Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 21 [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 1:34 pm 
Аватар

Хубава глава. И аз предпочитам разнообразието. Жалко, че много малко хора пишат фикове, от които не мога да се отделя. :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 2:42 pm 
Аватар

Само едно мога да кажа чудесно както винаги!!! :party: :balloon:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:04 pm 
Аватар

каква глава :love: :love: :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 8:12 pm 
Аватар

:balloon: Много сладка глава..хмм,само се чудя дали след този фик ще пишеш и други ? :blush: Много ще се радваме,ако решиш да продължиш да пишеш :P

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 9:35 pm 
Аватар

СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 9:59 pm 
Аватар

~[DarK_AngeL]~ написа:
:( колко сладурско адски мноуу ме радва :love: мноуу романтично просто невероятно имаш голям талант да знаеш :D

Грешка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 10:02 pm 
Аватар

mandra написа:
~[DarK_AngeL]~ написа:
:( колко сладурско адски мноуу ме радва :love: мноуу романтично просто невероятно имаш голям талант да знаеш :D

Грешка.

Кой те пита? Ние тук смятаме главата и целия фик за романтичен. Funny определено има талант и по тази причина всички чакаме новата глава с нетърпение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 10:05 pm 
Аватар

NOXITA написа:
mandra написа:
~[DarK_AngeL]~ написа:

Грешка.

Кой те пита? Ние тук смятаме главата и целия фик за романтичен. Funny определено има талант и по тази причина всички чакаме новата глава с нетърпение.

Главата може и да е романтична,но Фъни,erm...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 10:08 pm 
Аватар

много ми хареса как се развиха нещата..просто ей така стоя пред монитора и цъкля поглед..много ме изкефи..просто максимално... няма накъде повече..жалко е че свършва но всичко хубаво си има край... :( :( :( от една страна нямам търпение да прочета края а от др не искам да свършва..просто НЕ ИСКАМ... :( :( :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 8:27 am 
Аватар

mandra написа:
NOXITA написа:
mandra написа:
~[DarK_AngeL]~ написа:

Грешка.

Главата може и да е романтична,но Фъни,erm...

Дам,доизкажии се :x Фика е хубав,романтичен,просто супер.Нещо различно и хубаво.А що се отнася до Funny според мен има талант,и успява да ни заинтригува с главите.Има малко фикове(които да не са СасуСаку) ,които да ми харесат.

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 20, 2008 4:00 pm 
Аватар

mandra написа:

Очевидно не можете да различите кога в един текст е проявено чувство за стил!Изреченята в този фик са кратки,не достатъчно обогатение,действието се развива бързо,и таз романтика ,за която толкова се палите е единственото нещщо,което ви кара да го четете.
Кой ти гледа стил и талант,щом в писанието съществуват имената Наруто и Саске и Сакура и поне десетина пъти се среща действието "целуна",нали?

т'ва за целувката е поради липса на синоними. Все пак за да се придържат извън мръснишкото поведение....само такива милички неща може да има xD. Ето защо понякога съм сърдита на бг езика, че няма достатъчно думи, които да се заменят взаимно. >.> Но съм съгласна, че изреченията трябва да са по-дългички и да не се допуска такова повторение...
Колкото за романтиката....очевадно романтиката повече се "купува", тъй като главната публика са момичета, които в такава възраст.... Романтиката се допълва в повечето фикове, от въображението на читателя, който прочитайки много по-добри неща, е способен да допълни липсващите фрагменти и максимално да се израдва.Въпреки, че моментния фик е на много по-ниско ниво, той не го усеща- мозъкът му/й отказва да се задоволи само с постното нещо, представено сега и си "дояжда" от минали прочитания....

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 9:22 pm 
Аватар

Ммм ще се въздържа от коментар, че ще ме сметнете за груба.. аиде както и да е.. съжелявам ,че последната глава се бави, но компютъра ми нещо се прецака и ми е невъзможно да пиша.. аиде със здраве
Зуз ~ :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 8:52 pm 
Аватар

не бързай Funny и нека краят на този фик да ни остави без думи :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 11:17 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
mandra написа:

Очевидно не можете да различите кога в един текст е проявено чувство за стил!Изреченята в този фик са кратки,не достатъчно обогатение,действието се развива бързо,и таз романтика ,за която толкова се палите е единственото нещщо,което ви кара да го четете.
Кой ти гледа стил и талант,щом в писанието съществуват имената Наруто и Саске и Сакура и поне десетина пъти се среща действието "целуна",нали?

т'ва за целувката е поради липса на синоними.

Айде бе, липса на синоними. Аз не пиша много романс и прочие работи, но мога да седна да ти изброявам десетки начини, по които да опишеш действието целувка.

"устните им се докоснаха" (старо, изтъркано, но върши работа)
"Впиха устни една в друга"
"сляха устните си в огнен кръг"

Не, сериозно, мога да измисля още 50, но се дразня на собствената си изобретателност в случая. Синоними има, ако си чел достатъчно и ако имаш някакъв талант.

Фика - EPIC FAIL.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 12:30 am 
Аватар

nem13 написа:

Айде бе, липса на синоними. Аз не пиша много романс и прочие работи, но мога да седна да ти изброявам десетки начини, по които да опишеш действието целувка.

"устните им се докоснаха" (старо, изтъркано, но върши работа)
"Впиха устни една в друга"
"сляха устните си в огнен кръг"

xD dude.... помъчих се да бъда внимателна.....^^"" иначе за синонимите хмм......беше ми изкочила от ума възможността за изразите ^^", признавам....пък и подобни умения, да перефразираш, се добиват след адски много четене....не вярвам да са изчели толкова книги.... :o

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 21 [ 309 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]