Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:03 am 
Аватар

Аз го прочетох този с лодката и знаменцата, дето има една като Нами, дъщеря на пират и чаптъра беше .... злееее :lol: Само това с тренировките при дядо му ми е хем познато, хем не помня да съм чел подобен чаптър >< ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:14 am 
Аватар

Имаше в анимето една част където Лъфи обяснява как дядо му го е пускал с балони да лети, оставял го е сам в джунглата през ноща. Може това да си спомняш :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:22 am 
Аватар
Цар Алко

А бре какво аниме става дума? Значи за втората версия на romance dawn става дума пак за Лъфи, но този път как го тренира дядо му, а първия вариант си е историята със Шанкс и нашето момче, сега пуснаха трети ;).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 4:16 pm 
Аватар

На мен ми намирисва на Скаипея незнам за друго.Тоя ще е от там.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 11:05 pm 
Аватар

SHADOWSONG написа:
На мен ми намирисва на Скаипея незнам за друго.Тоя ще е от там.

В Skypea не остана никой толкова засегнат или обиден.От физиката не ми прилича на Крийг,а по скоро на Морган,но според мен ще е някой СЪВСЕМ СЛУЧАЕН,които сме забравили и като видим кой е ще си блъскаме главите :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 5:31 pm 
Аватар

Според вас има ли някои, от победенети от Луфи до сега злодей, когото Зоро да не може да бие ? Освен Енел де ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 5:43 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Не, обаче обратния случай мисля, че го има, без да се замислям мн мн... А Енел - един меч в земята за гръмо отвод и с другите два - на салата >:]
Впрочем не смятам, че Луфи е победил Енел, също...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 17, 2008 6:17 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Не, обаче обратния случай мисля, че го има, без да се замислям мн мн... А Енел - един меч в земята за гръмо отвод и с другите два - на салата >:]
Впрочем не смятам, че Луфи е победил Енел, също...

Енел наистина не беше победен,а просто си излетя с Максим на луната.Колкото до това дали Зоро може да го бие.Според мен на този етап > не . Няма да е от Скайпия този злодей.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 2:31 am 
Аватар

Според мен определено е Крииг има същите тънки крака и ръце (каквито Морган нямаше + тва нали дясната му ръка беше брадва :!: ).
Освен тва пак има наметало и нараменици което си е доста съмнително само по себе си.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 4:55 pm 
Аватар

Егати, вече и аз нямам идея кой може да е(освен Крийг де) :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 3:02 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оу ЙЕС, цялото ЦП9 са живи.. най-бруталните убийци вършещи мръсната работа на правителството, избиващи и избили хиляди невинни... но са живи, няма проблеми. Ще умра от кеф да видя по вестниците в бъдеще Роб Луччи избива пореден остров... ЯВНО и Спадам ли как се казваше онова лилаво лайно е жив... то бива простотия бива, ама Ода вече ме разочарова страшно яко от тая страна х((( Ок- вече признавам безусловно, че и Арлонг е жив и всички.... просто никой никога няма да умре... просто тъп и страхлив шонен... .....
Поне ми е спокойно, че Ейс никога няма да пукяса..но... ми става и ужасно тъпо и безразлично, че е в Импел даун...ебати...
В тая история, ако не си умрял преди 50+++ год, нямаш проблеми - по никакъв начин не можеш да умреш...
...
Торбата с кокали свири на цигулка с меча си... меча вади от калъф, а цигулката? От трупа си? Якооо . . . . . . Приспиваща музика, летящи ноти.. мм... качели си гледам DoReMi пак, върнах се в първи клас...
Знаех си, че ще е тъп филър арк, който спокойно можеше да изпуснеме... Да беше на Арлог брат му или нещо такова поне, то е ебати идиотизма..

Ееем, явно 1вото място за любима аниме/манга вече се освободи, няма кво да се лъжа вече.... жалко =/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 4:39 pm 
Аватар

Че какво му е на DoReMi? На мен си ми харесваше

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 6:10 pm 
Аватар

Арка започва да става много интересен и хубав.Арта беше брутален,което забелязвам от няколко чаптъра насам.Просто като видях колко яко беше нарисувана техниката на Зоро в този ми стана много приятно.СП9 са живи , което не е изненада,а колкото до Спандам,аз много одавна бях казал,че е жив и той е . Саяне не си прав,според мен по този начин Ода точно запазва уникалността на своето творение.Няма друг шонен,в които да са живи геройте и това е доста свежо,защото голяма част от злодейте не са тооолкова зли , дори се привързваш към някой ( за мен Foxy си остава култов персонаж и щеше да ми е кофти да умре, примерно) . Нещо май напоследък все лоши неща пишеш в този раздел , малко почивка да си вземеш от ОР и да почетеш нещо друго,като видиш колко по-зле е пак ще пишеш само хубави неща.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 7:40 pm 
Аватар
Цар Алко

А бе това ще е герой, който не сме виждали вече почти убеден съм. Сега може в 1 чаптър да дадат защо Luffy толкова много го е унизил, обаче ще е бил некакъв страхливец тоя и сега с дяволски плод гъзарее :lol: . Заключения относно този арк още е твърде рано да се говори, едва преди три чаптъра започна... :roll: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 10:07 pm 
Аватар

Sunlance станал си голям фанатик на тема OP :? , все се палиш на тази тема, сакън някой да не каже нещо лошо за мангата/анимето.
Мен също не ме кефи музиката като оръжие ... малко лейм ми се вижда. Иначе съм голям фен на скелетчо де :mrgreen: , ама ъъъъ музикални техники ... не благодаря :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 44 [ 657 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 44  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]