Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 3:33 pm 
Аватар

Аз за мангалите имам решение :D Концлагери и да правят павета а ние после тия павета ще ги изнасяме в чужбина и ще печелим :D На който не му се правят павета аиде куршумчето в главата или в газовата камера и точка!
Никога не съм бил расист но в последно време такива неща видях и такива неща се случиха покрай мен че си станах и то много голям расист.
А тая джамия ако живеех близо до нея вече да съм стрелял по шибаният високо говорител...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 3:48 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
trigun написа:
А иначе за циганите - изселваме ги и толкоз,проблема е решен без кръв и фърчащи крайници.
И ти ако си мислиш че няма да се върнат :lol:
...пък и проблема е КАК да ги изселим ЗАКОННО

ще ги водим на почивка в "специални лагери" и след това на пазара масово ще плъзне евтин сапун "ДУРУ" :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 4:33 pm 
Аватар

Докато недойдат честни хора на власт , нищо няма да стане :!: И престанете с тия изцепки да ги избием , защото всички добре знаем че това никога няма да се случи , просто не е възможно .. Докато ние / българите / не се вземем в ръце , ще гледаме как броя на циганите расте , а на българите пада :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 4:37 pm 
Аватар

Изчезвамеееее!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 5:03 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Нещо не схванах. Каква е файдата от това да се избиват/изселват и т.н. циганите и турците и всички други малцинства? Това по-никакъв начин няма да промени скоростта на намаляване на българите. Проблема е в това, че в нашата държава е почти невъзможно да отгледаш повече от две деца (пък за много семейство и при две издъхват). Ма вий си продължавайте с ксенофобските комплески, лошо няма ^^

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 5:10 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Опаа, мислещ човек на хоризонта... :mm: Сафире нали знаеш, че на коня дори да му махнеш капаците от очите това само би го уплашило повече... :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 7:42 pm 
Аватар

Belgarion написа:
Опаа, мислещ човек на хоризонта... :mm: Сафире нали знаеш, че на коня дори да му махнеш капаците от очите това само би го уплашило повече... :mm:

Ignore him... Той е умен, знае всичко :wink: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 8:02 pm 

snookie написа:
Belgarion написа:

Ignore him... Той е умен, знае всичко :wink: :lol:

Ах... май не разбра, че Белгарион се ебаваше с тея дето псуват циганите, а не със Сафиир :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 8:20 pm 

Подкрепям мнението на Safiir.Според мен човека си е напълно прав.
    Послепис:Всъщност не съществува човек,който знае всичко,но съществуват хора,които могат да мислят по-добре от другите.Също така съществутат и хора,които се дразнят и завиждат на способностите на някой друг човек(или някое качество,което той има или външен вид дори).Много често наблюдавано явление.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 8:31 pm 

Hedon написа:
Подкрепям мнението на Safiir.Според мен човека си е напълно прав.
    Послепис:Всъщност не съществува човек,който знае всичко,но съществуват хора,които могат да мислят по-добре от другите.Също така съществутат и хора,които се дразнят и завиждат на способностите на някой друг човек(или някое качество,което той има или външен вид дори).Много често наблюдавано явление.

/off
изумително е как винаги вмъкваш в постовете си теории за психиката на хората :lol:

Иначе и аз пропуснах да кажа, че Сафиир е напълно прав тук :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 10:55 pm 
Аватар

"Лекът" за тази болест се нарича задължителна профилактична "ваксинация".На тази планета има предостатъчно болести с почти невъзможно лечение и летален край чийто инкубационен период е 2+ месеца,за една фармацевтична компания или държавна лаборатория,не би представлявало проблем да превърне тези естествени бацили в "лекарство",естествено леко подобрено и усъвършенствано(обикновенната настинка е коварно нещо).А и никой не би заподозрял нещо опасно във ваксинирането на цял един народ ^_^ ,просто докато едните биват ваксинирани с истинската ваксина(някакъв напълно безвреден апарат) други ще получат специалниалната(ест. под заблудата,че и те получават "истинската").За да се избегне ненужното обременяване на моралът на обикновенните медици,тези превантивни мерки,целящи предпазване на населението от бъдещи епидемии,би било добре да се извършат от специализирани звена на ВМА и Епидемиологичен контрол към ХЕИ.И когато "неочакваните" странични ефекти на препарата почнат да се проявяват,"заболелите" пак ще бъдат обслужвани от същите сформирани органи.Препоръчително би било да се наложи и леко медийно затъмнение над случващото се,а то да бъде придружено със стабилна доза дезинформация,защото с несигурна информация,човешкият мозък ражда какви ли не глупости.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ваксинациите не бива да избегнат нито възрастен,нито новородено,телата на "излекуваните" ще трябва да се изгорят,заради високата си "заразност".А,ако някой заподозре нещо или почне да си тика носа по-надълбоко от необходимото му,Георги Марков е пресен пример за родните служби за сигурност. ^_^
I'm kind a sick,am I not o_O

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 11:10 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

ludgidia123, какъв точно проблем ще реши подобно действие?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 11:14 pm 
Аватар

Safiir написа:
ludgidia123, какъв точно проблем ще реши подобно действие?

Teh grand plan is not finished yet :lol: :lol:
I have some ideas but .....nvm :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 11:25 pm 
Аватар

И аз до скоро си мислех , че ако се избият всички цигани и турци България , ще се промени . Но съм грешил . Проблема не е в циганите и турците , те са просто "шпионки" контролирани от хора на мн по-високо ниво . За да се по-добри положението в БГ трябва да се смени правителството . Под "смяна на правителството" имам предвид изобщо сегашната система на оправление на БГ да бъде заменена със съвсем друга , като например "Президенска Република" или нещо подобно .
По време на преврата ще се елеминират и хората виновни за сегашното
положение на БГ . Един от многото хора в черния списък е Ахмед Дуган .
Този човек трябва да се убие ! Само , че с празни приказки нищо не се постига :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 21, 2008 1:00 am 
Аватар

Bloody написа:
Един от многото хора в черния списък е Ахмед Дуган .
Този човек трябва да се убие ! Само , че с празни приказки нищо не се постига :roll:

Винаги когато съм си фантазирал "ако имах супер сили кой би бил първия човек когото бих убил безкомпромисно и за удоволствие" - АХМЕД ДОГАН !!!

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 6 [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]