|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 5:37 pm |
myhi4kata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Много разочароващо, всъщност не се случи абсолютно нищо. Обаче тая способност на Тоби много ме радва ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Сигурно си върви в комплект с шарингана му, ката Аматерасуто на Итачи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 5:39 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
А като не е заради Шарингана,заради какво ли е?
Мен чаптъра ми хареса,въпреки,че можеше да се пропусне показването на Саске от всеки ъгъл.А накрая той припадна ли,легна ли ,какво стана?
Пейн уби Джирая,нещо което Итачи не се и опита.Тоби пък си игра е на тука-има,тука нема.Явно наистина ще са голям залък и със сегашните способности на цяла Коноха взети заедно не мисля,че таже ще ги одраскат.(най-малкото ,че за Пейн първо трябва да разберат какво да одраскат)
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 7:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=21118.jpg) |
Moondance |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 6:46 pm Мнения: 193 Местоположение: dunno :}
|
Uchiha Madara' написа: Чаптъра беше добър ама можеше да не обръщат чак толкова внимание на Саске, и природата около храма на Учиха.Дано в следващите чаптъри, очертаващата се битка да не бъде разстягана толкова (кого ли заблуждавам).
х2! Изключително много ме подразни тва .Иначе чаптъра небеше лош...и сега може би ще видим малка част от способностите на Тоби
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 9:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9327.jpg) |
ira |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
само аз ли прочетох че според Зетсу Итачи изглежда различно и че това не се доближавало до силите му. сега какво итачи се крие някаде в сенките и чака ли? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) освен това защо показаха ръката на иТачи там кадето е пръстена?
естествено беше отделено прекалено много място на сасу ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) видяхме го под всякав възможен ъгъл. тои не се усмихна тои се подсмихна
хубавото че е време за Наруто и компания. видяхте ли че Хината не заеква ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) време беше. сега остава и да видим Шино как ще размаха буболечките
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 9:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Ми на Шино бубите са точния вариант,с който могат да бият Тоби,ако наистина не могат да му направат нищо с техники.Все пак те се хранят с чакра - ще му я изпомпат за бързо и готово
ira написа: видяхте ли че Хината не заеква Very Happy време беше
Тва е така щото не говореше с Наруто
Последна промяна loader на Пет Мар 21, 2008 9:42 pm, променена общо 1 път
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|