|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 4:25 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Брой томове : 100+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2008 Жанр : Shounen / Supernatural Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha) Мангака : SHIIBASHI Hiroshi Преди време хората са се страхували от Йокай. Те са демони които тероризират, убиват и плашат хората. Но над тях е един който ги командва, той се нарича командира на йокай. Но сега те се смятат за изчезнали. Нура Рикуо е наследник клана Нура и предполагаем наследник като Третия командир. В неговата къща живеят много йокаи, които са му слуги. Но има малък проблем, Рикуо изобщо не мяза на йокай. В неговата кръв има само една четвърт йокай и прилича много на човек, а и се държи много като такъв. Въпреки това той има голямо желание да стане Третия командир след множеството истории които дядо му Нурарихион е разправял. Рикуо го мисли за супергерой и точно затова иска да стане командир, но случайно разбира, че йокай не са добри, а демони които плашат и убиват. И по тази причина той отказва да бъде следващия командир. Но има йокай които не са съгласни с избора Рикуо да бъде следващия наследник и правят опит да го убият. В този момент той пробужда своята четвърт йокай кръв и повежда демоните които живеят в къщата му срещу изменниците. Рикуо решава да стане Третия командир и да промени факта, че хората се страхуват от йокай защото плашат и убиват. Но дали той ще успее да подчини всички зли демони и духове или ще има и такива които ще му се опълчат?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 9:18 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
CaBa написа: Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha)
Кой нечете а ? :>
Малко и аз съм в тъч още заради многото персонажи които видяхме. Имам големи очаквания след oneshot-a които прочетох миналата година и се надявам да се развие и в битките добре тази манга. Защото ако ще е само появява се и тотално смазване няма да е от най-забавното :>
Мен арта ме забавлява :>. Напомня ми на Kekkaishi, което дава на мангата плюс от моя страна :>.
edit: това е ковъра на WSJ когато дебютира мангата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 21, 2008 11:03 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Опааааа.
Oneshot-a беше адски добър и зарибяващ,надявам се в последствие нещата да се изяснят и изчистят,защото наисти даде добър старт.
Ковъра е страхотен.
Дано Youkai-те,които си набелязах да се срещат все по-често.
Дядото е номер едно,.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 28, 2008 3:30 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Аахахха Karasu Tengu-то ме разби :> Помнел го като, че било вчера и вика или нещо такова беше накрая
Иначе Rikuo туй ли му е представата за добър човек . Де да имах 4-5 такива дорби роби... ъмм... хора за приятели :>
А тея от както женското се представи я познах веднага, то нямаше разлика освен облеклото й , след това и мъжкото веднага се разпознава. Беше забавно и като влязоха в старото училище, не ми трябва меч да се пази
Обаче ми е чудно как тея придобиха облика на хора?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 27, 2008 9:22 pm |
|
CaBa |
Модератор |
|
Охх най-накрая успях да се навия да прочета онзи така дълъг чаптър (40 страници ).
Мангата продължава да си върви спокойно, което малко не ми допада вече. Но взе да се заформя някакъв злодей което е добре. Стига да не в следващите 2-3 чаптъра да си замине и този "злодей" :>.
Появи се и естествен враг, което само усложни живота на Нура
Определено очаквам доста от мангата и такива епизодични чаптъри не ми се нравят тук + качеството на скановете просто убива всичко. На моменти не мога да разбера какво е нарисувано...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 7:22 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Oneshot-a е доста зарибителе, та и аз ще хвърля едно око на мангата. Тук скановете са по-качествени (не всичките) от да речем тези, които са качени на onemanga.
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 11:15 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Не е бъг такъв вид юкай е не помня какъв беше защото не съм много запознат с японската митология и ми е трудно да ги запомня всичките
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Nurarihyon no Mago Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 5:24 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Няма ли интерес? Shame on you . Видяхме края на един супер интересен арк и първи голям противник, а сега началото на новия. Супер много започнах да се кефя на йоокай-те покрай тази манга .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|