Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 8:12 am 
Аватар

Spiderm@n написа:
One Peace не съм гледал, едва ли ще го и хвана, с тия хиляди серии,

бате това е едно от най великите анимет а.. адвенчър .. със супер много комедия ... и обичайните .. бияс се да спасят някой и тряа да намерят съкровището ...

ето ти едно яко АМВ да се надъхаш малко .. а ти като тръгнеш 1 път да гледаш 300 еп-а ше минат супер бързо .. и после даже и мангата ще прочветеш ...

http://youtube.com/watch?v=moVcmZreT8k

П.с. Геройте ги рисуват от малки ... постепенно по големи по големи и така ...

ето ти също най кратката ама една от най надъхващите битки :
http://youtube.com/watch?v=U4zR6jcflfg

после ако поне малко ти събуди интереса .. пусни да гледаш няколко епизода .. отначало ще ти се струва че арт=а е детски ... но ще свикнеш пък и по нататък го оправят значително :)

скоро зарибих съквартиранта ми да го глед а.. и той така се отказваше заради многото епизоди ... ама един път кат седна и напрао след тфа изпитваше нужда да го гледа .. тай че гледай го .. ще съжаляваш единствено ... що не е завършена историята .. :) ( което скоро няма да стане )

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 11:43 am 
Аватар

Дам наистена е едно от най-яките анимета които съм зяпал.Определено е с много серий :lol: ще има да гледаш.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 2:50 pm 
Аватар

Alkash написа:
Spiderm@n написа:
One Peace не съм гледал, едва ли ще го и хвана, с тия хиляди серии,

бате това е едно от най великите анимет а.. адвенчър .. със супер много комедия ... и обичайните .. бияс се да спасят някой и тряа да намерят съкровището ...

ето ти едно яко АМВ да се надъхаш малко .. а ти като тръгнеш 1 път да гледаш 300 еп-а ше минат супер бързо .. и после даже и мангата ще прочветеш ...

http://youtube.com/watch?v=moVcmZreT8k

П.с. Геройте ги рисуват от малки ... постепенно по големи по големи и така ...

ето ти също най кратката ама една от най надъхващите битки :
http://youtube.com/watch?v=U4zR6jcflfg

после ако поне малко ти събуди интереса .. пусни да гледаш няколко епизода .. отначало ще ти се струва че арт=а е детски ... но ще свикнеш пък и по нататък го оправят значително :)

скоро зарибих съквартиранта ми да го глед а.. и той така се отказваше заради многото епизоди ... ама един път кат седна и напрао след тфа изпитваше нужда да го гледа .. тай че гледай го .. ще съжаляваш единствено ... що не е завършена историята .. :) ( което скоро няма да стане )

Чисто и просто ОР е най-добро аниме.Просто заради факта,че има всичко,което човек може да иска.Съгласен съм с авторите по-горе с тази разлика,че тези клипчета са по-добри.
http://youtube.com/watch?v=XhtyVG5ZpUo
http://youtube.com/watch?v=PuBcVcPBA_I
http://youtube.com/watch?v=lF-_K3Taggs
http://youtube.com/watch?v=YkCDQaXfAls
Тва са най-лудите битки според мен.

edit-това е доста добро също http://youtube.com/watch?v=XMMpjJlNezs&feature=related

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 23, 2008 8:07 pm 
Аватар

Гоку-саяните могат да строшат планета само с един замах мисля че щом Гоку е аи силня сред тях значи тои е наи силния аниме герои :wink: :wink: :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 1:10 pm 
Аватар

Мммм като се замисли човек...Харухи си е най-луда. Дори и над Саяните стои те имат действително огромни разрушителни способности but съществуват благодарение на въображението на създателите си. Да приемем Харухи като създател на Univers-a какво ще кажете? :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 2:02 pm 

Пикачу =))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 2:41 pm 
Аватар

Щом Фрийза разрушава планети с един бласт,а Гоку го би ,значи Гоку е най-силния аниме герой като цяло,понеже не съм виждал в друго аниме (от тези които аз съм гледал) такива погромища

