|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 10:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 2:49 pm |
 |
NOXITA |
|
 |
|
Добре, добре, аз поемам.
Когато Саске спря да я целува се опита да каже нещо за да оправдае постъпката си - Сакура..аз - Сакура го прекъсна и започна да го целува по страстно и от преди малко като едновременно с това сваляше и дрехите му. Саске беше много изненадан, но явно нямаше намерение да я спира. Обаче Сакура престана.
- Какво става? - попита я той учуден.
- Усещам чуждо присъствие. - каза тихо Сакура. Саске стана и отиде до прозореца. Рязко го отвори и спусна ръката си надолу за да провери дали има някой. Той напипа нещо, хвана го здраво и го вкара в стаята. Всъщност Саске спипа Джирая да си пише новата книга.
- Ах ти, первезнико! Какво си мислиш, че правиш?! - чу се гневния глас на розовокосото момиче.
- Аз... такова... ъм... пиша си книгата.
- Какво правеше до прозореца?
- Черпех идеи. - отговори гордо санина, като едновремено с това се изправяше. Саске погледна навън, пресмяташе нещо.
- Ще ти е нужно доста. - обърна се той към момичето.
- Няма значение. - отвърна тя. Погледна злобно Джирая, сви юмрук и така добре го удари, че той се приземи на точното място, в болницата. След това със Саске се върнаха в леглото.
Толкова от мен, засега. Следващия да се заема.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 3:12 pm |
 |
Dementia Von Ulf |
|
 |
Регистриран на: Съб Мар 08, 2008 7:38 pm Мнения: 157 Местоположение: Плевен
|
След това със Саске се върнаха в леглото.
Те отново бяха в обятията си и продължиха да се целуват страстно.Сакура опсипа цялото тяло на саске с целувки двамата бяха толкова щастливи и толкожа много се желаеха.Те бяха притискали тези чувства толкова дълго че сега неможеха да се наситят един на друг.Техните чувства бяха толкова силни и несприраха да се любят отново и отново докато първите лъчи на слънцето не погалиха лицата им.Тогава от изтощение те спряха и Сакура легна на гърдите на Саске.
-Оби4ам те Саске!
-И аз те обичам Сакура!-тои я целуна по челото и двамата капнали от изтощение заспаха сгушени под нежните лъчи на показващтото се слънце.
Надявам се и това да ви хареса
Следващия моля
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 20, 2008 10:33 pm |
 |
mandra |
|
 |
|
Темата отчайващо се нуждаеше от разнообразие.Ето какво спретнах за 10ина минути.
Сутринта настъпи.Сакура протегна ръка,с надеждата отново да докосне тялото на своя любовник.Силата,страстта,която струеше от него я караше отново и отново да напира тялото си,да се притиска близо до него.Пръстите й плъзнаха по гърдите му,дъхът й нежно погъделичка кожата му.
-Саске,промълви тя нежно.-Събуди се!
След което дръпна одеялото към себе си,принуждавайки го да се размърда и да й обърне внимание.Зачака така,завита на една страна,с предизвикателна усмивка,разляла се по красивото й лице.
-Оn,не се прави,че не ме чуваш!-Сакура се дръпна настрани и за пръв път тази сутрин се осмели да го погледне.Стоеше,легнал с гръб към нея,тъмната му коса се бе разпиляла по възглавницата.Момичето се приближи до него и извърна лицето му към събе си.
-Добро утро!-поздрави тя и нежно го целуна,след като видя очите му да се отварят.
-Добро утро,кучко!-отвърна Саске и грубо я отхвърли настрана.После взе в ръката си куная,лежащ на шкафа до леглото и го запрати по тялото й.
Сакура изстена,вперила невярващ поглед в дотогавашния си любовник.
-Аз...-успя да промълви тя,преди очите и да се затворят за последно.
-HELL YEAH!-изрева Саске,докато изскачаше през прозореца,грабнал якето си в ръка.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|