Дата и час: Съб Фев 01, 2025 3:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 8:26 pm 
Аватар

Не бе,готина си беше главата,изкефих се когато Линали си изпи иносенса и кат се показа Алан най-сетне(то че някой се сети да се покаже) и т.н. ама бързах в момента,немаше време. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 15, 2008 10:14 pm 
Аватар
Цар Алко

А бе тая не заслужава да е heart-a! Доволно противна девойка с изблици на рев, за мен някой измежду Алън и Канда трябва да е.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:27 am 
Аватар

Канда ме разби с тая реплика :lol:

И к'воооо Алън милия яко прее...цакан. Иносънса му си прай каквото си иска без много да му пука, че скоро Алънчо няма да има кой знае колко здрави места по тялото си xD
Линалииииии прекалено много се саможертва и живее с идеята, че целият свят лежи на нейн гръб и само я чакат да си активира иносънса видиш ли :roll:. За съжаление много избозиха образа й...

spiralkinda написа:
А бе тая не заслужава да е heart-a! Доволно противна девойка с изблици на рев, за мен някой измежду Алън и Канда трябва да е.

Надали... Канда е толко силен, само защото са го поомагьосали нещо и татуса му помога да се възстановява по-бързо, а Алън е прокълнат. Пък и вече много намеци направиха за Линали...

SayanMk написа:
В крайна сметка всички трябва да станат паразитни. И Канда и Лави също...

Мда... особено пък, ако на Лави иносънса стане паразитен, ще има подобен ефект --->
Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:35 am 
Аватар
Цар Алко

А бе правят намеци, но мисля, че накрая юе изненадат относно heart-a. Девойката яко ми лази по нервите особено след Edo арката. Който ще да притежава heart-a само да не е тя, дори и вампирчето или другата ревла Миранда са по-добри варианти :evil: . Та тя си мрази иносънса, не заслужава!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:46 am 
Аватар

И мен много ме дразни откакто победи ония Левъл 3... Всъщност тя от там нататък не прави нищо друго освен да реве. А и сега се сетих... всъщност изглежда, че тя изобщо не е толкова силна. Примерно Канда също доста се поизпоти със Скин Борик, а продължава да млати на поразия (дори и да използва подръчни материали като столове например :lol: ), докато тя изведнъж се оказа, че има под 10% съвместимост с иносънса след тая битка :roll:

А друго, което също е много досадно - защо по демоните и всички адски създания Лави се бие като госпожица!? Досега изобщо нищо не е показал с тоя негов чук >_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 2:15 am 
Аватар
Цар Алко

Ми слабичък е, а за миналото му и защо действа само с едно око нищо не знаем, то същото и за Канда се отнася само където той си е сила без паразит у гъзо. Ех, съдба... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 1:09 pm 
Аватар

Аааа.Тихо за Лави,верно той е оня тип дето почват добре,а наникъде,ама не е слаб(вярвам си!!!).И той няма чук.Нали като падна с онова новото попълнение беше унищожено чукчето.Пък и какво да направи момчето,цялата му ценностна система се сбърка.А канда е друга бира.Той буквално е не-човек.Жалко,че не каза за татуто. :?
За Лави не знаем само що е седно око.Интересно ми е дали от тезид ето се смятат за яки с едно око или просто наистина няма.Май е второто иначе при битката с Джасдеби трябваше да си извади и дясното.

Не искам повече паразити.Много ще ми станат...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 3:25 pm 
Аватар

Тая Линали дано скоро покаже нещо различно от рев и паника.Толкова сълзи се изплакаха,толкова бой са изяде... Според мене най-рано след два чаптъра девойчето ще влезе в боя...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2008 7:17 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Аз съм гений > Линали е слаба, щото й отрязаха косата!! Са като изпие иносерума и ще й порасне обратно косата и пак шси стане мацка :-0!! Не бе сериозно - кво очаквате от момичето? Всички около нея пукясват или биват брутално претрошавани, света е почти на своя край, хората демонистрират повече злоба от някои акуми, ексорсисти измират като мравки, добър нейн приятел бе изяден от иносенса си... тя е женско бе, имайте прошка. Мн ясно, че шсе депресира.. и мн ясно, че ше мрази Бог и иносенса, ко изобщо те имат нещо такова, щото дълбоко се съмнявам. С тая омраза сега може да стане яко черна ездачка.
Дано са като Хереберераска умре, Канда да иде да си изрови ножчетата от нея, че да има кой да им спасява гъзовете... Щот некаксииии Линали са да стане по-силна от Алънннн нешшшууу ме съмнява, че и ще е тъпо от долу на всичко...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 3:35 am 
Аватар
Модератор

Надявах се да е друг вид, а не нови "обувки". Е сега вече е "фешън" :lol:. Поне разбрахме, че Hevlaska е жива.
Иначе Kanda, понеже нямаше повече столове наоколо реши да гепа меча на Allen :>.
Охх, кога ще получим цветна страница тука и повече от 15 страници.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 7:56 am 
Аватар

Еее... Момчетата се излагат 3 : 1 и устояват на акумата...пропадат...
Сега поне Линали започна да радва...поне на последната страница...
Щях да се изкефя ако крилата бяха поникнали на гърба и или нещо по-грандиозно беше станало...Но поне ми харесаха ботушките,които вървят с късата коса...Нататък ще видим дали ще и отиват,но очаквам нещо ново - което най-вероятно ще е скоростта на светлината...барем нищо неочаквано...
Но поне Хебраcка е жива и здрава,както и всички останали...
Очаквайте следващия епизод,когато Лина влиза в битката...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 5:03 pm 
Аватар

Честно казано, и аз си мислех че ще й изникнат крила - големи и черни.Ама не.Поне обувките са шик. :lol: Другото не заслужава коментар сроред мен, освен как онез гепаха Алан за меча. :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Мар 22, 2008 5:32 pm 
Аватар

Егати кървавата история.И тия рани по краката й ,съвсем религиозни взеха да стават.Но ботушките наистина радват.Всъщност с къса коса Линали е доста по-женствена отколкото с онези опашчици.
Канда и Лави рулират.Обаче Ален явно излезе от транса си...Тоя е джелезен :lol:
Дано вече Лина спре да реве и да се започне с истинската битка.
И къде са генералите?(няма да се уморя да питам)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 23, 2008 3:17 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Еееееееее братчеее, така исках да й порастне коса :( Те некви нови ботушки, маркови :? Е, поне вече може да избягат наще, или? :dontknow:
Олееее само като третата ръка на меча и вече :spinin: :spinin: :spinin: КАНДА НАБАРА МЙЕЕЕЕЧЧ :taz:
И после и Лави... и 3мата мн готина поза, ма тва... да беше срещу Ърла, да ме израдва, ма срещу неквото си тъпо уродче... ай сиктир вече бе :roll: Изкарайте го са по-силно от капитан и вече официално признавам, че хората по тая планета са създадени само за ентъртейн на Ърла.... :nod:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 24, 2008 7:55 pm 
Аватар
Цар Алко

Кво стана тука бе? Изпиваш си иносерума и вече си ъъпгрейднат. Ай стига толкоз глупости, на Алън му скъсъха гъза от бой сумати дни преди да вдигне левъл, а тази малката вече натокана с ботушки ъпгрейдната. Ай отивам и аз да вдигна някой левъл :drunk: :twisted: .

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 49 [ 722 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 49  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]