Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 5:03 pm 
Аватар

Не, няма нищо такова. Просто Укитаке го взе за Кайен, но Емо-лорд му каза, че не.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 6:43 pm 
Аватар

да ти кажа не се знае . да вземем Наруто за пример..той горкия беше много зле , но я го виж сега :D . И пак казвам , че не се знае как ще се развият нещата

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 11:19 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
MorticiaN написа:
Ся е зле като в началото :lol:

lol wut 1? agrees~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 18, 2008 11:40 pm 
Аватар

loader написа:
Когато Ичиго invade-ваше СС,капитаните нещо имаха съмнения,че бил нещо от сорта на destined child.Бякоя им каза,че не е,ама вероятно е.А иначе има ли повече инфо по тоя въпрос?

Моята теория е, че Укитаке припозна Ичиго с баща му(Ишин) и тогава Бякуя каза "Укитаке, това не е човека който ти мина през очите, учителя ми".
Ся ще кажете... ако е така, рукия щеше да го припознае... да ама не... рукия не е толкова стара. Ишин най-вероятно е избягал от СС заедно с Урахара и Юройчи, преди 100 години.
По-късно се е забъркал в някаква битка, най-вероятно последната, между куинсита и някой друг. От там се запознава и с Рйукен(май тфа беше името на Куинси старши)... но това е друга теория вече :).

Имам една друга теория дето е на по-висше ниво за Ишин... че е синя кръв, но това е малко трудно за доказване, освен ако някой не излезе от двореца с оранжева коса :0.

Кой с кого ще се бие според мен :).

Черната ще се бие срещу Юруйчи и Сойфон(първо със Сойфон, след като я победи Юруйчи ще я унищожи :) ).
Старк ще се бие срещу Розовия... най-вероятно в битката ще се включи и Укитаке.
Дядо Аранкаров ще се бие срещу Дядо Яма.
Ями ще се бие най-вероятно с моя човек, Кисуке Урахара. Тогава ще видим Бенихиме Нии.
Гин ще се бие срещу Матсумото и ще има някав разговор + флашбакс който ще завърши с нещо от рода на "ЮРУСЕЕЕ НАААА" и в същия момент Матсумото-ниии чан ще изкара няква яка чакра и ще пребие Гин... но не мисля, че ще го убие.
Тоусен ще се бие срещу Куджо, дефенс първите моменти и после ще мине на бързо в офенс и най-вероятно ще победи Куджо за секунда, най-вероятно той ще умре защото е някав нетрадиционен чаръктър.
Айзен с кого ще се бие не мога да позная :).
Вече другите не ми се занимава да ги броя кой с кой ще се бие, но най-вероятно Бякуя ще се бие с Улкюйора.
:wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 12:05 am 
Аватар

Бякуя е в Хуеко Мундо, той скоро няма да се бие пак...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 12:45 am 
Аватар

Цитат:
Вече другите не ми се занимава да ги броя кой с кой ще се бие, но най-вероятно Бякуя ще се бие с Улкюйора.

тва как ще стане че ми е много любопитно???

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 1:46 am 
Аватар

Укитаке припозна Ичиго с баща му(Ишин) и тогава Бякуя каза "Укитаке, това не е човека който ти мина през очите, учителя ми".
що за сцена е тази и от кой епизод, че не си спомням някой някога да е припознавал Ичиго за каквото и да било :)

И в последния чаптър не казаха ли нещо от рода, че има и други начини да се върнат в света, че не са ги оставили без резервна вратичка хм

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 9:59 am 
Аватар

А то главния капитан дядо Яма да не е стигнал до тва ниво след бан кай или просто му е мноого силен шанкайа? Аз нещо не разбрах там когато се биеше срещу Укитаке и розовия.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 10:38 am 
Аватар

Това му беше шикая. Бан кай още не сме видели от стария.
Биякуя срещу Уликьора? Емо бател, човече! :P
Бе сигурно Юроичи има бан кай, след като е левел капитан. Но ми се струва, че тя рачита повече на хенд-то-хенд и онова с енергията.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 12:46 pm 
Аватар

та , както виждате и знаете , корените на блиич са fanservice , та , на кои пичове сте фанбойчета? , аз съм на Гин , Айзен , Хичиго (тоест , холоуа на рижавия) , Йоруичи и Урахара :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 5:03 pm 
Аватар

seth.vicious написа:
Йороичи е била Корпс Командер демек каквото е сега суй фон сега , много ясно го показват в флашбеците като се биха такаче да! капитан е била обаче за бан кай.. ? :o Да ви кажа искам да видя бан кай-а на Сузумебачи :shock: :shock: :lol: :lol:

Нааа.. Йоруичи е била шеф на специалните части, което не е Дивизия. Суй Фон e шеф на СЧ, и капитан на втора дивизия. Йоруичи никъде не е казано, че е капитан. А при всички положения има банкай, след като и Урахара има.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:11 pm 
Аватар

Omega Red написа:
Укитаке припозна Ичиго с баща му(Ишин) и тогава Бякуя каза "Укитаке, това не е човека който ти мина през очите, учителя ми".
що за сцена е тази и от кой епизод, че не си спомням някой някога да е припознавал Ичиго за каквото и да било :)

И в последния чаптър не казаха ли нещо от рода, че има и други начини да се върнат в света, че не са ги оставили без резервна вратичка хм

Епизод 41, 13:52 започва сцената за която говора :).

Super_Beast написа:
Цитат:

тва как ще стане че ми е много любопитно???

Някой от аранкарите ще пренесе наще в Каракуда таун... най-вероятно Нелиел или Гримджоу... може дори този някой да е Улкюйра... все пак той е заключен в момента, а Айзен тийм излизат всеки момент от Хасково, така, че Улкюйра е все още в областа... възможно е той да тръгне след Айзен тийм чрез негасион или там както се казваше портала и наще да минат след него... Тези двамата забавните Дончо и Пешко е възможно да отворат портала... все пак те са доста добри...
Ако това се случи ще последват филари със Пешко и Дончо как бягат от Дон(Оня шамана)... със сигурност в сцената ще има и некви животни... котенца вероятно... или Кон-сама.

Кой ще оцелее от аранкарите? Със сигурност гримджо и нелиел... старк е възможно, но най-вероятно ще умре след като мине на страната на наще... освен ако не се окаже, че е някво извратено копеле... като се замисля може да се окаже, че ще го убият след като той убие някого... казвам ви тоя Старк е извратено копеле просто се прави на добричък...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:21 pm 
Аватар

nem13 написа:
seth.vicious написа:
Йороичи е била Корпс Командер демек каквото е сега суй фон сега , много ясно го показват в флашбеците като се биха такаче да! капитан е била обаче за бан кай.. ? :o Да ви кажа искам да видя бан кай-а на Сузумебачи :shock: :shock: :lol: :lol:

Нааа.. Йоруичи е била шеф на специалните части, което не е Дивизия. Суй Фон e шеф на СЧ, и капитан на втора дивизия. Йоруичи никъде не е казано, че е капитан. А при всички положения има банкай, след като и Урахара има.

Как Йоруичи ще има БАН-КАЙ като няма Занпакто ?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:52 pm 
Аватар

ооо тя има зампакту ... просто го крие много умело :blush:

пп мерси 123Ichiban, ще я погледна сцената

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 19, 2008 6:53 pm 
Аватар

animeFAN написа:
Как Йоруичи ще има БАН-КАЙ като няма Занпакто ?

Уместен въпрос. Предполагам, че го е изгубила по някакъв начин. Но съм 99,9% сигурен, че е била капитан.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 48 [ 706 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 48  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]