Не е напълно лишено от логика Итачи беше с униформата си на АНБУ въпросната нощ, скоро ще разберем дали е нещо повече от съвпадение.
Заглавие:
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 5:08 pm
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
Винаги съм се възхищавала на хотата,които търсят под вола теле и го намират.
Макар при Киши всяко безумие да е възможн,ако Итачи се окаже един наистина добросърдечен човечец мисля,че ще се застрелям.но дори и тук това е почти невъзможно...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Заглавие:
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 5:17 pm
nozo
точно думата "почти" прави тези теории Иначе предположения колкото щеш и накрая Киши ще ни хвърли всички в тъч
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 6:32 pm
ira
не в тъча, в ужас ще ни хвърли какви ли идеи ще роди неговото мозъче сега итачи като ххвирли топа сасу най-вероятно ще почне да преследва мадара и като Наруто види сметката на Пейн (но след като мине още неколко курса на обучение) двамата ще се хванат и ще светят маслото на мадара(тоби)
_________________ Bite me!"-"Okay, what do you want to lose?
Хах то че беше с униформа на Анбу беше ама не само това не си ли спомняте,че заради Анбу срещи беше пропуснал срещи на клана си там тайни пак и нещо се спомена такова. Няма случайни неща обикновено та знае ли човек какво е правил там.
А иначе това АНБУ е много смешно всеки втори е някакъв АНБУ Общо взето в света на нинджите направиха,че има 5-6 човека супер ненормални и всички останали. И хокагетата са някакви слаби и тях ги убива и бие всеки втори Да не говорим как Гаара се би пред очите на цялото си скрито село с нинджи и подкрепата,която те отдадоха бяха някакви стрелички
Изобщо боза... много неясно кой по по най
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 1:36 am
nozo
То е ясно кой е по по най. В края Наруто ще размазва, сега KN4 размазва, познай кой е най
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 1:45 am
Alkash
Регистриран на: Пон Мар 20, 2006 10:50 am Мнения: 516 Местоположение: Nanyo Gakuen
а е дали наруто накрая ще стане хокаге ?!
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 12:36 pm
Selem
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
Е, как не! То ако в Наруто мечтите не се сбъдват, няма къде другаде. А и той вече не е clumsy idiot като в началото, става все по-добър при това с невероятно темпо. Ще надмине всички хокагета, believe it!
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 1:38 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
То и в Shaman King Йо искаше да е крал на шаманите,ама не стана нали Да се надяваме,че в Наруто ще е различно и той ще стане най-малко Чуунин
Благодаря за спойла отношно Shaman King, но ако исках да знам края щях сам да я прочета. Пак казвам маркирайте си спойлерите отнасящи се към други манги, особено ако е голям спойл. CaBa
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 7:31 pm
oversoul
RyuKo FanSubs
loader написа:
То и в Shaman King Йо искаше да е крал на шаманите,ама не стана нали Да се надяваме,че в Наруто ще е различно и той ще стане най-малко Чуунин
Хммммм... до колкото ми е известно Shaman king не е изцяло сканлирано, така че не ми се вярва спойла ти да е верен, освен ако не го четеш на японски...
А иначе на мен ми се ще да си стане Хокаге - иначе за какво я чета тази манга?!
Регистриран на: Нед Мар 18, 2007 12:46 pm Мнения: 445 Местоположение: София
Според мен Наруто ще бие Пейн но след доста време , вече и сериозна причина си има за да го направи, а и той е най подходящ с клонингите си
ще отговаря на броя на армията на Пейн.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Мар 18, 2008 7:47 pm
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
И как точно?
Клонингите на наруто са негови копия,които при директен удар се изпаряват.
Пейн,по незнайни причини,може да контролира/пребивава шест тела,които са си напълно истински и неунищожими толкова лесно.
Но до битката Пейн-Наруто има много време.Трябва първо Цунаде да се бие,а после и сакура и Какаши.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
6те тела на Пейн < хилядите клонинг на Наруто
само си представете няколко десетки расенгана ... това че до сега не са го показали, не значи че е невъзможно
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 51 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения