|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 9:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 3:45 pm |
 |
haku_chan |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Е щом няма кой аз ще продължа.
За секунда целият й гняв изчезна.Тя го погледна изненадано.Не беше типично за Саске да проявява интерес към някой а да я хване за ръката леле сигурно нещо му хлопаше!
-Какво има Саске защо ме хвана?-Той се усмихна:
-Исках да кажа,че можеш да дойдеш в моя апартамент.-После се приближи и погали бузата и:
-Моляте не отивай при Наруто!Ела смен.-Сакура седеше като тресната но се оправи бързо и изкара най-червения си отенък.като биеше с него дори Хината.
-Ааа ами ааа аз дда ще ще ддойда.-Докато престане да заеква Саске вече заключи вратата и я поведе към апартамента си.Те вървяха заедно по улицата все още хванати за ръце и се наслаждаваха на прекрасната вчер и красивата луна.Изведнъж Саске се спря и обърна Сакура към себе си и се загледа в очите и после се наведе и нежно я целуна.Тя не знаеше какво да каже но усети такъв прилив на енергия че не можеше просто да отиде у Саске и да легне да спи и затова щасливо се засмя:
-Не знам защо ме целуна но тази нощ няма да завърши толкова скоро.Отиваме в "Шурикен" -най модерната дискотека и там ще отпразнуваме спечеления от татко джакпот!- Саске веднага се съгласи и двамата млади набързо пристигнаха в дискотеката.Тя беше просторна с украса оръжия и листа и доста набодобяваше гората само,че със супер музика и менящи се светлини.Хубавото беше,че предлагаше уединени маси обгърнати с зелени клонки и прозорче на тавана гледащо към звездите.Допълнителна екстра беше и намалената светлина около масичките така ,че Сакура и Саске веднага заеха една.Те си поръчаха шампанско и и толкова вкусно ядене,че Наруто нямаше да си намери място от яд ако знаеше какво пропуска.
-Искаш ли да танцуваме.-Саске протегна ръка на Сакура и тя я пое с удоволствие.
-Разбира се.
Е това е от мен нека сега да продължи някой друг.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 2:55 pm |
 |
~insane~ |
|
 |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 11:04 pm Мнения: 413 Местоположение: Somewhere far away in space and time
|
мерси мерси  радвам се че поне на някой му харесва
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 2:58 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Нинджа дискотека ли  -> EpiC FaiL
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 9:39 pm |
uchiha_sakura_chan |
|
 |
|
NOXITA написа: съучиник наблюдава форума, срам ме е няма страшно и мен ме наблюдават ама ги заплаших че ако проговорят ще ги убия.е не че ще го направя де ама поне ще им вгорча живота
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|