|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Сеп 12, 2007 12:17 pm |
 |
Spokesman Of Madness |
|
 |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
256 вчера я четох преведена.
Залагам си главата ,че знам какво ще стане.Като ще се гърби сумати време с стотарката,накрая когато е в на крачка да го заколят ,ще изникне тоя изрод дето е стигал 100 точки 7 пъти и ще гътне извънземното за норматив.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 2:32 am |
 |
nikibl8 |
|
 |
|
Те че рисуват много добре така е, ама си има и голяма доза CG.Абе в 265 голям разгул бе, оня взе че наеба голямата секси извънземен  , малко прекалено изкривено ми се стори, ся очакваме да видим какво ще направи този момък следван от своите морални ценности  )))
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Май 27, 2008 7:08 pm |
 |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Прочетох последните 2 чаптъра ей сега. Миии пак нищо не стана. Охх тая манга цял живот ще я чета
Чудех се тоя кво повтаря "I see...", Боби той го копирал е  . Сега става лоши щом и най-силният се отказа. Е то на него му е беше трудно с специалният костюм, и като остана с обикновения си плю на петите :>. Туй нещо няма умирачка, к'во ще правят просто не знам.
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|