|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 7:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 2:46 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
zerg0 написа: ShApEsHiFt3r написа: Може да не е ефективна, но определено е... забавна? О.°
Някакъв проблем с начина по който се изразих ли имаш?
Последна промяна ShApEsHiFt3r на Вто Мар 18, 2008 2:48 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 10:57 pm |
|
VEGGETTO |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
|
Aspirin4o написа: Ако Вистата не ми беше преебала компа, щях да гласувам с "Да"
Define: "преебала" pls ?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 11:33 pm |
|
zerg0 |
|
|
|
ShApEsHiFt3r написа: Някакъв проблем с начина по който се изразих ли имаш?
Не мога да разбера как може ОС да е забавна, като в същото време е недоработена и пълна с бъгове.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 11:51 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
zerg0 написа: ShApEsHiFt3r написа: Някакъв проблем с начина по който се изразих ли имаш? Не мога да разбера как може ОС да е забавна, като в същото време е недоработена и пълна с бъгове.
То по начало една ОС не трябва да е забавна, а ефективна. Казвам, че е забавна, защото има страшно много интересни екстрички, които не могат да бъдат използвани за нищо. Които са доста забавни докато "разузнаваш". И тъй като операционната система отвъд тези простотийки няма нищо ново... казвам, че единственото подобрение в сравнение с преди е че е станала по- забавна, като наричам цялата система забавна...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 11:59 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Вижте сега, колкото и да го отлагаме ще минем на виста, както сме минавали през всичките и подварианти до сега, въпроса е, доколко е уместно на база на нуждите ни да го правим сега, още повече, че при сегашното си ниво на стабилност е далеч от изкусителна мисълта за подобен ъпгрейд за постоянно Лично аз си чакам sp2.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 4:00 pm |
|
AOK |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
Perfect-Blue написа: ТО затова някакво 19-годишно подкарва DirectX 10 на XP,щото големите професори не могат... Ами не съм съгласен. Дайрект Хикс 10 е пренаписан, защото се имплементирани нови неща, които са заложени в базиснатаа логика на ВИСТАТА. ВИСТА са искали да я пускат много по-рано, но забавянето се е наложи, защото е трябвало да махат част от красотиите, които са измислили... Маркетинг отдела е споменал нещо, че няма да се продава, защото няма толкова мощни масов РС-та на пазара в момента. .... Funky-kun написа: за Direct X 10 - представлява просто по-голямо количество от старото (полигони, текстури, брой инсрукции), а не нещо ново, така че, да Прочети какво по-горе написах Whisper написа: NOOOOO....Ако пренебрегнем и факта,че ми беше на немски =/ пак ще кажа,че Vista Sux XD WTF? И това трябва да е опплакване!?!!?!?!?!? БОже какви идиоти! VEGGETTO написа: ....Сестрами постоянно е в mIRC, Skype, Sladur, Maldur ... Как каза се казва сестра ти? На колко години е? zerg0 написа: Real story: на лаптопа на един познат ЛЕГАЛНА виста вади ВИНАГИ BSOD при опит за прочитане на multisession DVD s UDF, ако е ISO има шанс да тръгне.Проблемът не е в hardware, даже под хакинтоша си върви без проблем. В тотална грешка си. Проблема е в драйверите (просто трябва да се отива по-често на страницата на производителя и да се търси ъпдейт на драйверите...ТОВА Е! anAngel написа: Grasshopper написа: anAngel написа: Не можете да сравнявате 9х/Ме с 2к, ХР и всички по-нови. 2те са коренно различни технологии (DOS vs NT). Дори екипите разработвали ги от МС са различни.
А я да те пипатм, кенаела на Vista като няма нищо общо с този на ХР това не е ли нова технология? Втория линк не работи Основна разлика иначе: XP крашва при процес по-голям от 1 ГБ (въпреки че всяко win32 трябва да му се "предвижда" от XP по 4 ГБ). ВИСТАТА вече би трябвало да има реални подръжка. Както някой каза основно (като изключим визуализацията) основна блгинка релано е по-доброто изпозлване на ресурсите.... Някой работил с 3D MAX (и големи проекти) би ме разбрал.. Belgarion написа: Аз предпочитам WIN No FX (това не е тема а statement) zerg0 написа: ShApEsHiFt3r написа: Някакъв проблем с начина по който се изразих ли имаш? Не мога да разбера как може ОС да е забавна, като в същото време е недоработена и пълна с бъгове. АМи забавно е да откриваш нови бъгове всеки ден (предполагам) Belgarion написа: @VEGGETTO ако беше работил професионално със ХпПро и Вистичката друга песен щеше да пееш... Ако оставим настрана мултимедийните и възможности остава една купчина оборски тор, която след евентуално замитане (със SP2) може и да се покаже злато отдолу, но сегашния дезодорант (SP1) с който е напръскана само и пооправя "аромата" така да се каже...
пп. И между "върви" и "върви" има разлика от земята до небето... а за лекотата ми ги разправяй на баба ми - в момента един от служебните лаптопи ми е с Виста - дуалкор на 1,6 със 2гб рам - влачи та се къса... so~ яаа у лево с изцепките... Мдам той е прав. Belgarion написа: Абсолютно не! След тоя сп1 така я лешасаха, че нямам думи...
Абе в 1-тата махнаха ли UAC и Virtual Store?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 4:08 pm |
|
Aspirin4o |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
VEGGETTO написа: Aspirin4o написа: Ако Вистата не ми беше преебала компа, щях да гласувам с "Да" Define: "преебала" pls ?
При опит да я ъпдейтна със SP1, компа се изключи и останах без ОС.
Последна промяна Aspirin4o на Чет Мар 20, 2008 11:10 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 5:13 pm |
|
Azmudar |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 28, 2007 7:46 pm Мнения: 2174 Местоположение: Висящ от някой стълб, псувайки работници на EVN
|
Viruses
Intruders
Spywares
Trojans and
Adawares
ли имате в предвид .
Не благодаря
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 19, 2008 5:17 pm |
sharky-kun |
|
|
|
Виста-та забява от рама, тази операционна система не е готова, куца от всякъде. Бавно зарежда и хиляди други недостатъци
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|