|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 12:33 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
Цитат: Натъкнах се на една информация (нз колко е вярна) Итачи май не умира Confused
Дано.
Е най-сетне се появиха и Какаши групата. Малко живец.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 12:50 pm |
|
Moondance |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
Tkk написа: На мен ли ми се струва, но това с очите на Саске..... Отидете на 9 страница и вище най-горната рисунка в ляво. Ще забележите, че в окото което влезе кръв е по-различно от другото му. Сякаш има мангекю шаринган..... Това `poke` май ще се окаже доста по смислено от колкото предполагаме... Никъде не видях такова нещо Очите си му бяха черни Lord_Hellhammer написа: Натъкнах се на една информация (нз колко е вярна) Итачи май не умира Confused
Много не ми се вярва но..дано
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 1:22 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
Qlimax написа:
Не съм съгласен , няма смисъл от тези 100 чаптера битка и след това да се окаже фейк А и Саске има за какво да живее все още , трябва да убие и Мадара , все пак той е съучастник на Итачи и негов учител ... малко трудно някой без Шаринган да убие Мадара , така че това ще е дело на Саске .
Само се чудя на Наруто , защо толкова много се опитва да върне Саске .. щото при всяка среща Саске иска да го убие , така че нз какво е това приятелство .. и ще е много тъпо Саске да мине от страната на Наруто / демек от добрите / ей така Може би някой път Наруто ще спаси Саске , и той ще му върне услугата като му помогне .
_________________ блогче за ЗНАНИЕто - NO LIMITS - http://id-limitless.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|