Дата и час: Пон Фев 24, 2025 11:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: An overload of feelings-lol wut ?
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:23 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Чуствали ли сте моменти на душевен екстаз ?
Говоря за необясними чуства, които да течат през цялото ви тяло и да ви карат да забравите за каквото и да е само и само да се насладите колкото можете повече на този момент на душевен оргазъм ?

Пиша не за друго а защото съм в такова състояние. Чуствам се по необяснимо добър начин. Защо необяснимо добър ? И аз не знам... може би, защото не е напълно добър или, защото е толкова приятен, че е донякъде страшен. Момент в който хиляди мои спомени ми минават през очите и ми става приятно. Слушам музика и все едно се сливам в едно със нея. Необяснимо е. Страно е. И въпреки това ми харесва. Вдига музата ми. Кара ме да свиря на моята китара и да рисувам с молива си. Дава ми енергия и желание да спортувам, да уча, да level up-на... Току що ме накара да пиша тази тема и да разговарям като друг човек. Накара ме да потърся приятелите и да поговоря с тях, да седна и да помисля за нещата, които съм направил в миналото със усмивка... Отворих и прозореца към терасата, излезнах на нея и гледах звездите, виолетово-черното небе посибано със бели и жълти огъни сияещи в тъмното.
И най-вече се чуствам объркан...
Ефекта е като този след като изгледаш Evangelion-a. . . самоче по-позитивен и поне не си удряш главата в сената като идио o.~

Изобщо... к'во е т'ва чудо ? Имало ли е моменти в които сте се чуствали така ? Обяснете. . .

пс: ъъъ... и т'ва ми се случава за 2 път... и то все през пролетта... -.-
пс2: ъъъ... не пия, не пуша, не се дрогирвам и такива подобни... rofl
пс3: ъъъ... и да.... не мастурбирам за бога хD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:28 pm 

/офф
Човече, умираш :lol:
/офф край

Не помня да съм изпитвал такова нещо, но съм изпитвал напълно обратното. Ярост, която ме поглъща, до момента, в който не ми пука какво ще стане и единственото нещо, което усещам е омразата съпроводена от неописуемо щастие. Много хубаво чувство. И още по- страшно... Имайки в предвид обстоятелствата, в които го изпитах, ви пожелавам да не чувствате такова нещо :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:30 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Бах, тъкмо си викам -" ЙЕС, бот от кога не бех прецаквал "и то било писулката....
Какво е това заглавие бе човек, напиши го на Български...

Душевен екстаз... най продължителните са като се влюбиш(или си мислиш, че си се влюбил) май... е или като си се разгонил, което си е почти същото :lol:
В друг случай -кат си слушам српско, на маса с мезе и пиенйе... *shines*
Не бе, музиката е голям наркотик! Способна е да те изкара от някоя яма или да те натъпче още повече в нея. За това слушам се позитивна музика. Един сет от надъхващи j-pop парчета, след сравнително добър ден и запазена доза адреналин ме праща точно в твойто сегашно настроение...
Имах една тема за надъхващи AMV-та....Likeee.... HxH - Requiem; Naruto - Pheromon studios.. не ги помня... Номера е да си качиш адреналина. Тогава имаш чувството, че си в душевен екстаз, защото си overloaded... но не точно от чувства, а от енергия и неквите там био-хормони....
.... сигурно :lol:

Edit: PSes
pisulka_sensei написа:

За 2 -браво ^^
За 3 -а трябва! :lol:

Последна промяна SayanMk на Чет Мар 20, 2008 9:31 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:30 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
@Shapu

Много ме интересуваше какво ще пишеш ти ;]

Интересно... Сега като vegeto sayajin стане аниматор ще направи анименце с теб в което ще разкаже твоето тъмно минало :0

Не... ебавам се...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:31 pm 

Разбирам за какво говориш, просто прелив на емоции, чувства и няй-вече пауър. Имаш енергия за всичко, успяваш да отметнеш повече неща отколкото си свършил за миналия месец. Всичко е толкова хубаво и розово, леко си задъхан, искаш да заблъскаш нещо. Да почувстваш болка в крайниците си, до преди малко удрящи стената, за да си сигурен, че това е истина.
Не се сещам, какво точно предизвиква това ...
при мен последният път стана, когато си купих китарата.
Преди това... когато свърших работа, когато Оунвах на изпита по немски, когато съм се наложил.. винаги след постигнати flawless успехи.

Цитат:

Ми правя ги тези неща, но не ме карат да се чувствам по този начин xDDD

Нооо ... в по голямата част от времето се чувства една голяма дупка.
Любовта може да причини surge на екстаз.

Последна промяна Bleed4me на Чет Мар 20, 2008 9:37 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:31 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Случвало ми се е, и то доста пъти, само където аз не го отдавам на пролетта, а на вътрешно задоволство....не знам, трудно ми е да го обясня, но обикновено става, когато съм доволна от себе си, примерно, че съм направила нещо като хората, че съм постигнала нещо важно за мен...Лошото е, че при мен чувството изчезва за 3-4 дена :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:33 pm 

pisulka_sensei написа:
@Shapu

Много ме интересуваше какво ще пишеш ти ;]

Интересно... Сега като vegeto sayajin стане аниматор ще направи анименце с теб в което ще разкаже твоето тъмно минало :0

Не... ебавам се...

You got my hopes up for nothing :mm: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:35 pm 
Аватар

@ морски

Mhhmhm... excellent! 10/10
Точно за това и аз говоря, но аз се изразих по-някакъв тъп начин...
Музиката ще да е.. Абе няма значение какво е - докато съм в такова състояние. А доколкото до любовта абе обичаме, но не е това причината в този случай ;}

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:35 pm 

Става ти такова топличко готино, все едно ще избухнеш.
Искаш да удариш нещо, искаш да извикаш

... бтв... на рок концерти се получава нещо подобно
кагато звука на китарите ти влиза под кожата.

...все едно в главата ти има рок концерт.

Последна промяна Bleed4me на Чет Мар 20, 2008 9:38 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:36 pm 
Аватар

.....ммммм случвало ми се два- три пъти...не знам дали е като твойто, защото аз в тези си моменти не мисля за хора...говоря си с хора, де...но не ги отчитам като личности, а като живо същество... и искам да говоря на слънцето...и някакви абстракти неща почвам да си ги визуализирам със символи

честно казано в тези моменти не съм се чувствала човек

аз явно говоря за нещо различно :lol:
тези моменти са ми продължавали максимум час..айде..малко повече

Последна промяна BlossomStar на Чет Мар 20, 2008 9:38 pm, променена общо 4 пъти

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:36 pm 
Аватар

Са като се замисля толкова пъти съм се чувствал така.Изживяването е неописуемо.Спомням си като бях 9 клас и имахме турнир по футбол как сме играли осърдно целия клас за да вземем шампионата и така и така не успяхме :lol:
обаче в 12 клас го взехме 2 пъти и усещането от нещо което чакаш и желаеш от доста време е някак си нереално.
Преди като тренирах борба и на състезания същата работа.излизаш пред хиляди хора и всички твои приятели те подкрепят и няква такава духовна сила и вече като вземеш победа все едно цялата зала е дошла теб да гледа.Ееееех,ама си бяха времена :)
Са като се сетя няма нещо което да ме накра да се чувствам по същия начин :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:39 pm 
Аватар

@ мечка
Пич. Не знаеш колко те уважавам и теб ;]

И между другото си ужасно прав, но страното е също, че тези моменти така силно остават в паметта ми, че ги помниш за години напред.

Както миналата година когато не спах поне 2/3 дена и бях като батерия energizer и чатих по часове правих какво ли не.
Сега като си пусна някоя песен, която да съм слушал много пъти през това време и като на flashback всичко си припомням все едно е било станало вчера. And it feels a hell of good ;>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:43 pm 
Аватар

@blossomstar

Мне. И това го има. Всичко си има.
То толкова неща ти се случват за малко минути, че е трудно да ги опишеш...
Like все едно не си на земята. А в Космоса. Или в някакво друго измерение.. Както и да е - поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=fsdLNfT7-gc

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:45 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Е адреналин бе хора, адреналин- тва е.
Веджи недей така бе. Представи си ситуацията -пийваме по бира, гушваме по мацка и скачаме с парашут. Представи си как летиме надолу, представи си вятъра/съпротивлението, представи си как кацаш успешно и усещането тогава... :thumbsup:
Адреналин му е мамата.... ама не вианги е полезно де... веднъж така сцепих глава в бордюра :lol: Но пък заради адреналина не усещах болка доста след това, което си беше яко :0

Профил  

Заглавие: Re: An overload of feelings-lol wut ?
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 9:47 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:

Айде,айде! :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 44 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]