|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 10:14 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе тая не заслужава да е heart-a! Доволно противна девойка с изблици на рев, за мен някой измежду Алън и Канда трябва да е.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:27 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Канда ме разби с тая реплика
И к'воооо Алън милия яко прее...цакан. Иносънса му си прай каквото си иска без много да му пука, че скоро Алънчо няма да има кой знае колко здрави места по тялото си xD
Линалииииии прекалено много се саможертва и живее с идеята, че целият свят лежи на нейн гръб и само я чакат да си активира иносънса видиш ли . За съжаление много избозиха образа й...
spiralkinda написа: А бе тая не заслужава да е heart-a! Доволно противна девойка с изблици на рев, за мен някой измежду Алън и Канда трябва да е. Надали... Канда е толко силен, само защото са го поомагьосали нещо и татуса му помога да се възстановява по-бързо, а Алън е прокълнат. Пък и вече много намеци направиха за Линали... SayanMk написа: В крайна сметка всички трябва да станат паразитни. И Канда и Лави също...
Мда... особено пък, ако на Лави иносънса стане паразитен, ще има подобен ефект --->
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:35 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А бе правят намеци, но мисля, че накрая юе изненадат относно heart-a. Девойката яко ми лази по нервите особено след Edo арката. Който ще да притежава heart-a само да не е тя, дори и вампирчето или другата ревла Миранда са по-добри варианти . Та тя си мрази иносънса, не заслужава!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 2:15 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ми слабичък е, а за миналото му и защо действа само с едно око нищо не знаем, то същото и за Канда се отнася само където той си е сила без паразит у гъзо. Ех, съдба...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 1:09 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Аааа.Тихо за Лави,верно той е оня тип дето почват добре,а наникъде,ама не е слаб(вярвам си!!!).И той няма чук.Нали като падна с онова новото попълнение беше унищожено чукчето.Пък и какво да направи момчето,цялата му ценностна система се сбърка.А канда е друга бира.Той буквално е не-човек.Жалко,че не каза за татуто.
За Лави не знаем само що е седно око.Интересно ми е дали от тезид ето се смятат за яки с едно око или просто наистина няма.Май е второто иначе при битката с Джасдеби трябваше да си извади и дясното.
Не искам повече паразити.Много ще ми станат...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 7:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аз съм гений > Линали е слаба, щото й отрязаха косата!! Са като изпие иносерума и ще й порасне обратно косата и пак шси стане мацка :-0!! Не бе сериозно - кво очаквате от момичето? Всички около нея пукясват или биват брутално претрошавани, света е почти на своя край, хората демонистрират повече злоба от някои акуми, ексорсисти измират като мравки, добър нейн приятел бе изяден от иносенса си... тя е женско бе, имайте прошка. Мн ясно, че шсе депресира.. и мн ясно, че ше мрази Бог и иносенса, ко изобщо те имат нещо такова, щото дълбоко се съмнявам. С тая омраза сега може да стане яко черна ездачка. Дано са като Хереберераска умре, Канда да иде да си изрови ножчетата от нея, че да има кой да им спасява гъзовете... Щот некаксииии Линали са да стане по-силна от Алънннн нешшшууу ме съмнява, че и ще е тъпо от долу на всичко...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 22, 2008 5:32 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Егати кървавата история.И тия рани по краката й ,съвсем религиозни взеха да стават.Но ботушките наистина радват.Всъщност с къса коса Линали е доста по-женствена отколкото с онези опашчици.
Канда и Лави рулират.Обаче Ален явно излезе от транса си...Тоя е джелезен
Дано вече Лина спре да реве и да се започне с истинската битка.
И къде са генералите?(няма да се уморя да питам)
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 23, 2008 3:17 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Еееееееее братчеее, така исках да й порастне коса Те некви нови ботушки, маркови Е, поне вече може да избягат наще, или? Олееее само като третата ръка на меча и вече КАНДА НАБАРА МЙЕЕЕЕЧЧ И после и Лави... и 3мата мн готина поза, ма тва... да беше срещу Ърла, да ме израдва, ма срещу неквото си тъпо уродче... ай сиктир вече бе Изкарайте го са по-силно от капитан и вече официално признавам, че хората по тая планета са създадени само за ентъртейн на Ърла....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 24, 2008 7:55 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Кво стана тука бе? Изпиваш си иносерума и вече си ъъпгрейднат. Ай стига толкоз глупости, на Алън му скъсъха гъза от бой сумати дни преди да вдигне левъл, а тази малката вече натокана с ботушки ъпгрейдната. Ай отивам и аз да вдигна някой левъл .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|