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 2:48 pm 
Аватар

Най големия изрод нормален човек е Gutz! Няма суперсили, а положението му в последната серия "лошо, мноого лошо, положение никак розово" как точно оцеля?
Незнам кой е най силния аниме герои да ги слагаме по 2ма в буркан и да пробваме (трябва да има такава тема)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 2:52 pm 
Аватар

Хари Потър и вълшебният жезъл. :lol: :lol: ......а по сериозно....агати въпроса.....Каубой Бибоп....защото си има самолет и моше да пуца. 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 26, 2008 6:05 pm 
Аватар

Maid Guy доминира над всички .. къкъкъ ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 9:42 pm 
Аватар

divaviva написа:
NARUTO разбира се :dancing:

ти колко анимета .. или по точно колко епизода от наруто си гледал/а

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 12:04 am 
Аватар

DBZ не съм го гледал, но са ми разправяли как някъв пич замахва, пропуска пича с който се бие и удря една планина. Разбира се има леки одрасквания по кокалчетата на пръстите (поне така си мисля) ама по-интересното е че цялата планета се напуква. Е това ако не е сила та кое е? Някой каза Light от death note. Еми misa-misa е доста по-силна от него заради погледа си. Наруто? Все едно да кажеш batman :/. А иначе Зиик и Йо от "Shaman King" също са много силни :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 28, 2008 12:30 am 
Аватар

Spiderm@n написа:
Alkash написа:
Spiderm@n написа:
Аз пък бих казал Kamina от Tengen Toppa Gurren Lagann, е, може да не може да унищожава вселени, обаче така и не се предаде, т'ва му харесвам. Иначе Simon и тоя, антиспиралния, те там малко си ги подмятаха вселените :):):)

а бе те в сичките анимета не се предават ... Наруто и Лъфи са 2-та най големи примера .. сичките са такива ;)
One Peace не съм гледал, едва ли ще го и хвана, с тия хиляди серии, направо се учудих, че издържах Naruto. Аве имаше май някои моменти, дето Naruto бая си беше паднал духом, ако не ме лъже паметта. А и анимета като Naruto, One Peace и Bleach не ме кефят много, че са по 1000 серии, и много бавно се развиват нещата, една битка по 5-10 серии, осеяна със всякакви flash back-ове и размисли, да се разтегне колко може повече. А анимета, дето се предават, веднага ти давам пример: Evangelion и Mai HiME, т'ва са 2, които ми дойдоха първо на акъла. В Evangelion Shinji никакъв го няма, Asuka като я минаха по едно време и сдаде багажа, в Mai HiME Natsuki безпомощно седеше, щото не можеше да призове Duran, когато Nao я беше фанала.

Просто не можеш да сравняваш One Piece със Naruto и Bleach. Поради простия факт че всеки един епизод на OP е по добър от преидишния и колкото повече гледаш толкова по интересно ти става .... в това аниме има не просто развитие- геройте буквално РАСТАТ пред очите ти, като наближиш епизод 300 и след това като ги видиш кви са били първите 50 епизода ти гарантирам че ше се хванеш за главата чудейки се как може да са били толкова малки и слаби и какви са станали сега геройте :)))))

Найстина невероятно аниме което ще остане в историята !

:( .... Ако някога свърши де :lol:

П.С. Съжелявам за Off topic-a :cheers:

Shikaku написа:
Щом Фрийза разрушава планети с един бласт,а Гоку го би ,значи Гоку е най-силния аниме герой като цяло,понеже не съм виждал в друго аниме (от тези които аз съм гледал) такива погромища

И следователно щом Гоку го е страх от Chi Chi (жена му) значи тя е най- силната във вселената :lol: точка по въпроса :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 10:19 am 
Аватар

Много ми е интересно защо за всякакви въпроси 1/3 от изказалите се казват наруто?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2008 10:50 am 

Ichihara Yuuko~ saaaaan

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 21 [ 312 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]