|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 1:49 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Оф милите екзорсисти и те не знаят какво да правят...
Очаквах Аленчо да се появи в края на тази глава ама нъцки...
Хевла онова нещо я рани сериозно -сега е време някой да му види сметката
Линали милата ако и сега се релийзне - сигурно до края на мангата няма да се възтанови..
Не стана ясно дали успя или не успя да се синхронизира -ако не е успяла може да видим нещо от Р...Хитлер/истинското му име ми е трудно за запомняне/,поне малко да разберем защо е дошъл , от друга страна поради горните причини не искам Линали да се бие ,а някой от генералите или Аленчо...
Да видим този проклет 14-ти какво може да прави...защото от няколко глави насам/ може би защото са прекалено къси откъм развитие/ изобщо загубих връзката с останалата част от историята
Странното е че отсега просто не виждам какво ще правят екзорсистите -този 4-ти левър изби повечето хора и отдели ,които имаше в Ордена Дори и нашите да оцелеят колко хора ще им останат за да се бият с Графа
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 4:54 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Е важното е все пак, че силните екзорсисти са живи. А ако се съди по това което каза мангаката, че тая година ще е годината на Kanda :>, значи и последната битка няма да е скоро, и ще може да се възстановят.
А тая сянка там определено трябва да помогне на Allen, защото просто не го виждам иначе. Трудности с Ноата имаше, тая акума (която имам чувството, че е по силна от Ноа) ги намаза всичките. Такаче Allen трябва да стане по-силен (само незнам колко ъпгрейда ще му станат вече).
Иначе знам защо Komui, неиска Lenalee да получе ъпдейт :>, защото.. -
Иначе това е от Trading Card Game, до момента има 8 пакета карти (като 8мия сега излиза). Профила ми е направен от такива карти, има някои доста готини
Примерчета:
Тея са от 8мия пакет.
Link - линк към картите, ще ъпдейтна когато излезе целия 8ми пакет.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 09, 2008 11:38 am |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Годината на Канда не звучи много добре,но хубаво че не е годината на Линали или Крори,а още повече на Миранда.
Но той Канда тъй или иначе голяма роля досега,така че ще е някакво интересно предполагам.Стига да не продължи да размахва играчки вместо оръжия.
Сянката,която е околко Ален е доста притеснителна и ако Крос най-накрая не взме да обясни нещо,вместо да показва колко е пич ще бъде добре...
Л4 е адски неприятна твар и наистина изглежда по-силна от Ноата,което е странно.Щото с лошоуте хора,дори да бяха страшни поне се водеше битка,а с тая акума нема битка,тя само върви и мачка...
СаВа...Картите са жестоки.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 12:37 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Инисенса на Ален въобще не се е променил,пак го командва,независимо,че хлапето едвам се държи. Явно има нещо общо с произхода на тази сила,но докато дойде момента да разберем има време.
Лави и Канда пак само казаха по две готини реплики и оставиха Комуй да осмисля живота и целите си.
Линали реве,реве и пак реве.Язък за хубавото момиче с тоя вечно нещастен образ...
Честно казано много бих се израдвала,ако сърцето не е нито в Линали,нито в Ален.Да се окаже в някой у когото въбще не очакваме да е.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 4:51 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Как го изпи само . Еволюира и в паразитен тип и нейния. Тъкмо се чудех как се свързват с паразитния тип и тя показа пример . Чудно ми е какво ще е, честно казано с тея ботуши ми се виждаше супер слаба, но сега явно ще кърти мивки :>. Но май в битка ще я видим чааак 154.
Малко трудно ми беше да разбера кой кого рита в тая битка между Allen и lvl4. А и Allen ми изглежда по-готин с тая маска :>
Иначе ще е добре ако сърцето не е при тея 2мата, но след толкова много подсказки от страна на innocence на Lenalee...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 5:18 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
CaBa написа: Как го изпи само . Еволюира и в паразитен тип и нейния.
x2
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 7:49 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Канда за лидер/бог Нечовек бе... и аз да бях там и аз щях да ги наритам сички.. баси, немате си друга работа- са ше го удряте на чувства... Да не говориме, че мачка l3 акуми като снаксове - със столче, уби, сам една Ноа, изправя се срещу л4 без драскотина... докъто тия около него кво? Рев и протягания.
Само Алън се бие като животно, макар и слабо животно, но се бие, berserk му е мамата.... все пак 1/2 от него е дявол. Бих казал, че това което се бие в момента може да е въпросната черна сянка, която виждаме, а не самия иносенс ;] Но ще е кофти така- това ще означава, че и то толко сила има ;[ А са Линали ше включи на "sound x3" скорост и ше го върне онова уродче в първи клас в Едо...
В крайна сметка всички трябва да станат паразитни. И Канда и Лави също... и всички трябва да имат поне по 2 иносенса... и къде са капитанте още =/ Седят отгоре и гледат шоу с пуканки ....
ПП: тригун, само едно х2 ли имаше да кажеш по цялата глава бе човек .. >_>'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|