзар :lol: :lol: :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 48 [ 707 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]